witek86 30.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Osiedle Kolorowe:) na osiedlu kolorowym robiliśmy kilka domków (wstawiamy okna) bardzo dobrze buduje tam ekipa z ukrainy na srebrrnej robili chyba z 3 domki i pewnie dużo innych mamy tez namiar na budowlańców z zaboru bodajże oni też godni polecenia i nie drodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktorkrystyna 04.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Kochani lubuszanie poszukuje dobra podbitke drewnianą ,kogo byscie mi polecili ,cos słyszałam ze dobra poidbitke maja w witnicy ale nie mam namiaru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 07.10.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Kochani lubuszanie poszukuje dobra podbitke drewnianą ,kogo byscie mi polecili ,cos słyszałam ze dobra poidbitke maja w witnicy ale nie mam namiaru . Witam Ja swoją brałam w Kostrzynie, przy wylocie na Gorzów jest duży tartak.Brałam u nich więżbę i jestem bardzo zadowolona.Ja z kolei szukam taniego łupka granitowego na podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korfus 14.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 na osiedlu kolorowym robiliśmy kilka domków (wstawiamy okna) bardzo dobrze buduje tam ekipa z ukrainy na srebrrnej robili chyba z 3 domki i pewnie dużo innych mamy tez namiar na budowlańców z zaboru bodajże oni też godni polecenia i nie drodzy Jeśli mogę prosić o namiary na priv będę wdzięczny. A tak apropo - zajmujesz się montażem okien? Na pewno oknami będę również zainteresowany - jeśli mogę prosić namiar na Twoją firmę, na pewno się skontaktuję. Czasu mam jeszcze sporo ale myślę, że warto się już zapoznawać z tematami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 25.10.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam Ja swoją brałam w Kostrzynie, przy wylocie na Gorzów jest duży tartak.Brałam u nich więżbę i jestem bardzo zadowolona.Ja z kolei szukam taniego łupka granitowego na podjazd. najtaniej w Strzegomie, nauczony doświadczeniem klientów:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 25.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Jeśli mogę prosić o namiary na priv będę wdzięczny. A tak apropo - zajmujesz się montażem okien? Na pewno oknami będę również zainteresowany - jeśli mogę prosić namiar na Twoją firmę, na pewno się skontaktuję. Czasu mam jeszcze sporo ale myślę, że warto się już zapoznawać z tematami:) kolorowe to teraz taki Manhattan ZG będzie tylko ten burdel na drogach ehh:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 02.01.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 wszystkiego dobrego w 2013 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 03.01.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 dach się kończy robić ehh wkońcu coś się ruszyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 05.01.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 jak dach się kończy to już z górki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 07.01.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Czy mozecie polecic jakas firme,najlepiej sprawdzona od reku ... z gory dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 10.01.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 jak dach się kończy to już z górki:p u mnie jest taka sytuacja że dach wszystko blokował bo to mieszkanie na poddaszu a nie domek:) więc mogę powiedzieć "czas zacząć... szukać spodni w których miałem pieniądze jak myślałem o tej adaptacji " haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 11.01.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam,Poszukuję komunikatywnego i cierpliwego kierownika budowy, który bedzie chcial od czasu do czasu cos doradzić a nie tylko papierek wypisac.Budowa w okolicach Zielonej Góry. I przy tej okazji drugie pytanie. Ile Was drodzy Lubuszanie kosztuje kierownik? Jak sie rozliczacie? Za etap, za wizyte, miesiecznie ryczałtem... czy jeszcze inaczej?Co jest w zakresie usługi, a jakie czynności sa extra płatne. pozdrawiamasterix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 11.01.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam, Czy mozecie polecic jakas firme,najlepiej sprawdzona od reku ... z gory dziekuje:) Znajomi brali z rekuperatory.pl, instalator to byla chyba jakas firma podwykonawcza przysłana przez rekuperatory.pl. Sa zadowoleni z jakosci usługi. Osobiscie tej instalacji nie widzialem. pozdrawiam asterix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 11.01.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam, Poszukuję komunikatywnego i cierpliwego kierownika budowy, który bedzie chcial od czasu do czasu cos doradzić a nie tylko papierek wypisac. Budowa w okolicach Zielonej Góry. I przy tej okazji drugie pytanie. Ile Was drodzy Lubuszanie kosztuje kierownik? Jak sie rozliczacie? Za etap, za wizyte, miesiecznie ryczałtem... czy jeszcze inaczej? Co jest w zakresie usługi, a jakie czynności sa extra płatne. pozdrawiam asterix mój kierownik powiedział że jak będę miał problem to mam dzwonić a no i kazał informować co robimy i co jest wykonywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 12.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Kierownik budowy z okolic Słubic z głową na karku - zna ktoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 16.01.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 mój kierownik powiedział że jak będę miał problem to mam dzwonić a no i kazał informować co robimy i co jest wykonywane A on z Zielonej Góry. Zadowolony jestes z niego? Możesz polecic? Zapytaj, czy jest zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 21.01.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A on z Zielonej Góry. Zadowolony jestes z niego? Możesz polecic? Zapytaj, czy jest zainteresowany. osobiście jestem zadowolony bo sam kilka tematów załatwił bo miał znajomości i nie musiałem latać itd i widać że się interesuje tym a nie tylko na odpier.. nr tel 785527085 Adrian Litecki i chyba z zielonej albo gdzieś na obrzeżach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 24.01.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Gdzie w Zielonej Górze można zamówić piach do fundamentów oraz kruszywo do betonu? Kopalnie sa w Nowogrodzie, ale chyba piachu nie wozi sie 30km, chyba jest cos bliżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 26.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 my piach braliśmy od p.Zająca z Przylepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 27.01.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Czy mozecie polecic jakas firme,najlepiej sprawdzona od reku ... z gory dziekuje:) Zapraszam do naszego salonu firmowego w Gorzowie Wlkp. Mamy dwa rekuperatory na wystawie oraz kilka systemów kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts