Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

Osiedle Kolorowe:)

na osiedlu kolorowym robiliśmy kilka domków (wstawiamy okna) bardzo dobrze buduje tam ekipa z ukrainy na srebrrnej robili chyba z 3 domki i pewnie dużo innych

mamy tez namiar na budowlańców z zaboru bodajże oni też godni polecenia i nie drodzy

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani lubuszanie poszukuje dobra podbitke drewnianą ,kogo byscie mi polecili ,cos słyszałam ze dobra poidbitke maja w witnicy ale nie mam namiaru .

Witam Ja swoją brałam w Kostrzynie, przy wylocie na Gorzów jest duży tartak.Brałam u nich więżbę i jestem bardzo zadowolona.Ja z kolei szukam taniego łupka granitowego na podjazd.

na osiedlu kolorowym robiliśmy kilka domków (wstawiamy okna) bardzo dobrze buduje tam ekipa z ukrainy na srebrrnej robili chyba z 3 domki i pewnie dużo innych

mamy tez namiar na budowlańców z zaboru bodajże oni też godni polecenia i nie drodzy

Jeśli mogę prosić o namiary na priv będę wdzięczny.

A tak apropo - zajmujesz się montażem okien? Na pewno oknami będę również zainteresowany - jeśli mogę prosić namiar na Twoją firmę, na pewno się skontaktuję. Czasu mam jeszcze sporo ale myślę, że warto się już zapoznawać z tematami:)

• 2 weeks później...
Jeśli mogę prosić o namiary na priv będę wdzięczny.

A tak apropo - zajmujesz się montażem okien? Na pewno oknami będę również zainteresowany - jeśli mogę prosić namiar na Twoją firmę, na pewno się skontaktuję. Czasu mam jeszcze sporo ale myślę, że warto się już zapoznawać z tematami:)

kolorowe to teraz taki Manhattan ZG będzie tylko ten burdel na drogach ehh:)

pozdrawiam

• 2 months później...

Witam,

Poszukuję komunikatywnego i cierpliwego kierownika budowy, który bedzie chcial od czasu do czasu cos doradzić a nie tylko papierek wypisac.

Budowa w okolicach Zielonej Góry.

I przy tej okazji drugie pytanie. Ile Was drodzy Lubuszanie kosztuje kierownik? Jak sie rozliczacie? Za etap, za wizyte, miesiecznie ryczałtem... czy jeszcze inaczej?

Co jest w zakresie usługi, a jakie czynności sa extra płatne.

pozdrawiam

asterix

Witam,

Czy mozecie polecic jakas firme,najlepiej sprawdzona od reku ... z gory dziekuje:)

Znajomi brali z rekuperatory.pl, instalator to byla chyba jakas firma podwykonawcza przysłana przez rekuperatory.pl.

Sa zadowoleni z jakosci usługi. Osobiscie tej instalacji nie widzialem.

pozdrawiam

asterix

Witam,

Poszukuję komunikatywnego i cierpliwego kierownika budowy, który bedzie chcial od czasu do czasu cos doradzić a nie tylko papierek wypisac.

Budowa w okolicach Zielonej Góry.

I przy tej okazji drugie pytanie. Ile Was drodzy Lubuszanie kosztuje kierownik? Jak sie rozliczacie? Za etap, za wizyte, miesiecznie ryczałtem... czy jeszcze inaczej?

Co jest w zakresie usługi, a jakie czynności sa extra płatne.

pozdrawiam

asterix

mój kierownik powiedział że jak będę miał problem to mam dzwonić

a no i kazał informować co robimy i co jest wykonywane

A on z Zielonej Góry. Zadowolony jestes z niego? Możesz polecic?

Zapytaj, czy jest zainteresowany.

osobiście jestem zadowolony bo sam kilka tematów załatwił bo miał znajomości i nie musiałem latać itd

i widać że się interesuje tym a nie tylko na odpier..:)

nr tel 785527085 Adrian Litecki i chyba z zielonej albo gdzieś na obrzeżach

Pozdrawiam