Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj widzę się fotki nie załączyły :)

mam to szczęście że przy swojej działalności często jestem u klientów przy wprowadzeniu więc zawsze gdzieś można podglądnąć.

co do okien to na dzień dzisiejszy czas wykonania okna to ok 4 tygodni więc dla bezpieczeństwa mówię 6:)

Za chwile promocje zimowe więc warto rozważyć taką opcję

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?188219-Adaptacja-poddasza-na-NASZ-DOM/page68 tutaj są :)

ostatni post już nie chce mi się szukać bo gdzieś zniknęły w gąszczu fotek z budów:)

jutro będzie glinka wenecka w przedpokoju to się pochwale a jak ktoś szuka kogoś od kuchni to polecam naszego wykonawce bo robił i u mnie i u brata i kilka jeszcze znajomych osób go brało i cena super a jakościowo również b.dobrze (to nie jest reklama zawsze można przyjechać do mnie zobaczyć kuchnie i samemu zdecydować tylko zaznaczam że 0,5 czystej jak najbardziej wskazane:) )

w tym tygodniu uruchomienie pieca,ostatnie halogeny i postaram się jak czas pozwoli drzwi do łazienki i sypialni wstawić

narożnik jakoś na dniach powinien być więc już bliżej jak dalej

no no całkiem ładna ta Twoja łazienka , zwłaszcza świecąca wanna robi wrażenie u nas ten etap jeszcze przed nami ale mam nadzieję ,że do świąt też będę mogła się pochwalić naszymi postępami z wykończeniówki . A może kuchnią też się pochwalisz? Ja właśnie muszę wybrać kolorystykę frontów i mam problem no cóż mam tydzień to może coś wymyślę albo znajdę fajną inspirację:)

galeria zaliczona :) kuchnia i łazienka super

napisz proszę jaką macie kolorystykę w kuchni , chodzi mi o ten ciemniejszy kolor

my jesteśmy przed podpisaniem umowy na kuchnie i mam problem z wyborem koloru a ten Wasz jest ciekawy

na fotkach on nie wygląda tak jak w rzeczywistości , sami nie mogliśmy się doczekać jak to będzie wyglądać ale wyszło b.fajnie jak dla mnie choć wiem że są gusta i guściki ...

kolorów niestety nie znam ja je nazywałem jasny front i ciemny front :) ale w domu spytam żony to dam znać .na pewno blat to kostka czekolady:)

tą szafkę po prawej zmieniamy na dłuższą ,nie wiem dlaczego tak wyszło ale jest tam z 15-20 cm miejsca i będzie lepiej wyglądać

tak jak nie byłem przekonany co do ledów to teraz wszystkim polecam, naprawdę robią robotę i efekt

w łazience jest też już zabudowa biały poler. wczoraj w kuchni dołożone kolejne halogeny

zostaje jeszcze salon i sypialnia ... czekamy na uruchomienie pieca i powoli przeprowadzka :)

no to gratulacje postępów my dopiero nabieramy rozpędu w wykańczaniu , na razie jesteśmy na etapie garaż i kotłownia za jakiś czas sufity i cała reszta, co do ledów , halogenów i innych oświetleń to też będzie ich chyba sporo u nas , np chcieliśmy zrobić podświetlenie umywalki ale tą którą wybraliśmy nie chcą nam sprzedać bez szafki może uda nam się znaleźć inną a jak nie to trzeba będzie zmienić plany :yes:

• 2 weeks później...
wcale się Tobie nie dziwie na targach nie byliśmy ale trochę czytaliśmy i oglądaliśmy właściwie mąż a mi tylko najważniejsze pokazywał naprawdę wszystko można zrobić , na mnie duże wrażenia robi piec połączony z telefonem gdzie zdalnie możesz ustawiać temperatury czy odbierać informację o usterce ale takich przykładów w inteligentnym domu można mnożyć :)

no tak dziś to jeszcze może być nazywane jako inteligentny a za kilka lat to będzie normalne.

wystarczy zobaczyć co było standardem 10 lat wstecz a co mamy dziś :)

ważne że 1 nocka na nowym mieszkaniu zaliczona +

pogratulować ;)

ja dzisiaj powymieniałem większość żarówek w domu na ledowe :) aż czuję, jak mi plny w kieszeni zostaną :D

jak również kurier dostarczył nam nowy jadalniany stół... najpierw szukaliśmy w salonie Kler/Klose, ale nic nie było co nam odpowiadało, później miał nam robić stolarz, ale nie podołał mechanizmowi rozkładania/rozsuwania. Byłem w kropce, ale szukałem w sklepach internetowych i znalazłem idealny stół klose w outlecie, za 2/3 ceny, więc długo nie myślałem :D