aksuda 07.09.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 jaka tu cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.09.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 straszna aż zgroza pochwale się łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 29.09.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 straszna aż zgroza pochwale się łazienka No to się chwal Warto podglądać rozwiązania innych Troche prywaty. Ile wcześniej trzeba zamawiać okna, aby dotarly na ustalony termin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 30.09.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 oj widzę się fotki nie załączyły mam to szczęście że przy swojej działalności często jestem u klientów przy wprowadzeniu więc zawsze gdzieś można podglądnąć. co do okien to na dzień dzisiejszy czas wykonania okna to ok 4 tygodni więc dla bezpieczeństwa mówię 6:) Za chwile promocje zimowe więc warto rozważyć taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 30.09.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 no i co z tymi fotkami ?? dzisiaj skończyliśmy wylewki kolejny etap za nami fotki będą później teraz będzie rajd po hurtowniach z płytkami panelami i drzwiami wszystko właściwie wybrane tylko trzeba zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 01.10.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?188219-Adaptacja-poddasza-na-NASZ-DOM/page68 tutaj są ostatni post już nie chce mi się szukać bo gdzieś zniknęły w gąszczu fotek z budów:) jutro będzie glinka wenecka w przedpokoju to się pochwale a jak ktoś szuka kogoś od kuchni to polecam naszego wykonawce bo robił i u mnie i u brata i kilka jeszcze znajomych osób go brało i cena super a jakościowo również b.dobrze (to nie jest reklama zawsze można przyjechać do mnie zobaczyć kuchnie i samemu zdecydować tylko zaznaczam że 0,5 czystej jak najbardziej wskazane:) ) w tym tygodniu uruchomienie pieca,ostatnie halogeny i postaram się jak czas pozwoli drzwi do łazienki i sypialni wstawić narożnik jakoś na dniach powinien być więc już bliżej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 03.10.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 no no całkiem ładna ta Twoja łazienka , zwłaszcza świecąca wanna robi wrażenie u nas ten etap jeszcze przed nami ale mam nadzieję ,że do świąt też będę mogła się pochwalić naszymi postępami z wykończeniówki . A może kuchnią też się pochwalisz? Ja właśnie muszę wybrać kolorystykę frontów i mam problem no cóż mam tydzień to może coś wymyślę albo znajdę fajną inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 09.10.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 dziękuje w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej przyszły jeszcze drzwi więc całość zamknięta . wrzucił bym fotki ale coś widzę nie chcą się dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 09.10.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ale tutaj można pooglądać http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=4826 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 09.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ale tutaj można pooglądać http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=4826 galeria zaliczona kuchnia i łazienka super napisz proszę jaką macie kolorystykę w kuchni , chodzi mi o ten ciemniejszy kolor my jesteśmy przed podpisaniem umowy na kuchnie i mam problem z wyborem koloru a ten Wasz jest ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 10.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 na fotkach on nie wygląda tak jak w rzeczywistości , sami nie mogliśmy się doczekać jak to będzie wyglądać ale wyszło b.fajnie jak dla mnie choć wiem że są gusta i guściki ... kolorów niestety nie znam ja je nazywałem jasny front i ciemny front ale w domu spytam żony to dam znać .na pewno blat to kostka czekolady:) tą szafkę po prawej zmieniamy na dłuższą ,nie wiem dlaczego tak wyszło ale jest tam z 15-20 cm miejsca i będzie lepiej wyglądać tak jak nie byłem przekonany co do ledów to teraz wszystkim polecam, naprawdę robią robotę i efekt w łazience jest też już zabudowa biały poler. wczoraj w kuchni dołożone kolejne halogeny zostaje jeszcze salon i sypialnia ... czekamy na uruchomienie pieca i powoli przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 10.10.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 no to gratulacje postępów my dopiero nabieramy rozpędu w wykańczaniu , na razie jesteśmy na etapie garaż i kotłownia za jakiś czas sufity i cała reszta, co do ledów , halogenów i innych oświetleń to też będzie ich chyba sporo u nas , np chcieliśmy zrobić podświetlenie umywalki ale tą którą wybraliśmy nie chcą nam sprzedać bez szafki może uda nam się znaleźć inną a jak nie to trzeba będzie zmienić plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.10.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 to powodzenia życzę i czekam na fotki odzwierciedlające postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 25.10.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witam, Czy możecie polecić mi fachowców od dachów? Potrzebuje też sprawdzonych fachowców od ociepleń. pozdrasterix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 27.10.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 w dzienniku możesz zobaczyć nasz dach jeżeli będziesz zainteresowany to podam numer na priva a co do ocieplenia to na kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 31.10.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ocieplenie mam kogos:)a teraz mam zamieszane w głowie inteligentnymi domami:) byłem na targach gdzie był pokazywany system ehhh bajraaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 31.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 wcale się Tobie nie dziwie na targach nie byliśmy ale trochę czytaliśmy i oglądaliśmy właściwie mąż a mi tylko najważniejsze pokazywał naprawdę wszystko można zrobić , na mnie duże wrażenia robi piec połączony z telefonem gdzie zdalnie możesz ustawiać temperatury czy odbierać informację o usterce ale takich przykładów w inteligentnym domu można mnożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 no tak dziś to jeszcze może być nazywane jako inteligentny a za kilka lat to będzie normalne. wystarczy zobaczyć co było standardem 10 lat wstecz a co mamy dziś ważne że 1 nocka na nowym mieszkaniu zaliczona + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 06.11.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 to najważniejsze za na + ja myślałam, że nasza pierwsza nocka będzie na święta Bożego Narodzenia ale chyba to wszystko przeciągnie się do przyszłego roku no cóż czasami priorytety się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonezdh 06.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 no tak dziś to jeszcze może być nazywane jako inteligentny a za kilka lat to będzie normalne. wystarczy zobaczyć co było standardem 10 lat wstecz a co mamy dziś ważne że 1 nocka na nowym mieszkaniu zaliczona + pogratulować ja dzisiaj powymieniałem większość żarówek w domu na ledowe aż czuję, jak mi plny w kieszeni zostaną jak również kurier dostarczył nam nowy jadalniany stół... najpierw szukaliśmy w salonie Kler/Klose, ale nic nie było co nam odpowiadało, później miał nam robić stolarz, ale nie podołał mechanizmowi rozkładania/rozsuwania. Byłem w kropce, ale szukałem w sklepach internetowych i znalazłem idealny stół klose w outlecie, za 2/3 ceny, więc długo nie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts