Pilka 04.02.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Witek86 dzięki za info o targach. Z pewnością się wybierzemy. Najbardziej to się mojej córci podoba...wiaderka i cukierki zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.02.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 nie wiem czy w tym roku jest castorama ale leroy merline na pewno bo są obok nas:) wiaderek niestety nie mamy ale reklamówkę i cukierki znajdę a wam coś jeszcze do domu brakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajacek 04.02.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 no to pewnie widziałaś różnicę pomiędzy ilością zwiedzających rok temu a lata wcześniejsze tyle zwiedzających ile budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.02.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 czyli kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 12.02.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ja po raz pierwszy od jakis 5-6 lat zauwazyłem plakaty na mieście. Wiec w tym roku chyba jest ich więcej. Mysle tez, ze internet spowodowal, ze tego typu imprezy traca na randze, choc nie uważam ich za zbędne i osobiscie bywam co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 12.02.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 witek86 - jaki macie numer stoiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 17.02.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Potrzebuje pozyczyc piecyk/koze na budowe na jakies 6-8 tygodni. Moze ktos ma niepotrzebne ? ............................................................ Już nieaktualne. Mam koze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.02.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 witek86 - jaki macie numer stoiska? wiem że już za późno ale nawet nie znam nr 47 chyba był takie pomarańczowe lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.02.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Potrzebuje pozyczyc piecyk/koze na budowe na jakies 6-8 tygodni. Moze ktos ma niepotrzebne ? ............................................................ Już nieaktualne. Mam koze ile taka koza mleka musi przy piecyku naprodukować przez 6-8 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pilka 28.02.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Po zimowej przerwie zaczynamy znów działać ...w następnym tygodniu tynkowanie, potem wylewki..no i znó przerwa...tym razem już nie taka długa jak te zimowe miesiące. Cieszę się, bo już mam dość siedzenia na wynajętym. Wiosenka idzie, więc można się wziąć za ogródek... Mam pytanie..ktoś już robił kominek. Może znacie jakieś dobre źródła zakupu i montażu? Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 28.02.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 my już zaczęliśmy pierwsze prace po zimie cały dzień spędziliśmy na dworze równając teren i przygotowując go pod dalsze prace czyli pod ogródPiłka kominek zakupiliśmy w firmie TG Instalacje firmy Lechma , zdjęcia mam chyba wrzucone w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 02.03.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ile taka koza mleka musi przy piecyku naprodukować przez 6-8 tyg koledzy, których pytałem o koze sugerowali z goła coś innego... teraz mam dwa piecyki. jak nikt nie mial, to jednego dnia dostałem dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 02.03.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Mam pytanie..ktoś już robił kominek. Może znacie jakieś dobre źródła zakupu i montażu? Pozdrawiam budujących Lechma, to moim zdaniem dobre wkłady. Znam jednego fachowca od kominów, musiałym poszukać kontaktu. Gosc jest kamieniarzem i ma spore doswiadczenie w kominkach róznego rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pilka 03.03.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Aksyda dzięki za info o kominku. Piękny domek i pokoiki dziewczyn. Moja córcia co chwilę zmienia zdanie co do koloru ścian, więc chyba jej zrobię mixa i będzie zadowolona:)..Asterix jeśli masz namiary na kamieniarza to poproszę. Wybraliśmy tynki cementowo-wapienne. Mój wykonawca twierdzi, że mało kto dziś robi takie. Wydawało mi się, że są właśnie coraz bardziej popularne. Tak z ciekawości jakie Wy wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 04.03.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 my tynki kładliśmy gipsowe (maszynowo) jak na razie jestem z nich zadowolona:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 06.03.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 wiosna na weekend 17 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 06.03.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 my tynki kładliśmy gipsowe (maszynowo) jak na razie jestem z nich zadowolona:wiggle: My także gipsowe, choc chcielismy wapienne. Nie mialem jednak czasu na szukanie wykonawcy. A wszyscy robią gips. I tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.03.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 jak by ktoś miał troszeczkę wolnego czasu do oddania to ja bardzo chętnie przyjmę każda ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 12.04.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 jak by ktoś miał troszeczkę wolnego czasu do oddania to ja bardzo chętnie przyjmę każda ilość czasu nie mam, ale mogę zaoferować gruz może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterixx 01.05.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Widac, ze sezon budowlany rozpoczęty. Cicho tutaj, jak makiem zasiał.Czy ktos ma moze do wypozyczenia rozwijak do rur i tacker do rurek 16mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts