MALINKA 25.10.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ładnie tak sie szykowałam na tę dziesiątkę. Poszłam tylko córeczkę położyć spać a tu już po fakcie Nie browara na taką okrągłą stronkę szampana otwieram http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/057/5728.jpg Ari dzięki z miłe słowa. Zapraszam częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.10.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dzięki za powitanie ! Działkę w Janczewie mam zaraz przy wjeździe od Gorzowa po lewej stronie. Obecnie buduje się tam dom, a obok niego jest wybudowany stan 0 drugiego domu. Miło mi, że odnaleźli się moi sąsiedzi ! Jak dobrze rozumiem to budujecie się z toto obok siebie. Fajnie. Propnuję aniu przyspieszyć i budować się razem. Koszty transportu zmniejszają się o połowę i rabaty można wspólne negocjować bo jeden transport jak na jedna budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 25.10.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ania to ruszaj z kopyta z wybieraniem projektu bedziemy sąsiadkami. Dzieli nas niewiele.Od naszej działki do początku "waszych" działke jest może 100 m.! niesamowite Poza tym jesteś pewna że prąd bedzie na wiosne?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 25.10.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ania Malinaka ma racje. Obok nas sąsiedzi też zaczynają na wiosnę. Coś czuję że w przyszłym roku Janczewo to bedzie wielki plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.10.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Będę doglądać waszych budów bo często tamtędy przejeżdżam. no i myślę że do tego czasu ukończę swoje dzieło więc będzie więcej czasu. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 25.10.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Do wiosny jeszcze trochę czasu. Ale juz coś zrobiliśmy tzn.zrobiłam posadziłam świerki. Może nie wszystko zjedzą mi sarenki i mróz nie zniszczy. I za jakieś 10 lat będę mieć piękny żywopłot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.10.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 do sampana dorzucam ciasto - może ktoś się skusi http://www.papaja.pl/pliki/przepis_398.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 25.10.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Chetnie, wygląda smakowicie. Kończysz budowe i stać cie na takie frykasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.10.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Do końca jeszcze daleko. Ale właśnie dzisiaj dostałam transzę kredytu więc można poszaleć A i jeszcze Ari zapłacił mi za pojemnik więc portfel pełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 25.10.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Na jakim etapie jesteście?W którym banku brałaś kredyt? My też bierzemy ale jeszcze zbieramy informacje. Znamy już ofertę BPH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.10.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 oprócz mnie działki kupiło 16 osób praktycznie w jednym dniu, bo kupowalismy od tej samej osoby! I będzie to plac budowy, bo na wiosnę ruszą moze 2-3 budowy(oprócz zaczętych 2)Z tymi sarenkami to moze być prawda. Po naszych działkach spacerują dziki, sarenki i podobną już obgryzają...Prąd ma być na wiosnę(tak mamy w umowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.10.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Zaczynamy wszelkie instalacje. Mam dach i okna. Kredyt w PKO S.A. ale nie polecam. Poczytaj wcześniejsze posty to zrozumiesz. Ze wszystkich ofert, które miałam to chyba na dzień dzisiejszy wybrałabym BPH. Sprawdź jeszcze ING Bank Śląski. Widziałam ostatnio reklamę w gazecie proponowali dość ciekawe warunki ale nie wiem jak jest naprawdę. Długo negocjuj i walcz o każdy grosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.10.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 oprócz mnie działki kupiło 16 osób praktycznie w jednym dniu, bo kupowalismy od tej samej osoby! I będzie to plac budowy, bo na wiosnę ruszą moze 2-3 budowy(oprócz zaczętych 2)Z tymi sarenkami to moze być prawda. Po naszych działkach spacerują dziki, sarenki i podobną już obgryzają...Prąd ma być na wiosnę(tak mamy w umowie) No to ładne będziecie mieć osiedle. Prawie jak w centrum miasta. Nie zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 25.10.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 w środe juz zwozą mi drewno na dach:) a ekipa wchodzi po 1-ym listopada:D ech super miłej nocy i pozdrawiam nowych członków klubu:) _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.10.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 na szczęście działki minimum 20a(moja 30a) więc przynajmniej nie będziemy zaglądać sobe w okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.10.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 na szczęście działki minimum 20a(moja 30a) więc przynajmniej nie będziemy zaglądać sobe w okna Moja ma 3 hektary i boję się że ktoś się obok wybuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.10.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 w środe juz zwozą mi drewno na dach:) a ekipa wchodzi po 1-ym listopada:D ech super miłej nocy i pozdrawiam nowych członków <sic!> klubu:) _MYCHA__ Pozdrawiam i życzę słonecznej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 25.10.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 aha, zapomniałabym, zasadziłam dzisiaj trzy drzewka iglaste, tak wiec coraz wiecej zieleni, a jest gdzie to sadzic, mam "tylko" pół hektara:) w srode jade do szkółki lesnej zakupic troche drzew:) _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.10.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 może nie będzie tak żle!a ja myślałam że moja taaaka duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 25.10.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 ANIA Po naszej tez coś łaziło, ale już po fakcie - drzewka wsadzone nie wyrwę 220 sadzonek i nie przesadze w inne miejsce, bo nie mam gdzie. Nie były aż takie drogie. Polecam szkółkę w wojcieszycach sztuka aż - 20gr!!!!My kupiliśmy działke troche po was. W naszym pasie są 4 działki i na wiosnę mam nadzieje, że ruszą dwie budowy. kolejni jeszcze niewiadomo - wybierają projekt. Malinka BPH daje ciekawą ofertę,pozatym mamy tam ror i dają trochę zniżek z tego tytułu. Też coś niedawno czytałam o śląskim. Sprawdzę. Mówisz żeby się targować?Prowizja?Czy coś jeszcze?Dzieki za cenne wskzówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts