janeki 18.11.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Hej, buduję pod Gorzowem, ale z drugiej strony niż Malinka. Zaczynamy w przyszłym roku na wiosnę, jak się oczywiście wyrobimy z dokumentami. Już teraz jednak myślę o kilku rzeczach. Może możecie mi pomóc w szukaniu firmy zajmującej się robieniem odwiertów pod pompę ciepła? Byłbym bardzo wdzięczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.11.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Witaj Janeki w grupie lubuskiej!!! A gdzie dokładnie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witajcie w śniegowy poranek Witaj janeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Malinka, skąd ta złość na śnieżek. Ja powoli zaczynam przez niego z deprechy jesiennej wychodzić, a ty sie denerwujesz, pomyśl, jak będzie bialutko i ślicznutko!! Ps. Witaj Janeki, gdzie będziesz mieszkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Oj Funia, Funia Przecież kładą mi klinkier i jak będzie zimno to go nie położą a MYCHA podejrzewam że stoi z dachem bo fachowcy nie wejdą na deski w taką pogodę a ty mi tu ze śnieżkiem wyjeżdżasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ale moje dziecko zareagowało na śnieg w ten sam sposób co Ty i nie mogła zrozumieć dlaczego nie jestem zadowolona ze śniegu Bo w innej sytuacji zareagowałabym wręcz odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Malinko! wybacz - fakt, egoistka ze mnie. Pewnie gdybym z budowa była tak daleko jak ty - myslała bym podobnie. A ja z budową jeszcze w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 19.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Funia ale ruszysz od marca pełna parą w słoneczku i bez sniegu i do listopada sie wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 19.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Hej, buduję pod Gorzowem, ale z drugiej strony niż Malinka. Zaczynamy w przyszłym roku na wiosnę, jak się oczywiście wyrobimy z dokumentami. Już teraz jednak myślę o kilku rzeczach. Może możecie mi pomóc w szukaniu firmy zajmującej się robieniem odwiertów pod pompę ciepła? Byłbym bardzo wdzięczny! Witam. W Kalawie miedzy Miedzyrzeczem a Swiebodzinem Jest firma Szlachtycz wiercaca studnie glebinowe. Byc moze oni. Pisze te dane z pamieci (niestety wyrzucilem namiary na nich) wiec nie daje gwarancji ze czegos nie pokrecilem. Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 19.11.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Dzięki Karol N. za namiary, postaram się do nich dotrzeć. Ja już mieszkam, tylko że w bloku, w Barlinku. I tu w Barlinku kupiliśmy działkę ze starym dębem. Kocham drzewa i nie docierają do mnie argumenty znajomych o inwazji liści jesienią. Będę je zbierać z uśmiechem na ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No, jak ładna jesień - to takie liście ekstra rzecz - rzucać się, tarzać, a na koniec zapalić suuuper pachnące ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 19.11.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 20.11.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Ja na Śnieg zareagowałem tak "ORANY zdziwienie i nie zadowolenie bo puzniej poszedłem do garażu przekłądać koła na zimowe zajeło mi troche czasu bo garaż jest nie za szeroki i były kombinacje ale gimnastyka sie opłaciła pewniej sie czuje na drodze bo wsumie predkość mi sie nie obniżyła może o 10 -20 km/h wolniej pocinam aż sie czasami boje o wiare co jeździ obok mnie że nie mają zimuwek Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 21.11.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 tradycyjnie idziemy pod górke z budowa, non stop cos wychodzi, albo pogoda nie taka, albo prądu sąsiadka nie chce dac, w kółko Macieju, same problemy, wiem jednak ze to wszystko wpłynie na to ze z przyjemnością zamieszkamy w naszym domku fachowcy od dachu załozyli częśc murłat <oczy juz ciesza nawet to> jestem im wdzięczna ze pogoda im nie straszna od jutra mają ruszyć pełna parą dachówka juz zamówiona wiec tylko hyc dach do góry i dachóweczka bedzie leżeć na swoim miejscu:) potem zrobimy chyba sobie przerwe i od wczesnej wiosny zaczniemy dalej, a moze jednak nie, sama nie wiem, myslałam jeszcze o podciągnieciu kanalizacji, ale nie wiem czy pogoda ku temu jest odpowiednia, ech.. miłego wieczora pozdrawiam _MYCHA__ ps. są nowe fotki w albumie http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=30443 hasło ceninka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 22.11.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Dziewczyny ale pędzicie, nie było mnie kilka dni, bo najmłodsza pociecha chorowała, a tu proszę dwie strony ( nawiasem mówiąc mam trzech kawalerów do wzięcia). Dzisiaj odczytałam wiadomości i jestem przerażona opiniami na temat szkieletowców wypisywane w klubie drewnianego szkieletu ( chyba się pochoruję z nerwów), bo może rzeczywiście wybrać mur - porotherm. Na razie pogoda krzyżuje plany, energetyka jest umówiona na 01.12, a tu przyszedł mróz! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 22.11.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Szanowna Grupo Lubuskaczy ktoś z drogich mi forumowiczów ma u siebie szambo albo orientuje się w kosztach? Nieukrywam , że chodzi o coś najtańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.11.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Agnieszko nie choruj tylko zmień decyzję zanim jeszcze zaczęłaś budować, jestes na tyle w dobrej sytuacji że trafiłaś na forum zanim zaczęłaś budować więc skorzystaj z opinii innych, przede wszystkim z opini użytkowników szkieletów. Ja bym się bała budować z drewna. Kasiu szambo zamówiłam u "Marciniaka" w Gorzowie kosztowało lekko ponad 3 tysiące. Ale było to szambo 6m.sześć. w całości. Robione na zamówienie (wysoki poziom wód gruntowych nie pozwala na montowanie szamba z kręgów) dlatego tak drogo. Jeżeli chcesz betonowe z kręgów to w PREFADOMIE będziesz miała taniej coś około 2000 i większe. Do tego musisz też doliczyć transport, wykopanie, ustawienie szamba, no i jeżeli będzie to kręgów to trzeba też doliczyć klejenie. U mnie bez klejenia wyniosło to coś około 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.11.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 MYCHA nie mogę obejrzeć Twoich zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.11.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Już sobie poradziłam. Teraz działa ALBUM MYCHY http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=30443&kat=2&grupa=&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts