Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karpia jeszcze nie kupiłam. około 4 lata temu w Gorzowie dzień przed wigilią karpia nie można już było kupić. To były święta wszyscy w dniu wigilii dzwonili i latali za karpiem. W końcu sąsiadom dawaliśmy pół karpia bo zostali bez. Fajnie było przypomniały się czasy kolejek. :D :D :D

Karol Hajduka nie kupiłam bo mnie wkurzyli i chcieli naciągnąć na dużą kasę. Kupiłam u konkurencji w Sparthermie. Za całość czyli za obudowe i rozprowadzenie wyszło mi o 7000 mniej niż u Hajduka.

Tez mialem mieszane uczucia jak moj wklad u nich kupowalem.

Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w nadchodzącym roku i co najważniejsze następnej wigilii w nowym domku życzę Wam wszystkim i sobie też :oops:

W moim domku w salonie stoi choinka :D :D :D Mąż zrobił mi niespodziankę.

A choinka w moim mieszkanku uległa dzisiaj wypdakowi i pozbyłam się dzisięcioletnich zapasów bombek :evil: Stoi teraz taka pusta no i chyba już tak w tym roku zostanie :cry:

Bawcie się dobrze

Pa

Witam

Wszystkiego najlepszego, wiele radości nie tylko w od świeta. Góry prezetów noi ukończenia, albo zaczecia budowy. Ciepła rodzinnego Zyczy ARi

Ps choinka też stoi na budowie, auto już w garażu stoi tylko teraz jest odwilż i błota co niemiara, a dlamnie świeta beż śniegu to nie świeta :x

Panowie byli z TPSA hmmm zamontowali mi połaczenie radiowe niby dobrze działa raz jakieś szumy miałem ale powiedzieli że o interenecie raczej mam zapomnieć po świetach bede intereweniował w tej sprawie niech słup wkopuja i ciągną normalną linie a nie jakieś antenki i tak dalej ale barzo szybko im poszło bo już im wcześniej przygotowałem kable tylko gniazdka pomontowali i ciach tel juz jest

Jeszcze raz ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚIWĄT

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf

Witam

Zgadzam sie z Malinką i JUŻ PO ŚWIETACH :o moge sie pochwalić że już spałęm w nowym domku w Swieta tylko że czas spedzałem u rodziny jak co roku ale już sie nie spało u nich. Mój fantastyczny piesek zrobił małe porzatki na choince na budowie bombki po przegryzał nudziło mu sie do telefonu tez sie dobierał skubaniec jeden :lol:

Pozdrowienia z zimnego i z pdajającego śniegiem ale słabym śniegiem Świebodzina

Witam wszystkich już po świętach i życzę pomyślności w Nowym 2005 Roku, zakończenia prac dla wszystkich budujących i pomyślnego rozpoczęcia dla wszystkich planujących. U mnie jednak będą mury, znalazłam firmę, która przebiła wszystkie szkieletowce, ruszam zaraz po zimie, czyli w marcu (mam nadzieję).

Witam

Czas mija co nie ??

Lata lecą co nie ??

KTO SIE ZASTANAWIAŁ ile dom postawiony bedzie istniał <hmmm> jak długo wykożystane materiały bedą dobre aby dom funkcionował ???

MAŁA SONDA

Ile sądzisz że dom przetrawa czy zakłądasz że musi istniec tyle i tyle lat a reszta nie opchodzi Cie :D

Mnie satysfakcionuje okres taki jak mają zamki :lol: :lol:

Na koniec tego roku bo moze tu nie zawitam a może zawiatam ale jak by co to stawiam SZAMPANA Zdrowie szcześcia pomyślności :wink:

Pozdrawia ARi :wink:

http://kurde.pl/gfx/szampan2.jpg

Witam

Czas mija co nie ??

Lata lecą co nie ??

KTO SIE ZASTANAWIAŁ ile dom postawiony bedzie istniał <hmmm> jak długo wykożystane materiały bedą dobre aby dom funkcionował ???

MAŁA SONDA

Ile sądzisz że dom przetrawa czy zakłądasz że musi istniec tyle i tyle lat a reszta nie opchodzi Cie :D

Mnie satysfakcionuje okres taki jak mają zamki :lol: :lol:

Na koniec tego roku bo moze tu nie zawitam a może zawiatam ale jak by co to stawiam SZAMPANA Zdrowie szcześcia pomyślności :wink:

Pozdrawia ARi :wink:

http://kurde.pl/gfx/szampan2.jpg

Zeby wytrwal bez wiekszych remontow do konca moich (naszych) dni potem jest to mi obojetne. :wink:

Stawiajcie swoje domki i nie zastanawiajcie się "dopoki życie trwa, póki trwa..." Ja tez ustawiam się do szampana :D wczaraj byliśmy w gminie i odebraliśmy plan zagospodarowania przestrzennego-25 zeta- miło i bardzo sympatycznie w tej gminie! a tak własciwie to pytałam się o WZ, a pani mówi, że nie WZ tylko ten plan wystarczy- chyba to to samo :oops: Mój mąz w okolicy świąt zaczął coś nieśmiało a może tak budowę zacząć czerwiec.Najpierw piwnica, strop...a na drugi rok dalej do przodu- zobaczymy! Dzisiaj trochę rozglądaliśmy sie za biurem z proj.Jak będzie projekt to policzymy ile, czego trzeba ...Mam pyt. jaką kasę trzeba mieć, aby zacząć i skończyć piwnicę i położyć strop- 15-20.000, 20-30.000???(piwnicy nie trzeba kopać- działka pochła.Ale się rozpisałam...Pozdrowionka :D

ps dom 90 m-parter

Witam

i ja dolaczam do szampana

( gdzie leja szampana tam ja)

Remont mojego staruszka trwaaaa...co za remont narazie tylko rozbieram wlasnymi silami i przy psychicznym wsparciu rodziny.

Czekam na zakonczenie projektu podobno 2-3 tydzień 2005r.

Przykro iż w mojej okolicy(Okolice Żagańia) nie ma żadnego klubowicza

Wszyskego najlepszego w NOWYM ROKU

tadk56

Witam

Jeszcze zapisy są aktualne

Karol masz minusa czyli mniej bedziesz miał nalane wiesz zaco? :D napisałeś pomnie a Malinka po Tobie noi zaczełą nową strone jak zawsze :lol: <nonono>

Witam Tadka noto masz domek z historia bo nasze domki to dopiero sie tworzy historia dla nich, może coś napiszesz o nim co robisz w nim co zostawisz a co wymienisz w jakim jest stanie. Napoczatek mam pytanko czy wiesz gdzie w Żarach produkuja Lastryko płytki kiedyś kupiłem w Zielonej G ale tam był tylko jeden kolor teraz mysle nad garażem bo w kotłowni sobie sam położyłem i mi se zdaje że są lepsze od Gresu wiec jak bys coś wiedział to daj znać

Powracając do SONDY no ładnie ale z Was samoluby :evil: o dzieciach nie myślicie :wink: ja bym chiał żeby one tez miały spokój z domem ale nic nie jest wiczne

No dobra to narazie tyle na liste sie wpisali Malinka :D , Ania :p , Karol 8) ,i Tadek z numerem domu 56 :) noi Ja ARi :wink:

Ps pewnie jeszcze tu zawitam a może nie he he he

Pozdrawiam jak by co UDANEJ ZABAWY