ARi. 22.12.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Witam Noi sie doczekałem bramy na wprost garażu wreście bede mógł wiechać do garażu brama prowizorka ale jest Dobra Pozdrawiam Was udanego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 22.12.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Karpia jeszcze nie kupiłam. około 4 lata temu w Gorzowie dzień przed wigilią karpia nie można już było kupić. To były święta wszyscy w dniu wigilii dzwonili i latali za karpiem. W końcu sąsiadom dawaliśmy pół karpia bo zostali bez. Fajnie było przypomniały się czasy kolejek. Karol Hajduka nie kupiłam bo mnie wkurzyli i chcieli naciągnąć na dużą kasę. Kupiłam u konkurencji w Sparthermie. Za całość czyli za obudowe i rozprowadzenie wyszło mi o 7000 mniej niż u Hajduka. Tez mialem mieszane uczucia jak moj wklad u nich kupowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 22.12.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Nie wiem czy bede tutaj jeszcze zagladal przed swietami i tak na wszelki wypadek skladam Wam juz teraz serdeczne zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Karol N PS. UWAGA na karpie, gdzies na jakims forum czytalem, ze maja osci i moze byc to przy lapczywym jedzeniu niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 22.12.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Jutro ma zawitać domnie TPSA teraz jest promocja 10 zł założenie pewnie bede miał numer 0 700 500... najlepiej to bym chiał 0 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 wszystkim Słodkich ,spokojnych Swiąt ...Bożego Narodzenia... sasiadom Teska zyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 23.12.2004 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w nadchodzącym roku i co najważniejsze następnej wigilii w nowym domku życzę Wam wszystkim i sobie też W moim domku w salonie stoi choinka Mąż zrobił mi niespodziankę. A choinka w moim mieszkanku uległa dzisiaj wypdakowi i pozbyłam się dzisięcioletnich zapasów bombek Stoi teraz taka pusta no i chyba już tak w tym roku zostanie Bawcie się dobrze Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 24.12.2004 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Witam Wszystkiego najlepszego, wiele radości nie tylko w od świeta. Góry prezetów noi ukończenia, albo zaczecia budowy. Ciepła rodzinnego Zyczy ARi Ps choinka też stoi na budowie, auto już w garażu stoi tylko teraz jest odwilż i błota co niemiara, a dlamnie świeta beż śniegu to nie świeta Panowie byli z TPSA hmmm zamontowali mi połaczenie radiowe niby dobrze działa raz jakieś szumy miałem ale powiedzieli że o interenecie raczej mam zapomnieć po świetach bede intereweniował w tej sprawie niech słup wkopuja i ciągną normalną linie a nie jakieś antenki i tak dalej ale barzo szybko im poszło bo już im wcześniej przygotowałem kable tylko gniazdka pomontowali i ciach tel juz jest Jeszcze raz ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚIWĄT http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.12.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Spokojnych, radosnych ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA w rodzinnym gronie a w Nowy Rok niech wam przyniesie wiele szczęśliwych chwil...pozdrawiam Was cieplutko i dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.12.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam po świętach. Jakoś tak krótko te świeta trwały. Przydałoby się jeszcze kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 27.12.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam Zgadzam sie z Malinką i JUŻ PO ŚWIETACH moge sie pochwalić że już spałęm w nowym domku w Swieta tylko że czas spedzałem u rodziny jak co roku ale już sie nie spało u nich. Mój fantastyczny piesek zrobił małe porzatki na choince na budowie bombki po przegryzał nudziło mu sie do telefonu tez sie dobierał skubaniec jeden Pozdrowienia z zimnego i z pdajającego śniegiem ale słabym śniegiem Świebodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 28.12.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam wszystkich już po świętach i życzę pomyślności w Nowym 2005 Roku, zakończenia prac dla wszystkich budujących i pomyślnego rozpoczęcia dla wszystkich planujących. U mnie jednak będą mury, znalazłam firmę, która przebiła wszystkie szkieletowce, ruszam zaraz po zimie, czyli w marcu (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 28.12.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Agnieszka trzymam kciuki za fachowców i pogodę. Jak zaczniesz w marcu to wigilia już w nowym domku i tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 30.12.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Agnieszka życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 30.12.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witam Czas mija co nie ?? Lata lecą co nie ?? KTO SIE ZASTANAWIAŁ ile dom postawiony bedzie istniał <hmmm> jak długo wykożystane materiały bedą dobre aby dom funkcionował ??? MAŁA SONDA Ile sądzisz że dom przetrawa czy zakłądasz że musi istniec tyle i tyle lat a reszta nie opchodzi Cie Mnie satysfakcionuje okres taki jak mają zamki Na koniec tego roku bo moze tu nie zawitam a może zawiatam ale jak by co to stawiam SZAMPANA Zdrowie szcześcia pomyślności Pozdrawia ARi http://kurde.pl/gfx/szampan2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 30.12.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 aha ile mam przyszykowaćhttp://www.krysztaly.pl/porcelana/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 30.12.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witam Czas mija co nie ?? Lata lecą co nie ?? KTO SIE ZASTANAWIAŁ ile dom postawiony bedzie istniał <hmmm> jak długo wykożystane materiały bedą dobre aby dom funkcionował ??? MAŁA SONDA Ile sądzisz że dom przetrawa czy zakłądasz że musi istniec tyle i tyle lat a reszta nie opchodzi Cie Mnie satysfakcionuje okres taki jak mają zamki Na koniec tego roku bo moze tu nie zawitam a może zawiatam ale jak by co to stawiam SZAMPANA Zdrowie szcześcia pomyślności Pozdrawia ARi http://kurde.pl/gfx/szampan2.jpg Zeby wytrwal bez wiekszych remontow do konca moich (naszych) dni potem jest to mi obojetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 30.12.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ari nie myślałam o tym. Ale szczerze mówiąc mam takie same zdanie jak Karol. Dopóki żyję niech stoi a później to już nie moja sprawa. Mnie policz do tego szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.12.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Stawiajcie swoje domki i nie zastanawiajcie się "dopoki życie trwa, póki trwa..." Ja tez ustawiam się do szampana wczaraj byliśmy w gminie i odebraliśmy plan zagospodarowania przestrzennego-25 zeta- miło i bardzo sympatycznie w tej gminie! a tak własciwie to pytałam się o WZ, a pani mówi, że nie WZ tylko ten plan wystarczy- chyba to to samo Mój mąz w okolicy świąt zaczął coś nieśmiało a może tak budowę zacząć czerwiec.Najpierw piwnica, strop...a na drugi rok dalej do przodu- zobaczymy! Dzisiaj trochę rozglądaliśmy sie za biurem z proj.Jak będzie projekt to policzymy ile, czego trzeba ...Mam pyt. jaką kasę trzeba mieć, aby zacząć i skończyć piwnicę i położyć strop- 15-20.000, 20-30.000???(piwnicy nie trzeba kopać- działka pochła.Ale się rozpisałam...Pozdrowionka ps dom 90 m-parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 31.12.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witam i ja dolaczam do szampana ( gdzie leja szampana tam ja)Remont mojego staruszka trwaaaa...co za remont narazie tylko rozbieram wlasnymi silami i przy psychicznym wsparciu rodziny. Czekam na zakonczenie projektu podobno 2-3 tydzień 2005r.Przykro iż w mojej okolicy(Okolice Żagańia) nie ma żadnego klubowicza Wszyskego najlepszego w NOWYM ROKUtadk56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 31.12.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witam Jeszcze zapisy są aktualne Karol masz minusa czyli mniej bedziesz miał nalane wiesz zaco? napisałeś pomnie a Malinka po Tobie noi zaczełą nową strone jak zawsze <nonono> Witam Tadka noto masz domek z historia bo nasze domki to dopiero sie tworzy historia dla nich, może coś napiszesz o nim co robisz w nim co zostawisz a co wymienisz w jakim jest stanie. Napoczatek mam pytanko czy wiesz gdzie w Żarach produkuja Lastryko płytki kiedyś kupiłem w Zielonej G ale tam był tylko jeden kolor teraz mysle nad garażem bo w kotłowni sobie sam położyłem i mi se zdaje że są lepsze od Gresu wiec jak bys coś wiedział to daj znać Powracając do SONDY no ładnie ale z Was samoluby o dzieciach nie myślicie ja bym chiał żeby one tez miały spokój z domem ale nic nie jest wiczne No dobra to narazie tyle na liste sie wpisali Malinka , Ania , Karol ,i Tadek z numerem domu 56 noi Ja ARi Ps pewnie jeszcze tu zawitam a może nie he he he Pozdrawiam jak by co UDANEJ ZABAWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts