Funia 12.02.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Dwie wiadomości od Funi: Dobra - mamy wszystkie dok. do PKO, jesteśmy po pierwszej rozmowie i raczej będzie dobrze. Wprawdzie w Kredyt Banku zaproponowali nam ciut niższe oprocentowanie, ale jak mąż szepnął o tym Pani w PKO to zaczęły się pojawiać bonusy Więc chyba wszystko na dobrej drodze Zła - jakiś s@$#&%&yn włamał sie nam do blaszaka na budowie. Wprawdzie nic watrościowego nie zginęło, ale .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 12.02.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Witam po dłuższej przerwie. Wróciłam z zaśnieżonej Szklarskiej Poręby a tu taki wstrętny deszcz gwiazdko zapraszam serdzecznie - pisz na priv kiedy przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 13.02.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 witam,pozdrawiam wszystkich.MALINKA dzieki za zaproszenie odpowiem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 13.02.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witam Ale Gwiazdka ma anikacje fiu fiu roświetli nam troche KLUB POzdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.02.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam Wszystkich Oj Funia-Ty to masz pecha -włamanie do blaszaka!!! MALINKA -Szklarska Poręba- suuuper! A ja mam od soboty 6 nowiutkich, śliczniutkich mapek - koszt 400 Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 14.02.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A ja mam od soboty 6 nowiutkich, śliczniutkich mapek - koszt 400 To trzeba opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.02.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A ja mam od soboty 6 nowiutkich, śliczniutkich mapek - koszt 400 To trzeba opić mapki są, ale co dalej?-burza mózgów na temat projektu trwa! A w sobotę chcemy oddać projekcik do adaptacji! W tej chwili zwycięża LMB 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 14.02.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Karol narzaie informacji nie musisz zdradzać jak by co to dopiero latem zabore sie zato może a może i nie ale podobno jak jest cegła narażona na takie plamy z czasem kruszeje tak gadają a masz może dojście do WAPNA POKARBIDOWEGO ? też gadają ze to działa Pozdrawiam wszystkich tych co chcą sie budować a narazie nie mogą bo jest zimno i tych co chcą sie wykańczać a już sie wykończyli ale finansowo i tych co juz sie wykończyli i mieszkają Nie mam a o tym wapnie nie slyszalem. Chwileczke jako urwisze robilismy rozne takie sobie eksploze za pomoca karbitu. Jak karbit sie przelasowal to zostawala taka maz jak wapno wlasnie. Spawacze, ktorzy spawali acytylenem to chyba cos takiego mieli tylko czy w dzisiejszych czasach dalej produkuje sie tak acetylen - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 15.02.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 17.02.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witam Gratulacje dla Ani z okazji otrzymania mapek. Pamietam jak sie cieszyle ,jak ja studjowalę. Funia obecnie jestem po pierszej rozmowie w PKO (narazie bez problemow) dzisiaj zapowiedziano wizyte w celu wyceny moich nieruchmości. i oczekiwania Pozdrowienia Tadek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.02.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Tadek56 dziękuję za gratulacje Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.02.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Tadku Ja już po I inspekcji. I wszystko byłoby ok. tylko obliczyli, że dom będzie kosztował 35 tys. wiecej niż wg. naszego kosztorysu i musimy złożyć oświadczenie skad weźmiemy brakującą kasę. Na szczęście mamy awaryjne wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.02.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Gdzie Wszyscy jesteście??? Gwiazdko ale masz pięknego bałwanka na działce- czyżby pilnował pięknej skrzyneczki z prądem Od dzisiaj już mogę powiedzieć Buduję LMB 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaliczka wpłacona, papiery w biurze, projekt będzie się adaptował Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 20.02.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Oj cisza nastała. Ostatnio brakuje mi czasu. W pracy zamęt jak to w księgowości na poczatku roku więc o forum mogę tylko pomarzyć W wolnej chwili biegam od salonu do salonu i wybieram glazurę, armaturę i takie tam inne. Córka chcąc nie chcąc musi biegać ze mną więc zasnęła już w trzech salonach w ciągu tygodnia - miejsce spania obojętne - fotel, krzesło czy podłoga. Muszę jeszcze znaleźć czas dla dziecka bo córka słyszała reklamę że rodzice muszą czytać 20 minut dziennie Do tego jeszcze polecenie służbowe aby uczyć się języka 2 x w tygodniu po 1,5 godziny. I do tego wszystkiego nie mam męża bo budowy pilnuje . Ja już mam dość - RATUNKU gwiazdko dlaczego nie odbierasz priva???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 21.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Oj cisza nastała. Ostatnio brakuje mi czasu. W pracy zamęt jak to w księgowości na poczatku roku więc o forum mogę tylko pomarzyć W wolnej chwili biegam od salonu do salonu i wybieram glazurę, armaturę i takie tam inne. Córka chcąc nie chcąc musi biegać ze mną więc zasnęła już w trzech salonach w ciągu tygodnia - miejsce spania obojętne - fotel, krzesło czy podłoga. Muszę jeszcze znaleźć czas dla dziecka bo córka słyszała reklamę że rodzice muszą czytać 20 minut dziennie Do tego jeszcze polecenie służbowe aby uczyć się języka 2 x w tygodniu po 1,5 godziny. I do tego wszystkiego nie mam męża bo budowy pilnuje . Ja już mam dość - RATUNKU gwiazdko dlaczego nie odbierasz priva???? A jakiego jezyka? Moze bysmy zaczeli nasze posty w jezykach obcych pisac i laczyc dobre z pozytecznym . Ciekawe co by znaszych domow wyszlo? Przepraszam pisze glupoty ale faktycznie tu cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 21.02.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A jakiego jezyka? Moze bysmy zaczeli nasze posty w jezykach obcych pisac i laczyc dobre z pozytecznym . Ciekawe co by znaszych domow wyszlo? Przepraszam pisze glupoty ale faktycznie tu cicho. Uczę się angielskiego ale możemy zacząć pisać po chińsku będzie ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 21.02.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A jakiego jezyka? Moze bysmy zaczeli nasze posty w jezykach obcych pisac i laczyc dobre z pozytecznym . Ciekawe co by znaszych domow wyszlo? Przepraszam pisze glupoty ale faktycznie tu cicho. Uczę się angielskiego ale możemy zacząć pisać po chińsku będzie ciekawiej E tam to za latwe. Krzaczki pisac to kazdy potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 21.02.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A jakiego jezyka? Moze bysmy zaczeli nasze posty w jezykach obcych pisac i laczyc dobre z pozytecznym . Ciekawe co by znaszych domow wyszlo? Przepraszam pisze glupoty ale faktycznie tu cicho. Uczę się angielskiego ale możemy zacząć pisać po chińsku będzie ciekawiej E tam to za latwe. Krzaczki pisac to kazdy potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.02.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Oj cisza nastała. Ostatnio brakuje mi czasu. W pracy zamęt jak to w księgowości na poczatku roku więc o forum mogę tylko pomarzyć W wolnej chwili biegam od salonu do salonu i wybieram glazurę, armaturę i takie tam inne. Córka chcąc nie chcąc musi biegać ze mną więc zasnęła już w trzech salonach w ciągu tygodnia - miejsce spania obojętne - fotel, krzesło czy podłoga. Muszę jeszcze znaleźć czas dla dziecka bo córka słyszała reklamę że rodzice muszą czytać 20 minut dziennie Do tego jeszcze polecenie służbowe aby uczyć się języka 2 x w tygodniu po 1,5 godziny. I do tego wszystkiego nie mam męża bo budowy pilnuje . Ja już mam dość - RATUNKU gwiazdko dlaczego nie odbierasz priva???? Trzymaj sie dzielnie MALINKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.02.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Dzięki za wsparcie Ale nas zasypało Ja chcę wiosny, ja chcę wiosny, ja chcę wiosny http://www.ga.com.pl/foto11/04288x.jpghttp://www.ga.com.pl/foto20/09682x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts