t f k 10.03.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Właśnie zrobiliśmy objazd po hurtowniach. Gdzie proponowali Wam największe rabaty? Skąd nalepiej brać materiały? CMB, HMB, ceram sulecin, okna Urzedowski z gorzowa... Miłego szukania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.03.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 No my chyba zdeecydujemy sie na cmb. Pierwszorzędna obsługa. Rabaty najwyższe, a co najważniejsze - materiały mmogą u nich czekać na placu az do nadejscia wiosny. Ale ciekawe co napisałeś o oknach.Gdzie sprzedają Urzędowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.03.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Hej Lubuscy Oj, widać,że wiosna tuż, tuż.Zaczął się ruch na forum. Przybyło nas- witam serdecznie t f k Niektórzy rozglądają się za mat. na budowę( dzięki za info mi tez się przydadzą. A moj projekcik w adaptacji. Gwiazdko chyba niedługo zaczynacie? dzisiaj bylismy w J. i nie ma już Waszego bałwanka! Serdeczne pozdrowionka dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 11.03.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ale ciekawe co napisałeś o oknach. Gdzie sprzedają Urzędowskiego? ul. generala Maczka, naprzeciwko "panoramy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 11.03.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Przybyło nas- witam serdecznie t f k Serdeczne pozdrowionka dla Wszystkich Witam!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 11.03.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Gratulacje dla Malinki z rozpoczecia stronki co do ogrodów "znam " jedną osobe która super robi miałem nawet przyjemność jej pomagać jak robiła dla mojego wujka oczko i strumyk i pare kaskad gościówka jest nie samowita ale pewnie troche kasuje drzewka , sadzonki ma swojej chodowli, nawet niektóre mam na budowie np tuje które mój piec pare sztuk wtranzolił gościówka chyba mieszka w Starym dworku czy coś w tym stylu a plantacje ma chyba koło BRUJEC to jest jak od Świebodzina leci sie na Poznań Chyba bede musiał wkelić jakiś obrazeo o zimie co Wy nato ? Waldon dawno tu Ciebie nie było pozdrawiam Wszystkich To byłem Ja ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
startom 11.03.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Cześć Lubuszanie. Może ktoś z Was rozglądał się za kolektorami słonecznym - gdzie można kupić dobre i za rozsądną kaskę - jej niestety nigdy za dużo. Zima niestety nie odpuszcza fundamenty wykopane i stoję z robotą, ale matka nadzieja podpowiada, zę już niedługo będzie wiosna.Oby tylko cierpliwości zostało Pozdrowienia dla wszystkich z białej Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.03.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Startom kolektory w lubuskim kupisz w Z.G. - firma INTERCAL, ul. Ludowa, ale nie wiem jak z cenami A tak poza tym to chyba u nas marnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 11.03.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 http://www.neron.nss.pl/haft/grafika/zima.jpg Pan ze sklepu budowlanego uświadomił mnie wczoraj że w nastepnym tygodniu zaczyna sie sezon BUDOWLANY i hurtownie bedą mieli otwarta normalnie wszystko możliwe kto wie he he he Pozdrawiam tych co czekają na wiosne nie zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.03.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Hej! hej! Zima nie daje za wygraną Skoro zaczyna sie sezon budowlany to mam pytanko. W tej chwili przerabiamy temat stropu,. Który tańszy Teriva, czy płyta? Już cenę jednej firmy z Gorzowa znamy strop kanałowy-40-50 zł. netto+ok.200 transport+90 zł. za godzinę pracy dżwigu. Oczywiście jeszcze bedę się dowiadywać, ale jeżeli już ktoś z Was przerabiał temat to bardzo ładnie się uśmiecham i proszę o pomoc Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 11.03.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 czesc i czołem jestem z zespołem mimo ze grypsko mnie dopało to mam humor hm dziwne ale co tam, trzeba sie cieszyć i wypatrywac wiosny, ja ja powoli wyczuwam, a moze to łamanie mięsni co na budowie? elektrycy działaja, nareszcie!!! jeszcze troche i bede miała prąd w domu, potem wchodza hydraulicy mam juz wycene na całą hydraulike plus grzejniki firmy Kermi. pozdrawiam i zmykam do wyra _MYCHA__ ps. witam nowych klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 12.03.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Gwiazdko chyba niedługo zaczynacie? dzisiaj bylismy w J. i nie ma już Waszego bałwanka! Ania już mam wielkie watpliwości czy wogóle zaczniemy. Mam wrazenie że zima w tym roku nigdy się nie skonczy . Jesteśmy gotowi od końca stycznia a tu już połowa marca i wczoraj znowu wróciła zima w całej swojej krasie. Witam nowych forumowiczów, pozdrawiam stałych bywalców. Ale może 21 marca w 1-szy dzień wiosny choć pojawi sie jakis niewielki promyczek zwiastujący nadejscie lepszych czasów dla budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Na ONECIE w prognozie pogody dla lubuskiego jest napisane ze od najbliższej środy ma byc cieplo w dzień 8, w nocy 6. JA IM WIERZE musi tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 12.03.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Hej! hej! Zima nie daje za wygraną Skoro zaczyna sie sezon budowlany to mam pytanko. W tej chwili przerabiamy temat stropu,. Który tańszy Teriva, czy płyta? Już cenę jednej firmy z Gorzowa znamy strop kanałowy-40-50 zł. netto+ok.200 transport+90 zł. za godzinę pracy dżwigu. Oczywiście jeszcze bedę się dowiadywać, ale jeżeli już ktoś z Was przerabiał temat to bardzo ładnie się uśmiecham i proszę o pomoc Ania stosunkowo niedawno przerabialiśmy ten temat i najtaniej wyszła nam płyta żerańska. W projekcie mamy strop monolityczny i zamieniamy go na płyte. Robiliśmy też wycenę teriwy, była chyba trochę tańsza od monolitycznego, więc wybraliśmy płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 12.03.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Funia dzięki za odrobinę nadziei. Niestety patrze za okno a tam PADA SNIEG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 12.03.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 http://www.tomarma.com/Stock/Animals/Closeups/Chick.jpg więc co tam zimna, zaraz świeta. Napewno zrobi się wiosennie, przynajmniej w domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.03.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jesteśmy po I negocjacjach z fachowcami. Za robociznę takiego domku: http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/C76_e1.jpg z garazem Pan zawołam 35 tys. Kurcze - dla nas duzo co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 12.03.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jesteśmy po I negocjacjach z fachowcami. Za robociznę takiego domku: z garazem Pan zawołam 35 tys. Kurcze - dla nas duzo co o tym myślicie? Funia nie wiem jaki jest zakres robót. Myślę, że za stan surowy otwary to wysoka kwota, napewno znajdziesz taniej. Przynajmniej ja znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.03.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Stan surowy otwart z dachem. Nawet okna zamawiamy od producenta z montażem. Domek nieduży: dół - ok. 90, poddasze - ok.60m. Gwiazdka - rozumiem, że facowcy już u Ciebie zamówieni, także zapewne namarów nie podasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 12.03.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Stan surowy otwart z dachem. Nawet okna zamawiamy od producenta z montażem. Domek nieduży: dół - ok. 90, poddasze - ok.60m. Gwiazdka - rozumiem, że facowcy już u Ciebie zamówieni, także zapewne namarów nie podasz? niestety lada moment zaczynają u mnie. wolni bedą moze jesienią bo budują jeszcze sąsiadowi. Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts