_MYCHA__ 19.04.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 witam serdecznie po dłuższej przerwie, jeszcze mnie pamietacie ja za dwa tygodnie, dokładnie na długi weekend majowy robie "wypad" czyli wypriowadzke z mojego mieszkania, przygarnia mnie moja mama, z całym ekwipunkiem oczywiscie. Natomiast do domku pewnie najwczesniej na wakacje, ale to tuz tuż co na budowie ? szalenstwo nic wiecej, wykanczamy srodek, mamo! ile teraz idzie kasy robia mi sufity z regipsów, gipsuja sciany działowe, utro zaczynaja wylewac podłogi, hydraulika juz jest, elekrtyke tez mamy, tylko kanalizacje i wode i mozna mieszkac, rozstawimy namiot wojskowy i bedziemy pilnowac dobytku. Zasadziłam juz co nie co, załozyłam ogródek warzywny, zasadziłam kwiatki i zasiałam, wczoraj dostałam trzy krzaki bzu, powoli zaczyna to wyglądac jakos. Pozdrawiam serdecznie Trzymajcie sie.......wato, naprawde warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.04.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Oj - wszytscy weseli, a mi smutno. Jestesmy po rozliczeniu I transzy kredytu. Pan z banku powiedział, że nic nam nie moze zaliczyć, bo nic nie jest "kompletnie wbudowane" Nie ważne, ze wydaliśmy wszystko, co do złotóki na budowę, nic nie przeopuściliśmy.Materiał stoi i na bieżąco jest wbudowywane, ale nie tak, jak chciał Pan z banku. Już wszytko opisałam tu : http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=44782 Kto ciekawy - przeczyta wiecej. A tak sie cieszyłam, że fajny bank, że wszytsko idzie jak po maśle, domek rośnie, brzuszek też, ale widać nie może być za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.04.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Funia nie martw sie,bo teraz Ci nie wolno - olej takie rzeczy i pana z Banku - na pewno wszytsko sie ułoży,a Twój Skarb pozałatwia co trzeba Trzymaj się Grubasku -jesteś już Grubaskiem,czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 20.04.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 u mnie prace wrą, mamy już stan zerowy i dzisiaj przyjechał materiał na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 20.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 ściany ( coś się zepsuło i już poszła wiadomość), było tyle różnych "pod górkę", że nie chciało mi się pisać, wybaczcie. Mam nadzieję, że jakoś dalej pójdzie. Może otworzę strony w dzienniku i opiszę, bo tu za wiele by było. mam nadzieję, że nie będę miał takich kłopotów w banku z rozliczeniem I transzy. Mimi witam po odpoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Mimi dzieki za wsparcie. Okazało się, ze niby taaaaki był wielki problem, a rano po sprawdzeniu konta w necie okazało sie, ze transze na koncie Wiec wniosek taki - PKO BP mimo wszytsko jest ok Teraz Panowie robia kominy. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 21.04.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 No i ławy zalane!!! Ojciec dzisiaj wychodzi ze szpitala i chce jechac na budowe (twardziel z niego ) Jakos powoli, ale do przodu Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 21.04.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Widzę dziewczyny że ostro idziecie do przodu. Oby tak dalej. FUNIA co do banku to miałam identyczną sytuację ale u mnie nie przelali pieniędzy dopóki nie wybudowałam tego co miało być wybudowane :evil Funia pozwoliłam sobie zajrzeć do Ciebie aby zobaczyć postępy. Wiesz jak wracam od siebie to prawie przejeżdżam obok Twojego domku Okolice masz naprawdę przyjemną no i widać już domek Niech się mury pną do góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.04.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Malinko - zawsze jestes mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.04.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Oj coś się opuszczacie Lubuszanie kochani. Nikt nic nie buduje? Nie wierzę. Teraz u nas na tapecie drewno na szalunki na wieniec no i stemple. Pytanko - ile takie stemple mogą kosztować? A co potem z nimi?Na ognisko czy do czegoś się jeszcze przydadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 27.04.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 u mnie wieńce, zbrojenie , podciągi, wlaka z kierownikiem i zamówiliśmy więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.04.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Hej Hej Powoli zaczynam się pakować Ostatnio coraz częściej przebywam w nowym domu (żeby nie nazwać tego budową ) a tym samym nie mam mozliwości zaglądać do Was. TP się na nas wypieło i nie chce nam podłączyć neostrady FUNIA nie wiem ile kosztują stemple bo nie korzystałam z nich. I pytanko do Ciebie - Kiedy mnie odwiedzisz?? Bo jak się rozsypiesz to już się nie doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.04.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 MALINKO już powoli sie pakujesz??? jeszcze tak niedawno widziałam Twój domek praktycznie w stanie surowym, a tu proszę... A ja w następnym tygodniu powinnam zobaczyć - mam nadzieję- gotowy projekcik po adaptacji. A pózniej to projekcik pójdzie do starostwa i będę czekać na pozwolenie! W tzw międzyczasie zajmujemy się działeczką. Posadzilismy świerki, jabłonkę, czereśnię oraz sałatę i rzodkiewkę . Mamy też piękny stolik a w najbliższym czasie bedą ławeczki i mogę juz przyjmować gości! - zapraszam ( znak rozpoznawczy- czerwony nissan przy działce) Pozdrawiam Was i życzę wszystkim postępów w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 No i popsuła się pogoda Deszczyk pada, a Panowie u nas walczą z wieńcem i (chyba) w piątek ze stropem. Mam nadzieję, ze pogoda nie pokrzyżuje nam planów, bo to kładzenie stropu już dwa razy było przekładane. Najpierw termin przesunął producent, potem okazało się, ze nai fachowcy się nie wyrobili. Aha i stemple z Agrodrewu wyszły tanio - 100 zł za 20 sztuk. Malinko gratuluję pakowania. Co do odwiedzin - pomyślimy, pomyślimy (a tak serio - bardzo chętnie, może po długim weekendzie jak będziemy u nas to zadzownię i podjedziemy). Aneczko - jak jest już stolik na piwko - to znaczy, że budowa zaczęła się całą gębą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 29.04.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Malinko, jeśli jeszcze jesteś zainteresowana to mam namiar na studentkę architektury krajobrazu, można zamówić projekt. U mnie wieńce zakończone, komin postawiony. Ekipa jest super i szybko prą do przodu jest godna polecenia. Mam zapytanie, czy ktoś z Was zakładał odkurzacz centralny i czy jesteście zadowoleni, kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.04.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ja od rana wściekła. Gościu od stropu już dwa razy nawalił, a dzis po porstu okazało sie, ze (w trezcim terminie) stropu po prostu nie będzie, przyjadą w środe. A u nas, fachowcy czekaja dźwig zamówiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 29.04.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam wszystkich. Dawno tu nie zaglądałem i widze sporo nowych budujących forumowiczów z Lubuskiego. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 FUNIA ja tez nie cierpię niesolidnosci i niepunktualności Wkurza mnie to obok głupoty ludzkiej bardzoooo!!!! Rozumię Ciebie doskonalei nigdy sie z tym nie pogodzę i już!!! WALDON a jak tam Twój domek? Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek i kasia 02.05.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witamy ponownie , po dłuższej nieobecności , szkoda Funia że nie napisałaś że potrzebujesz stemple mamy do sprzedania ok 80 szt za 250 zł jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.05.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Kasiu i Krzyśku, rzeczywiście szkoda z tymi stemplami. My kupiliśmy 20 sztuk za 100 zł (ps. zaględajcie częściej - może jeszcze coś od Was odkupię ). Jutro ma byc kładziony strop. To już czwarty termin Trzymajcie kciuki - nich się wreszcie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts