ania67 03.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Funia za czwartym razem to musi się udać!!! Krzysiek i Kasia to miło, że myślicie o innych Gdybym miała, gdzie te stemple trzymać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 No to pozostało tylko w łeb sobie strzelić. Facet zadzwonił przed ósmą i .... eh, nawet mi się pisać nie chce. Dla zainteresowanych - przestroga o suuuuper fachowcu od stropów na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 No nie co sie z tymi ludzmi dzieje nie zależy i, czy co??? Trzymaj się Funia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 06.05.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 a ja skonczylem z tesciem murowac sciany fundamentowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.05.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Wielkie gratulacje TFK Ja postanowiłam, że nie napiszę już ani słowa o stopie, dopóki nie będzie gotowy, żeby nie denerwową ani siebie ani Was. Narazie Panowie uwijają się przy tarasach, a mają w najbliższych planach scianki działowe. Ps. a reszta Lubuszan nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 09.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 FUNIA juże nie buduję Zagladałabym częściej ale nie mam w domu internetu a w pracy mam mało czasu Przypominam że byłyśmy umówione po długim wekendzie FUNIA a może zamów ten strop gdzie indziej. Moja ekipa od wykończeniówki właśnie skończyła i muszę stwierdzić że spisali się na medal Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 MALINKO jak nie budujesz, to znaczy, że mieszkacie już w nowym domku Gratulacje z okazji zakończenia budowy No i oby w końcu podłączyli Ciebie do sieci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.05.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Uffff, wreszcie mamy strop. Gdyby ktoś myślał, ze obeszło się bez perturbacji - to napiszę tylko, że nawet podczas montazu wyszły kwiatki i biedni fachowcy rzucali mięsem jak wściekli. (reszta będzie w dzienniku, jak to wszytsko przetrawię) Ale jest, wreszcie. Ps. Malinko kochana, posiadanie własnego pięknego domku ABSOLUTNIE nie zwalnia z odwiedzania forum i forumowych przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 11.05.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wielkie gratulacje TFK (...) Ps. a reszta Lubuszan nie buduje? Dzieki wielkie!! Chwilowo izolacja fundamentów wstrzymana z powodu pogody, ale wynegocjowalem cene bloczków z BK "solbet" "24" za cene 5,38 brutto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 11.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 FUNIA juże nie buduję (...) Pozdrawiam Gratulacje!! Ciekawe kiedy ja skoncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 11.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Uffff, wreszcie mamy strop. (...)Ale jest, wreszcie. Zazdroszcze i gratuluje wytrwalosci!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 11.05.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 a oto moja dzialeczka przed "bitwą"http://www.mb.org.pl/forum/files/100300-przedbitw%B1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 11.05.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 a tutaj "bitwa"http://www.mb.org.pl/forum/files/100302-bitwa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 12.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam wszystkoch budujacych lubuszan. Bardzo dawno was nie odwiedzalam, ale wszystko szlo tak powoli, że nie miałam cierpliwości tego opisywać, zresztą czasu jak na lekarstwo. Oj Funia ciesz się wolnością, bo jak jużrodzinka się powiększy to się będzie działo. Choć mój mały dobija do 2 latek to Bob Budowniczy z niego jak się patrzy. Na hasło budowa od razu zakłada kalosze. Po wielu bojach wreszcie nazbieraliśmy na dachówkę, choć miało to być pół roku temu. Co do okien to w Strzelcach jest tania firma Libra, mamy takie okna u rodziców i jakoś nie można narzekać. Jedna wielka prośba, czy ktoś z was zakłada szambo? Bo nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać, najbliższe zbiorniki znależliśmy pod Wrocławiem. Jeśli macie namiary na lubuskie to bardzo proszę o informację. Aha. My więzbę braliśmy z Trzebicza nie pamiętam dokładnie ceny ale porównywalnie było nie drogo i szybko, nr tel 762 45 53 tartak Trzebicz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 O Agnes zaczęłaś nową strone Co do Boba Budowniczego - to już się nie mogę doczekac. Szambo mozna chyba kupic w PREFADOMIE. Nie wiem tylko jaka cena. Teraz powinnam Wam napisac co wyszło ze stropem - ale nie mam siły. Jak do tego dojrzeje - wszytsko będzie w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 12.05.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam wszystkoch budujacych lubuszan. Bardzo dawno was nie odwiedzalam, ale wszystko szlo tak powoli, że nie miałam cierpliwości tego opisywać, zresztą czasu jak na lekarstwo. Oj Funia ciesz się wolnością, bo jak jużrodzinka się powiększy to się będzie działo. Choć mój mały dobija do 2 latek to Bob Budowniczy z niego jak się patrzy. Na hasło budowa od razu zakłada kalosze. Po wielu bojach wreszcie nazbieraliśmy na dachówkę, choć miało to być pół roku temu. Co do okien to w Strzelcach jest tania firma Libra, mamy takie okna u rodziców i jakoś nie można narzekać. Jedna wielka prośba, czy ktoś z was zakłada szambo? Bo nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać, najbliższe zbiorniki znależliśmy pod Wrocławiem. Jeśli macie namiary na lubuskie to bardzo proszę o informację. Aha. My więzbę braliśmy z Trzebicza nie pamiętam dokładnie ceny ale porównywalnie było nie drogo i szybko, nr tel 762 45 53 tartak Trzebicz. Pozdrawiam. W poznanskim byla firma , ktora chciala byc obecny w lubuskim. Robili z betonu prefabrykowane. Poszukaj w G. Lubuskiej albo google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 12.05.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 a oto moja dzialeczka przed "bitwą"http://www.mb.org.pl/forum/files/100300-przedbitw%B1.jpg Co za otoczenie tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 13.05.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Hej hej Właśnie testuję konkurencję TP. Być może zowu będę podłączona do internetu tfk ale piękna okolica. Las to moje marzenie chyba sobie posadzę A u mnie jedyne wierzby jakie miałam w okolicy zostały bezczelnie wycięte Uwierzcie płakałam jak to zobaczyłam. To był cały urok. Te wierzby miały kilkadziesiąt lat. Zostały wycięte w kilka godzin bo sąsiadowi się nie podobały (innego powodu nie znam i nie mogę sobie wyobrazić). Za każdym razem jak spojrzę w tamtą stronę to płakać mi się chce. To było kilkanaście drzew FUNIA czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 15.05.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 WitamFWitamFunia z tymi stropami pocieszam Cię nie tylko ty masz PROBLEM U mnie musiałem zmienić front robót oraz dać 3 DNI aż wolne brygadzie bo fachowcowi od stropu pomyli się zamówienia. Ale nic za to w najbliższy wtorek podpisuję umowę sprzedaży mieszkania i odpukać , temat z głowy.I dalej do budowyPozdrowienia dla lubuszan Tadek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.05.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 O rany jak ja wam zazdroszczę tej calej bieganiny wokół swojego wymarzonego gniazdka i gniazd- ARI( gdzie jest twoj dom pod Świebodzinem, z ktorej strony , na Poznań ?), ja niestety zakopałam sie w KW i musze dlugo czekac na oficjalne budowanie. Działkę kupuje od wujka , ktory zakupil projekt, ma zgode na budowę a ja to wszystko kupuję od niego po wyprostowaniu wszystkiego w urzędach, teoretycznie moge budowąc a praktycznie to czekam na koniec roku,bo wtedy będe mogła uruchomi finanse. Nie mam jeszcze rozwiązanej sprawy prądu, a czeka mnie tez wizyta w Gazowni i wodociagach w grodziszczu. Będę budowała w Świebodzinie przy ulicy Zacisze -ładnie nie? Konkurs Gdzie to jest???w ŚwiebodzinieObecnie sledze z zapałem forum i sie dokształcam i zbieram informacje o firmach w lubuskiem, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts