acca5 15.05.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Funiu gratulacje z powodu przyszłego potomka, ja mam już dwójkę malutkich dzieci i czekam aż się odpępnią cho troszeczkę, trzymajcie się ciepło i mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 16.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Hej hej tfk ale piękna okolica. Las to moje marzenie chyba sobie posadzę Dzieki!! Grzyby rosną na mojej dzialeczce W zeszlym sezonie ostatniego prawdziwka znalazlem wlasnie na swojej dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 16.05.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Hura!!! Dzisiaj kupiłam dachówkę.Długo się zastanawialiśmy nad Robenem, który jak widzialam jest bardzo popularny w lubuskiem, ale odtatecznie wybraliśmy Braasa grafit. Ale jak to oczywiście bywa całą radość zepsula mi "ekipa Bobów budowniczych", bo choć dachówkę mogą przywieżć od ręki o tyle fachowcy od tygodnia męczą się z daszkiem przed wejście, więc muszę czekac cały tydzień zanim zobaczę moje cudo na podwórku, jedynym pocieszeniem może być fakt, że obiecali od poniedziałku robić od rana do nocy byle tylko nasz Brasik leżal na dachu. Pomijam fakt, że przed nami kolejny długi tydzień, ale mobilizacją jest dla nich wypłata, a to dopiero po położeniu dachówki. A potem to już tylko z górki. Mam pytanie czy słyszeliście coś o piecach firmy Ulrich, ceny maja bardzo konkurencyjne, ale mąż obstaje za przetestowanym Buderusem, choć różnica w cenie dwukrotna. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 16.05.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 O rany jak ja wam zazdroszczę tej calej bieganiny wokół swojego wymarzonego gniazdka i gniazd- ARI( gdzie jest twoj dom pod Świebodzinem, z ktorej strony , na Poznań ?), ja niestety zakopałam sie w KW i musze dlugo czekac na oficjalne budowanie. Działkę kupuje od wujka , ktory zakupil projekt, ma zgode na budowę a ja to wszystko kupuję od niego po wyprostowaniu wszystkiego w urzędach, teoretycznie moge budowąc a praktycznie to czekam na koniec roku,bo wtedy będe mogła uruchomi finanse. Nie mam jeszcze rozwiązanej sprawy prądu, a czeka mnie tez wizyta w Gazowni i wodociagach w grodziszczu. Będę budowała w Świebodzinie przy ulicy Zacisze -ładnie nie? Konkurs Gdzie to jest???w Świebodzinie Obecnie sledze z zapałem forum i sie dokształcam i zbieram informacje o firmach w lubuskiem, hej Ja chyba wiem gdzie to jest ale nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamariusz 18.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wszystkich. Proszę dajcie mi namaiary na dodrą i tanią ekipę budowlaną z Gorzowa lub okolic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Domek powolutku rośnie ale mam dwa pytanka: 1) poszukujemy zbiornika na tymczasowe szambo (jakiś powojskowy albo coś) - nie macie namiarów? 2) będziemy wkrótce potrzbować ziemi, tak zeby wyrónac grunt (ok. 60 cm na obszarze conajmniej kilkuset metrów kw? - skąd wziąć? Myśleliśmy żeby pogadać z gośćmi, którzy robią średnicówkę, ale nie mamy namiarów? Czy ktoś może coś podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 20.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Domek powolutku rośnie ale mam dwa pytanka: 1) poszukujemy zbiornika na tymczasowe szambo (jakiś powojskowy albo coś) - nie macie namiarów? 2) będziemy wkrótce potrzbować ziemi, tak zeby wyrónac grunt (ok. 60 cm na obszarze conajmniej kilkuset metrów kw? - skąd wziąć? Myśleliśmy żeby pogadać z gośćmi, którzy robią średnicówkę, ale nie mamy namiarów? Czy ktoś może coś podpowiedzieć? Jak sie jedzie od Swiebodzina na Zielona Gore to po prawej stronie (tuz za Swiebodzinem) stoi kilka pojemnikow z namalowanym na nich nr. tel. Sa duze i stoja od dluzszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 czy mozecie polecic mi studniarza do wiercenia studni z rejonu Świebodzina, wkleiłam juz takie pytanie ale ukazało sie tam gdzie nie potrzeba, mam nadzieje ,że pojawi sie w klubie budujacych z Lubuskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Tak sobie wpadłam do sasiadów......przycupne sobie z kawką.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 To bardzo miło, że do nas wpadłaś Teska Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 24.05.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 czy mozecie polecic mi studniarza do wiercenia studni z rejonu Świebodzina, wkleiłam juz takie pytanie ale ukazało sie tam gdzie nie potrzeba, mam nadzieje ,że pojawi sie w klubie budujacych z Lubuskiego W Kalawie jest firma braci Szlachtycz oni wierca cos takiego i maja odpowiedni sprzet. Opowiadano mi ze nie sa drodzy, nalezalloby sprawdzic. W Miedzyrzeczu jest tez ktos, niestety nie pamietam nazwiska, kto np. przy wierceniu studni trafil na duzej glebokosci na kamien i musial wiercic w innym miejscu to policzyl sobie oba wiercenia. W Swiebodzinie byl kiedys studniarz ale juz nie zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianK 26.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Cześć Witam wszystkich, właśnie się zarejestrowałem.Często zaglądam na forum, a dzisiaj postanowiłęm dołączyć do Was. Budowę rozpoczeliśmy rok temu, aktualnie zaczynamy wykańczać środek.Dlatego mam do Was prośbę czy znacie wykonawców posadzek/wylewek z miksokreta pracujących na terenie Lubuskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianK 26.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Jedna wielka prośba, czy ktoś z was zakłada szambo? Bo nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać, najbliższe zbiorniki znależliśmy pod Wrocławiem. Jeśli macie namiary na lubuskie to bardzo proszę o informację. Wiem że wykonują szamba betonowe w Sulechowie Peberol 68 3852061 i Nowej Soli Transbet 68 3874387. Jeszcze nie kupowałem ale niedługo będe musiał sam kupić, jak wybierzesz i kupisz to pochwal się, bo jeszcze nie wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.05.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Co do producentów szamb - to ja dorzucę jeszcze z Gorzowa.W prefadomie są szamba 5,8 m2 za 1900 zł (można łączyć). U nas fachowcy walczą ze ścianką kolankową i szkalankami. A jak tam postępy u innych Lubuszan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.05.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Hej Hej FUNIA jak tam odwiedziny??? My szambo kupiliśmy u MARCINIAKA w Gorzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.05.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Cześć Witam wszystkich, właśnie się zarejestrowałem. Często zaglądam na forum, a dzisiaj postanowiłęm dołączyć do Was. Budowę rozpoczeliśmy rok temu, aktualnie zaczynamy wykańczać środek. Dlatego mam do Was prośbę czy znacie wykonawców posadzek/wylewek z miksokreta pracujących na terenie Lubuskiego. Pozdrawiam Co to jest ten miksokret? Sa to posadzki z agregatu (Estrych Boy albo Brinkmann) o bardzo suchej konsystencji nastepnie zacierane specjalna maszyna? Jezeli tak to probuj tel 068 38 28 154. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianK 29.05.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Co to jest ten miksokret? Sa to posadzki z agregatu (Estrych Boy albo Brinkmann) o bardzo suchej konsystencji nastepnie zacierane specjalna maszyna? Jezeli tak to probuj tel 068 38 28 154. Dzięki za info, faktycznie pomyliłem się i ten agregat nazywa mixokret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 U nas zaczęli więźbę, a co słychać u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Funia idziecie jak burza Ja jeszcze czekam na adaptację Dobra rada: nigdy nie mów nikomu, ze Tobie to sie nie spieszy!!! Ma być w poł. czerwca. o póżniej pozwolonko- no tak na oko- końcówka lipca. Teraz sprawdzam namiary na mat. bud. i niektórzy bardzo mi pomagają jeszcze raz dzięki Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Mam nadzieję, Aniu, że nie robicie adaptacji u tego samego pana z ul. Jagiellonczyka co my. Mieliśmy czekać parę tygodni, a wyszło kilka razy dłużej. Panu się w ogóle nie spieszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts