Karol N. 30.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Co to jest ten miksokret? Sa to posadzki z agregatu (Estrych Boy albo Brinkmann) o bardzo suchej konsystencji nastepnie zacierane specjalna maszyna? Jezeli tak to probuj tel 068 38 28 154. Dzięki za info, faktycznie pomyliłem się i ten agregat nazywa mixokret. Aha! Firma Brinkmann czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Funia Jest w tym trochę naszej winy, bo powiedzielismy, że nam się nie spieszy, bo tak było ( budowa- wrzesień) Chcielismy, aby było dobrze i dokładnie zrobione. Więc właściwie sami jesteśmy sobie winni Myślę, że teraz to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Niby wszyscy budują - ale pisać nikt nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 02.06.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Niby wszyscy budują - ale pisać nikt nie chce No bo buduja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Karolku - widzisz - Ty też budujesz a i tak coś skrobnąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 02.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Karolku - widzisz - Ty też budujesz a i tak coś skrobnąłeś A tu sie mylisz. Co prawda domek nie jest na sto procent skonczony ale obecnie nie buduje. Tak czasami z doskoku cos skubne - osobiscie. W ostatni weekend przykleilem 4 slownie cztery plytki. A jak Twoje (pardon Wasze) szambo. Na co sie zdecydowaliscie? Ciekawi mnie co z ARi-m czyzby od tego szybkiego pisania ( nie wiem dlaczego ale jestem przekonany ze on strasznie trzepie po klawiszach) tastatura mu sie rozleciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 03.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam!Jestem tutaj po raz pierwszy.moja budowa jest na etapie stropu. Teraz będziemy zakładać wieźbe dachową. Jeszcze nie rozglądałam sie za dachówką, ale wiem że będzie ceramiczna, naturalna czerwień. Czy orientujecie się gdzie najkorzystniej mozna kupić.Jeśli chodzi o fachowców, to jesteśmy bardzo zadowoleni. Budowa idzie szybko i sprawnie. Zaczęliśmy 25.05.2005. Fachowców polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witaj Renia33 Idziesz jak burza A nawiasem mówiąc piękna data na rozpoczęcie budowy czy mozna wiedzieć w jakich okolicach budujesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 03.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam! Jestem tutaj po raz pierwszy. moja budowa jest na etapie stropu. Teraz będziemy zakładać wieźbe dachową. Jeszcze nie rozglądałam sie za dachówką, ale wiem że będzie ceramiczna, naturalna czerwień. Czy orientujecie się gdzie najkorzystniej mozna kupić. Jeśli chodzi o fachowców, to jesteśmy bardzo zadowoleni. Budowa idzie szybko i sprawnie. Zaczęliśmy 25.05.2005. Fachowców polecam gdzie budujesz może pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 03.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Cześć Witam wszystkich, właśnie się zarejestrowałem. Często zaglądam na forum, a dzisiaj postanowiłęm dołączyć do Was. Budowę rozpoczeliśmy rok temu, aktualnie zaczynamy wykańczać środek. Dlatego mam do Was prośbę czy znacie wykonawców posadzek/wylewek z miksokreta pracujących na terenie Lubuskiego. Pozdrawiam mam wizytówkę ze Sławy Śląskiej jak byłbyś zainteresowany to na poniedziałek na prywatną wiaomość podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 03.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hej! Buduje pod Gorzowem, dokładnie w Deszcznie. A z tą datą to troche przesadziłąm. Miało być 25,04.2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.06.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ha ha Chciałaś mieć piękną datę To racja, przecież mamy 3.06 A jaki projekt- jeśli wolno zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 03.06.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Realizujemy projekt Muratora, "Zreęczny" -C77a. A Wy co budujecie??[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 03.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hej! Buduje pod Gorzowem, dokładnie w Deszcznie. A z tą datą to troche przesadziłąm. Miało być 25,04.2005. Hej Renia to będziemy sąsiadkami A dokładnie w której części Deszczna??? Ja jestem z Maszewa. Dachówkę kupowałam w HURTBUDZIE na końcu Walczaka. Tam dostałam najniższą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.06.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Realizujemy projekt Muratora, "Zreęczny" -C77a. A Wy co budujecie??[/i] Budować bedziemy w Janczewie. Nasz projekt to LMB 27 Lipińskich- w tej chwili jest jeszcze w adaptacji Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.06.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Zgłasza sie Funia - też sąsiadka z gminy Deszczno (dokładnie Ulim) Budujemy "Na skraju" Muratora.. W sobotę oblewamy wiechę My bierzemy dachówkę z CMB - Euronit - dobra i niedroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianK 04.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 mam wizytówkę ze Sławy Śląskiej jak byłbyś zainteresowany to na poniedziałek na prywatną wiaomość podeślę Dzięki, jak możesz podeślij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianK 04.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ostanio jestem trochę zajęty, jak już pisałem właśnie wykańczamy środek w piątek zrobiłem odbiór CO i gazu (próby szczelności) bo do uruchomienia to długa droga a nie jestem na tyle odważny żeby kocioł i grzejniki na budowie zostawić.Budujemy według GL 123a:http://www.studio-atrium.pl/atrium.php?p=po&pid=134oczywiście nie obyło się bez drobnych zmian. Budujemy odbicie lustrzane tego projektu. Następne zadanie to posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 04.06.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłasza sie Funia - też sąsiadka z gminy Deszczno (dokładnie Ulim) Budujemy "Na skraju" Muratora.. W sobotę oblewamy wiechę My bierzemy dachówkę z CMB - Euronit - dobra i niedroga Witam Funia! Mam nadzieje,że będziesz zadowolona z okolic. U mnie w tym tygodniu zakładaja wieźbe. Jestesmy na etapie dachówek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.06.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 U nas właśnie po imperezie oblewajacej więźbę. Na pewno się nie zawali U nas dachówka też w następnym tygodniu. Czy ktoś z Was wybrał może Euronit, wybraliśmy ich dachówkę, a nie wiemy czy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts