ania67 09.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Gwiazdko nie wiem, kiedy nam podłączą gaz tzn., kedy bedą budować sieć w naszej drodze.Dostalismy nawet pisemko- zaw. o wszczęciu postępowania w sprawie lokalizacji inwest. polegającej na budowie sieci gaz uff Super z tą kanalizą!!! to juz coś.Zajrzyj na strone gminy Santok, Tam powinno być cos o kanalizacji. http://www.santok.pl Tak myślałam, że chcecie zamieszkać na B.N Co zrobić, siła wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 09.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ARi i swiebodzinska spolka gdzie jestecie bo nas te kobiety z G. Wlkp. i okolic zagadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ARi i swiebodzinska spolka gdzie jestecie bo nas te kobiety z G. Wlkp. i okolic zagadaja Karol N Pozdrawiam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 10.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ARi i swiebodzinska spolka gdzie jestecie bo nas te kobiety z G. Wlkp. i okolic zagadaja Karol N Pozdrawiam Ciebie Jak milo, dziekuje i rowniez pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 10.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witam po dlugiej nieobecności praca,budowa,troche spania i.....a powarznie mam fachowcow za schody ażurowe jednobiegowe z olchy o 14 stopniach oraz balustrada 4 m życzą sobie z montażem 6200.Wykonanie ladne oglądalem u innych.drogo ?Tadek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witam po dlugiej nieobecności praca,budowa,troche spania i..... a powarznie mam fachowcow za schody ażurowe jednobiegowe z olchy o 14 stopniach oraz balustrada 4 m życzą sobie z montażem 6200. Wykonanie ladne oglądalem u innych. drogo ? Tadek56 U nas ten sam problem na tapecie - co do ceny - powiem, ze nie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Hej W sobotę ma być gotowy nasz projekt- nareszcie Powoli będziemy przygotowywać sie do budowy MAM PYTANKO Kto z Was ma na zbyciu barak na budowę???Potrzebuję na 3-4 m-ce. I gdzie i za ile kupowaliscie beton??? oraz stal??? Bedę czekać z niecierpliwoscia na wieści od Was Aha czy wiecie, gdzie można kupić siatkę leśną? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 MAM PYTANKO Kto z Was ma na zbyciu barak na budowę???Potrzebuję na 3-4 m-ce. Barak będziemy mieli do odstąpienia za grosze, ale za 2-3 miesiące I gdzie i za ile kupowaliscie beton??? oraz stal??? Bedę czekać z niecierpliwoscia na wieści od Was Beton z RMC, bo stamtąd mamy kierownika. Stal z HMB, jak chcesz to ceny wyślę na priv. Aha czy wiecie, gdzie można kupić siatkę leśną? pozdrawiam Co do leśnej to nie mam pojęcia, ale mam namiary na goscią od baardzo taniej siatki ogrodzeniowej. Ocynk, powlekana ok. 8 zł/m2 (dla porównania - w Castoramie - najtańsza ok. 10,50zł/m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 13.06.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Hej W sobotę ma być gotowy nasz projekt- nareszcie Powoli będziemy przygotowywać sie do budowy MAM PYTANKO Kto z Was ma na zbyciu barak na budowę???Potrzebuję na 3-4 m-ce. I gdzie i za ile kupowaliscie beton??? oraz stal??? Bedę czekać z niecierpliwoscia na wieści od Was Aha czy wiecie, gdzie można kupić siatkę leśną? pozdrawiam Od Was troche daleko ale jadac na ZG. tuz za Swiebodzinem jest tablica/szyld po prawej stronie producenta siatki rowniez lesnej. Ja tam kupowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Karol N Dzięki Jeżeli cena będzie ok. to można pojechać, nie ma problemu. Funia Chcemy zacząć w sierpniu - myślę o baraku- A gdzie jest RMC? Bardzo Ciebie proszę o namiary Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Karol N Dzięki Jeżeli cena będzie ok. to można pojechać, nie ma problemu. Funia Chcemy zacząć w sierpniu - myślę o baraku- A gdzie jest RMC? Bardzo Ciebie proszę o namiary Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za odzew Jeśli moi fachowcy wyrobią sie z terminem - to blaszak Wam odstąpimy. RMC jest na Podmiejskiej koło Ośrodka Egzaminowania Kierowców (tylkoz drugiej strony ronda - jadąc w kierunku Bierzarina) Napisz jaki beton potrzebuejcie bo my braliśmy chyba wszytskie rodzaje B15, B20 i B25 (a cena rózna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.06.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Jeżeli uda się z blaszakiem, to będzie super Namiar na RMC już znalazłam Jeżeli chodzi o beton, to napewno potrzebujemy B15 B20. W szczególach będę wiedziała póżniej. Funia jesteś super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 14.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Ania gratulacje sierpien to tylko pare dni . Nie doradze dla Ciebie gdzie co kupować nie ten rejon. Mam pytanie, nie pamietam ale na forum byla mowa o kominku z Enkaczy może ktoś to zamontowal? Pozdrowienia Tadek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 tadek56 dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 16.06.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 widzę, ze grupa lubuska szybko sie rozrasta, choć żaluję, że tylko w stronę świebodzina, bo my jesteśmy po tej przeciwnej. Jeżeli ktoś jeszcze szuka szamba to mam namiary na tanie zbiorniki z tworzywa 1500 + vat za 5000l to na prawde najtaniej w okolicy, bo w gorzowskich firmach cena zaczyna się od 2500 zł. U nas już szambo zasypane, mąż walczy z ogrodzeniem i czekamy na okna. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A ja o mały włos dziś w nocy okien nie straciłam. 5 dachowych. Ktoś w nocy próbował nam sie włamac do blaszaka, a właśnie wczoraj przyjechał cały materiał na dach - łącznie z Fakro. Wyrwali kawał dachu - nie wiem czy tyle zamierzali i chceli tylko przyszpiegować - czy też chcieli wynieść, a któś ich spłoszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.06.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 A ja o mały włos dziś w nocy okien nie straciłam. 5 dachowych. Ktoś w nocy próbował nam sie włamac do blaszaka, a właśnie wczoraj przyjechał cały materiał na dach - łącznie z Fakro. Wyrwali kawał dachu - nie wiem czy tyle zamierzali i chceli tylko przyszpiegować - czy też chcieli wynieść, a któś ich spłoszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Cześc wam. Agnes chetnie wezme namiary na te szamba plastikowe, faktycznie cena bardzo przystepna, mam nadzieje,że maja atest?.Aniu jakby sie okazalo ,że blaszak jednak nie bedzie potrzebny to ja chetnie go wezmę, rozumiem ,że masz pierwszenstwo. ja zaczynam na wiosnę 2006 na 100%, wtedy takowy bedzie mi potrzebny, w zasadzie już by mi sie przydał ale spoko.Może znajdzie się gdzies indziej.Czy Świebodzinianie wiedza i moga polecić jakąś ekipę na stan zero i ściany ze stropem, dobrą ,niedrogą i uczciwą.jestem na etapie szukania ekip, a może tak jakis dobry kierownik budowy?Jle placiliscie kierownikowi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Zapomniałam Funiu po ile był beton z gruchą B20 iB10, i skąd go bralaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 17.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 widzę, ze grupa lubuska szybko sie rozrasta, choć żaluję, że tylko w stronę świebodzina, bo my jesteśmy po tej przeciwnej. Jeżeli ktoś jeszcze szuka szamba to mam namiary na tanie zbiorniki z tworzywa 1500 + vat za 5000l to na prawde najtaniej w okolicy, bo w gorzowskich firmach cena zaczyna się od 2500 zł. U nas już szambo zasypane, mąż walczy z ogrodzeniem i czekamy na okna. pozdrawiam. Bardzo proszę o namiary. Spadłaś nam z tą wiadomością z nieba Ania GRATULACJE!!!!! U nas położone stropy. Teraz pierwsza wylewka na gruncie i wieniec. Poza tym walcze z chwastami POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts