agnes0204 17.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Funiu bardzo współczuję, my właśnie dlatego nie montujemy jeszcze okien, bo z tego co wiemy to w naszej okolicy nie jednemu okna wyciągnęli razem z suporeksem. Na razie zbieramy pieniądze, żeby wszystko wykończyć za jednym zamachem i od razu się wprowadzać. Mam nadzieję, że koniec roku zastaniemy we własnym domku. Przy okazji mam pytanie do wszystkich zadłużonych, bo sami myślimy o kredycie na wykończenie. Czy możecie mi polecić bank z dobrą ofertą i minimalną ilością formalności przy zaciąganiu kredytu. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Hej acca5 jeżeli chodzi o blaszak to - jeżeli Funia wyrobi sie do sierpnia i będzie chciała nam go "odstąpić", to bedzie nam potrzebny tylko do momentu wybudowania piwnicy i przykrycia jej stropem Funia przesłała mi namiary na beton na priva, a ja wysyłam je Tobie Gwiazdeczko dzięki Na działce byliśmy w sobot.ę, ale dość póżno i Was już nie było Jednak będziemy próbować dalej pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 17.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie nie straszcie. Ja mam po montowane okna i od dzisiaj nie będę spał przez Was.Wyprowadzam się na budowę. Internet 0.Pozdrawiam Tadek 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 18.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Funiu czy mogę cię prosić o te namiary na siatkę, co prawda w mojej wiosce też takie produkują, ale jakoś nie moge trafić na tego pana. U mnie prawa strona ogrodzenia wylana zostało nam jakieś 120 metrów, ale mąż zawzięty. Tylko pomocnicy dostają na głowę, bo wciąż lata z poziomicą, a oni jak zwykle robiliby na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Cześc wam , ile płaciliscie kierownikowi budowy, moja kolezanka płaciła aż 5000tys za całą budowę, czy to nie za dużo, dodam,że bywał prawie codziennie.Jeszcze raz ponawiam pytanie o namiary na porządna ekipe budowlańców.taką,korawam cos robiła i byliście zadowoleni, bo niewiele trzeba było poprawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 19.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 agnes0204 dziekuję z tel. Co u mnie? Strop połozony, wylewka na gruncie wylana. Walka z chwastami trwa nadal. Pozdrawiam, życzę miłej niedzieli - uciekam, jedziemy na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.06.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Kochane dziewczęta - jak mi tak dalej będą złodzieje próbowali sie włamywać to z blaszaka nic nie zostanie. Więc Aniu i Acca - trzymajcie kciuki Namiary na siatkę wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 20.06.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 FUNIA chyba nic innego nie pozostaje jak zamieszkać na budowie. Mój mąż spał na budowie od lipca 2004 do końca budowy. Najpierw w przyczepie campingowej, później w niewykończonym domu. Myślałam jednak że to u nas tak trzeba bo nie ma sąsiadów a u Ciebie nawet sąsiedzi nie pomogli a wręcz stanowią problem. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że należy budować na odludziu, zdala od wszelkich sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek i kasia 20.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witamy po kolejnej przerwie jezeli ktoś potrzebuje blaszak to piszcie na priv tanio odstapimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 FUNIA chyba nic innego nie pozostaje jak zamieszkać na budowie. Mój mąż spał na budowie od lipca 2004 do końca budowy. Najpierw w przyczepie campingowej, później w niewykończonym domu. Myślałam jednak że to u nas tak trzeba bo nie ma sąsiadów a u Ciebie nawet sąsiedzi nie pomogli a wręcz stanowią problem. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że należy budować na odludziu, zdala od wszelkich sąsiadów. Zgadzam się. Co do zamieszkania - to zamierzamy to zrobić już za 2 tygodnie. Jak tylko przyjadą okna. Do tego czasu już będzie ogrodzenie, na razie z 3 stron docelowa siatka, a z przodu jeszcze jakaś prowizorka - ale przynajmniej przestaną łazić jak po swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 21.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 witam pierwszego dnia lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 21.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Pora_pomyslec_urlopie_716609.jpg Ja już marzę o wakacjach. A WY???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 21.06.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 gwiazdko nie kuś biednych ludzi za biurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ja wyrwałam się z mężusiem na weekend do Pogorzelicy.Wyjazd super tylko kąpać się nie mogę, a było w czym. http://www.sandra.ta.pl/dane/8.jpg http://www.sandra.ta.pl/dane/11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Z tego co wiem to ARi w Niemczech, ale wiem gdzie Ari ma swoja chatę.Nie widziałam jej ale sie przejadę i obacze Sasankę.Jego zdjecia na onecie sie nie otwierają.Pozdrowienia dla budujących, moze sie wypowiecie ile płaciliscie kierownikowi budowy, i jak czewsto byl na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ile płaciliscie kierownikowi budowy, i jak czewsto byl na budowie? Z naszym jest tak: 800 zł - na początek na atapie papierów, 800 zł - po stanie surowym (jak zamkniemy budynek), 900 zł - na koniec przy odbiorze. Jak częśto przyjeźdza? nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Funiu dzieki. O rany to w stosunku do mojej kolezanki zdecydowanie tanio i więc mam problem.Mycha- może dasz mi namiary na cieslę tego fachowca, murarzy chyba nie bo oni nic nie wiedzieli o ocieplaniu fundamentów a to podstawowy błąd.Karol kto ci wylewał posadzki z miksokreta?Boze jak ja wam zazdroszczę, ja dopiero mam mieć prąd o ile wszystko dobrze pójdzie, pomyslec ,że w rejonie miasta Świebodzina jest problem z pradem, tj. normalnym przyłączem, na forum jest watek o gościu, ktory juz mieszka w domu i cały czas korzysta z agregatu bo nie ma widoku na prąd. Kpina.i Tragedia zarazem.jestem dziś w pracy az do 24.00 i mam goraczkę 38 i chyba anginę a raczej na pewno i do tego ten ukrop na dworze, tylko płakać. prosze nie zapomnijcie o moich prośbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 26.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Funiu dzieki. O rany to w stosunku do mojej kolezanki zdecydowanie tanio i więc mam problem. Mycha- może dasz mi namiary na cieslę tego fachowca, murarzy chyba nie bo oni nic nie wiedzieli o ocieplaniu fundamentów a to podstawowy błąd. Karol kto ci wylewał posadzki z miksokreta? Boze jak ja wam zazdroszczę, ja dopiero mam mieć prąd o ile wszystko dobrze pójdzie, pomyslec ,że w rejonie miasta Świebodzina jest problem z pradem, tj. normalnym przyłączem, na forum jest watek o gościu, ktory juz mieszka w domu i cały czas korzysta z agregatu bo nie ma widoku na prąd. Kpina.i Tragedia zarazem.jestem dziś w pracy az do 24.00 i mam goraczkę 38 i chyba anginę a raczej na pewno i do tego ten ukrop na dworze, tylko płakać. prosze nie zapomnijcie o moich prośbach. Dane wyslalem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 26.06.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Cześ. Nie mam tego Karol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 27.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Cześ. Nie mam tego Karol! Cos nie funkcjonuje. No coz troche reklamy nie zaszkodzi : http://www.tomtynk.e7.pl/ tj Wilkowo tel: 3828154 Wez poprawke bo szef troche slabo slyszy i przez telefon czasami sie ciezko dogadac, tak pozatym jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts