gwiazdka 10.07.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Aniu, jaka szkoda. Mój mąż był ok. 11, ale pewnie się mineliście. Ja przyjechałam o 13-tej. Dzisiaj zapewne będziemy, ale nie wiem o której. Wczoraj przeżylismy w naszym domku bez okien i dachu tę straszną burzę. No działo się. Najbardziej przeżyły to dzieci (a był maluszek półtoraroczny). Później oczywiście była radocha-duża ilość wody wszędzie!!! I kulki gradu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 gwiazdko ale mieliscie przygode my jak bedziemy na działce to po 14-15 jak bedziemy napewno zajrzymy do was pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 11.07.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 WitamFunia po rozmowach z fachowcem od tynków ustaliśmy iż za 17,5 zl za metr kw. gotowego tynku , od środy wchodzą z pracami . Jeżeli jesteś zainteresowana tel. to podam na prv. Pozdrawiam Tadek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witam Funia po rozmowach z fachowcem od tynków ustaliśmy iż za 17,5 zl za metr kw. gotowego tynku , od środy wchodzą z pracami . Jeżeli jesteś zainteresowana tel. to podam na prv. Pozdrawiam Tadek56 Jak najbardziej jestem zainteresowana z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 14.07.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Mimo, że na forum sezon ogórkowy to ja troche popiszę. U mnie dziś mąż walczy z szambem. Już będzie można jakiś kibelek zamontować! Myślałam ze w przyszłym tygodniu budowlańcy skończą wszystkie prace. Niestety przeliczyłam się. To potrwa chyba do końca lipca a może i dłużej. Ale już załatwiliśmy wszystkie instalacje i jutro zamawiamy okna. MARZĘ KIEDY BĘDZIE KONIEC. Ania co z pozwoleniem? Malinka masz internet? Funia jak samopoczucie? Mycha już mieszkacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 14.07.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Mimo, że na forum sezon ogórkowy to ja troche popiszę. U mnie dziś mąż walczy z szambem. Już będzie można jakiś kibelek zamontować! Myślałam ze w przyszłym tygodniu budowlańcy skończą wszystkie prace. Niestety przeliczyłam się. To potrwa chyba do końca lipca a może i dłużej. Ale już załatwiliśmy wszystkie instalacje i jutro zamawiamy okna. MARZĘ KIEDY BĘDZIE KONIEC. Ania co z pozwoleniem? Malinka masz internet? Funia jak samopoczucie? Mycha już mieszkacie? Pozdrawiam A co z nami, panami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gwiazdko na pozwolenie oczekuję. W poniedziałek minie trzeci tydzień Ile mam jeszcze oczekiwac??? Słyszałam, że miesiąc Jak jestesmy w J. zawsze zaglądamy do Was. Coś nie mamy szczescia Może jak nas dojrzycie to wpadniecie do nas- zapraszamy Mam nadzieję, że w końcu się spotkamy Karol N. No własnie, co u Panów Pozdrowienia Gwiazdeczko Wytrzymaj jeszcze trochę!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 15.07.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Gwiazdko na pozwolenie oczekuję. W poniedziałek minie trzeci tydzień Ile mam jeszcze oczekiwac??? Słyszałam, że miesiąc Jak jestesmy w J. zawsze zaglądamy do Was. Coś nie mamy szczescia Może jak nas dojrzycie to wpadniecie do nas- zapraszamy Mam nadzieję, że w końcu się spotkamy Karol N. No własnie, co u Panów Pozdrowienia Gwiazdeczko Wytrzymaj jeszcze trochę!!!!!!!!!!!!!!! Goraco, nic sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.07.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Na szczęście mieliśmy wczoraj piękną burzę i ciutkę mniej gorąco teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 18.07.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mimo, że na forum sezon ogórkowy to ja troche popiszę. U mnie dziś mąż walczy z szambem. Już będzie można jakiś kibelek zamontować! Myślałam ze w przyszłym tygodniu budowlańcy skończą wszystkie prace. Niestety przeliczyłam się. To potrwa chyba do końca lipca a może i dłużej. Ale już załatwiliśmy wszystkie instalacje i jutro zamawiamy okna. MARZĘ KIEDY BĘDZIE KONIEC. Ania co z pozwoleniem? Malinka masz internet? Funia jak samopoczucie? Mycha już mieszkacie? Pozdrawiam Gwiazdko Internet mam z AirNetu. Niestety czasu bardzo mało Cały czas walczymy z terenem wokół domu. FUNIA idziesz jak burza. Jak włączam net to zaraz zaglądam do Twojego dziennika. Przepraszam, że nie piszę ale brakuje mi czasu No właśnie co u Panów??? Ari, Karol, Tadek odezwijcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 19.07.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 mnie ta burza nie ucieszyła, całe szczęście że byliśmy na działce, wiatrzysko zwiało nam cały materiał na okoliczne łąki i z mężem ganialiśmy jak te zające i zbieraliśmy steropian w deszcz.Tynki zrobione, hydraulika też, jutro zalewają podłogi, a w poniedziałek wchodzi szpachlarz. Funia nie wiem ile wyszło za same tynki, robocizna na pewno 6 tys., a materiały chyba około 4 tys. Chyba bo są na jednej fakturze z innymi materiałami i nie mam czasu policzyć. Dom ma 223 m pow. użytkowej.Wczoraj przywieźli szambo, dzięki za namiary, wzięłam z Lubniewic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 19.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Mimo, że na forum sezon ogórkowy to ja troche popiszę. U mnie dziś mąż walczy z szambem. Już będzie można jakiś kibelek zamontować! Myślałam ze w przyszłym tygodniu budowlańcy skończą wszystkie prace. Niestety przeliczyłam się. To potrwa chyba do końca lipca a może i dłużej. Ale już załatwiliśmy wszystkie instalacje i jutro zamawiamy okna. MARZĘ KIEDY BĘDZIE KONIEC. Ania co z pozwoleniem? Malinka masz internet? Funia jak samopoczucie? Mycha już mieszkacie? Pozdrawiam Gwiazdko Internet mam z AirNetu. Niestety czasu bardzo mało Cały czas walczymy z terenem wokół domu. FUNIA idziesz jak burza. Jak włączam net to zaraz zaglądam do Twojego dziennika. Przepraszam, że nie piszę ale brakuje mi czasu No właśnie co u Panów??? Ari, Karol, Tadek odezwijcie się Jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.07.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 FUNIA idziesz jak burza. Jak włączam net to zaraz zaglądam do Twojego dziennika. Przepraszam, że nie piszę ale brakuje mi czasu Ty nie do dziennika zaglądaj tylko na budowę. Ostatnio spimy tam więc jesteśmy codziennie wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 20.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 WWitam u mnie nic ciekawego, tynki skończone ekipa murarzy ma przerwę do soboty. Powrócić musza na na poprawki drobne po tynkowaniu. Fachowcy od gazu i ogrzewania mają wprowadzić się na budowę w poniedziałek .KASY BRAK. A sam za brałem się z moimi pomocnikami bratankiem i synem za budowę zadaszenia nad tarasem oraz za opierzenie pomału ale z uciechą po wykonaniu małych prac wpadamy w zachwyt ,jak to nam udaje się to zrobić . A pochwały od GLOWNEGO INWESTORA (moje żony) unoszą nas pod /NIEBOSA/ do innych pracTadek 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 20.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 FUNIA idziesz jak burza. Jak włączam net to zaraz zaglądam do Twojego dziennika. Przepraszam, że nie piszę ale brakuje mi czasu Ty nie do dziennika zaglądaj tylko na budowę. Ostatnio spimy tam więc jesteśmy codziennie wieczorem. Zajadę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 21.07.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No i mam podłogi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 KASY BRAK. Tadku kochany, u nas też kasa na wykończeniu Ale cieszymy sie z tego co się udało zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 26.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Halo halo co u Was??????? Ja czekam i czekam na pozwolenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Halo halo co u Was??????? U nas ocieplają chatkę zewnątrz i zakładają parapety zewnętrzne. Oprócz tego przygotowania do rozłożenia elektryki. No i przywożą ziemię do podniesienia terenu. Mam nadzieję, że Twoje pozwolenie tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 szkoda gadać Dzisiaj przez telefon sciełam sie z panią ze starostwa, a właściwie to ona czepiła sie mnie nie wiem czemu!!! jakaś nerwowa baba!!! Nie mam pojęcia jak można tak traktować ludzi :evil:Były jakies uwagi. Nie będę gadać z taką babą i pani, która robiła mi projekt pojechała wszystko wyjaśnić. Podobno w tym tygodniu już pozwolenie będzie. Za to ENEA dostała pozwolenie na budowę Dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts