MALINKA 03.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Mój jeszcze nie ale zaraz go przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 04.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Brakuje nam na liście jeszcze: agnes0204, acca5, tfk, lamariusz, DamianK Odzwijcie się Odzywam sie, ale niestety ze spotkanka nici Wiekszosc czasu spedzam na budowie i ciezko jest sie wyrwac Budowlancy ciągną szczyty i sciany kolankowe i potrzebują dozoru O.T. gdzie mozna zaimpregnowac więźbę?? elementy do 10mb impregnat bezbarwny Dzieki i pozdrawiam! Mołego SPOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 04.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dobry pomysł Znak rozpoznawczy??? A tak wogóle kto będzie?? 1. Funia 2. ania67 3. Malinka gwiazdko gdzie jesteś??? renia33????? Karol, Tadek nie wybieracie się do Gorzowa???? O jak milo. nie zapomnialyscie o panach. Chetnie bym przyjechal ale mam daleko, dalej jak ze Swiebodzina. Jezeli zrozumialem to spotykacie sie gdzies w Gorzowie 6.08.05 o godz 18:00. Podajcie dokladne miejsce bo nigdy nie wiadomo. PS. W Gorzowie jest gdzies lawka (Stary Rynek) nad ktora jest tablica z napisem Gorzow Wielkopolski i na ta lawke jest skierowana kamera. http://e-kamery.pl/polska/kamera.phtml?numer=105 Obraz z tej kamery mozna ogladac w internecie. Gdybyscie byli w poblizu i pomachali o wyznaczonej godzinie to byloby milo. Bede podgladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dobry pomysł Znak rozpoznawczy??? A tak wogóle kto będzie?? 1. Funia 2. ania67 3. Malinka gwiazdko gdzie jesteś??? renia33????? Karol, Tadek nie wybieracie się do Gorzowa???? O jak milo. nie zapomnialyscie o panach. Chetnie bym przyjechal ale mam daleko, dalej jak ze Swiebodzina. Jezeli zrozumialem to spotykacie sie gdzies w Gorzowie 6.08.05 o godz 18:00. Podajcie dokladne miejsce bo nigdy nie wiadomo. PS. W Gorzowie jest gdzies lawka (Stary Rynek) nad ktora jest tablica z napisem Gorzow Wielkopolski i na ta lawke jest skierowana kamera. http://e-kamery.pl/polska/kamera.phtml?numer=105 Obraz z tej kamery mozna ogladac w internecie. Gdybyscie byli w poblizu i pomachali o wyznaczonej godzinie to byloby milo. Bede podgladal. Było by miło, gdybys Karolu N. do nas dołączył. A, że nigdy nic nie wiadomo, to spotykamy sie w sobotę o 18.00 przy fotannie na Starym Rynku.Obok tej ławeczki A po zbiórce i sprawdzeniu obecnosci : wink: znajdziemy jakies lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Karolku, właśnie nieopodal tej ławki jestesmy umówieni. Na pewno podejdziemy. Jeśli przyślesz na priv nr tel. to powiadomimy Cię kiedy tam należy spojrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 04.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 tfk, Karol szkoda że nie możecie się spotkać z nami. A może jednak zmienicie zdanie. Byłoby nam bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 04.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 tfk, Karol szkoda że nie możecie się spotkać z nami. A może jednak zmienicie zdanie. Byłoby nam bardzo miło. niestety jeszcze mam obowiązkowy wyjazd do Głogowa. Innym razam:) Dzieki za zaproszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 05.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Dzieki za zaproszenie ale nie dam rady przyjechac. Sprobuje podgladac jutro okolo 18 00.Gratuluje Wam zgrania tzn. ze robicie sie paczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Jak tam - mam nadzieje, ze spotkanko aktualne Punktualnie o 18 pod fontanną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 06.08.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Mój mąż dał się namówić, przyjdziemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Boże a ja dopiero dzis zajrzalam do was a tu spotkanko, a ja dzis pracuje niestety do 22.00. bardzo załuję,że nie bede mogla być , mam dyzur .Bawcie sie dobrze, a ta kamera o ktorej mowi Karol to niezły pomysł, nawet nie wiedzialam,że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 06.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 acca opowiemy jak było. Szkoda że musisz pracować. Myślę że to nie ostatnie spotkanie więc jeszcze będzie okazja by się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Spotkanko aktualne Do 18.00!!!! Ps.Szkoda, ze nie będzie wszystkich, ale nastepnym sobie odbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.08.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 W razie czego poczeekajmy 5 minut na spóźnialskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 06.08.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 No kochani obserwuje laweczke od 18.00 i nic. Jestem rozczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 06.08.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Ale, ale widze chyba deszcz, trudno rozpoznac. Jezeli tak to wybaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.08.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 tak mi przykro, ale przez ten deszcz musiałam zawrócić. Wzięłam Juleczkę i zrobiło się jej zimno szkoda mi bardzo , pozdrawiam i czekam do następnego spotkania. mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 07.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Karol bardzo nam przykro ale gdybyśmy podeszli do ławeczki nie pozostało by nam nic innego jak wrócić do domu i się przebrać. Ale specjalnie dla Ciebie zrobiliśmy zdjęcie i możesz je otrzymać jak wyślesz adres e-mail do FUNI bo ona ma to zdjęcie. Było bardzo przyjemnie. Spotkaliśmy się w "Zaścianku" i zabawiliśmy tam do późnych godzin wieczornych. Wszyscy którzy nie byli niech żałują a tym którzy byli serdecznie dziękuję za miły wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Funia zdjecia wysle wszystkim chetnym lubuszanom. Nie publikujemy ich na forum, bo po co Zabawa była przednia. Ps. Malinko czy po drodze widzieliście rosnace ogrodzenie z wierzb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 07.08.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Kochani mam pytanie niebudowlane. Nie jestem expertem od PC i internetu ale co nieco umie. To forum sprawia mi problemy. Jezeli wysylam wiadomosc na priw to wysylana wiadomosc laduje w folderze "Do wyslania" i tam zostaje i dalej nie chce. Nie ma zadnej mozliwosci popchniecia jej dalej. Mam mocne podejrzenie, ze oprogramowanie tego forum ma bledy.Chcialem wlasnie Funi wyslac wiadomosc z prosba o zdjecie i odpowiedziec accy. Cos tu nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts