ania67 01.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Funia, namiar na tynkarzy przesyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 01.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam, juz dawno nie odwiedzałam strony. Myslałam, że tu moze kolejna strona a tu cichutko i puściutko. Ale nie dziwię się, piekna pogoda, praca na budowach wre, to kto ma czas na klikanie. Sama wpadam do domu sie tylko przespać. Niestety doszła już praca,więc czasu na budowę duzo mniej. Aniu niemal codziennie podziwiam twoje mury. Już naprawdę sporo widać. Funia mogę podać namiary na tynki gipsowe, ekipa sprawdzona (na własnej skórze), więc mogę śmiało ją polecić (oczywiście jeżeli zmienisz zdanie i bedziesz chciała zrobić tynki gipsowe). Tynki knaufa, robione maszynowo- cena 19 zł (stargowane z 20 zł). Położone są idealnie, więc chyba nawet nie będziemy gipsować. Mogę też polecić instalatorów wod-kan., gazowych i co - czy są tani ? My robiliśmy usługę kompleksową (materiał, wykonanie, serwis), więc trudno mi powiedzieć czy ich robocizna jest tania (o ile pamiętam to troche niższa niż w innych wycenach, ale niewiele). Napewno znają się na tym co robią, są dokładni i...... bardzo sympatyczni (co czasami bardzo ułatwia współpracę). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.09.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Gwiazdko, zapraszam na sąsiedzką wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 02.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 gwiazdko jeżeli mogę prosić o kontakt do instalatorów wod-kan to bardzo proszę . ja też wpadłam tylko na chwilkę, bo mąż na budowie rozciąga siatkę i czeka na coś chłodzącego, a słońce przypieka.My cały czas czekamy na pieniądze a bank ciągle wymyśla coś nowego ale mam nadzieje, że to już ostatni tydzień i wtedy ruszamy pełną parą, bo z tą pogodą w tym roku to nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.09.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 u mnie chłopcy montuj dziś przęsełka do ogrodzenia. Na razie nie zobacze efektów, bo mnie terroryzują i każą siedzieć w domu. No ale jak już Haneczka zdecyduje się wyjść z brzucha to nadrobę zaległości.. Ps. Dlaczego Panowie już tu nie zaglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 03.09.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 u mnie chłopcy montuj dziś przęsełka do ogrodzenia. Na razie nie zobacze efektów, bo mnie terroryzują i każą siedzieć w domu. No ale jak już Haneczka zdecyduje się wyjść z brzucha to nadrobę zaległości.. Ps. Dlaczego Panowie już tu nie zaglądają? Zagladaja, zagladaja tylko nic nie pisza. Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 03.09.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 gwiazdko jeżeli mogę prosić o kontakt do instalatorów wod-kan to bardzo proszę . Nr telefonu wysłałam na priv. Aniu dziekuję za zaproszenie. Ja również zapraszam na kawkę. Jutro będziemy prawie cały dzień. W poniedziałak leją nam posadzki i musimy sie na trochę wyprowadzić z całym "bałaganem" do sąsiadów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.09.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Czy ktoś z Was potrzebuje barak na budowę ? Gwiazdko, Wasi posadzkarze w poniedziałek przyjechali do nas " robić posadzki" Dobrze, że się znamy i mój mąz skierował ich do Was Jak dobrze mieć sąsiada A u nas prawie koniec.W sobotę bedzie strop Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 08.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aniu jaki koniec To dopiero początek Teraz dopiero zacznie się prawdziwe wydawanie kasy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aniu jaki koniec To dopiero początek Teraz dopiero zacznie się prawdziwe wydawanie kasy Pozdrawiam Dodam, ze koniec budowania piwnicy A reszta... no cóż poczekamy przynajmniej rok A jezeli chodzi o kasę, to zmieściłam sie w kosztorysie i nie jest tak żle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Wpadam przelotem i mielduję.Od poniedziałku - 5 września 2005 r. Szanowne grono grupy lubuskiej powiększyło się o nowego członka. Na świat przyszedł największy skarb Funi i Misia:HANECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Wpadam przelotem i mielduję. Od poniedziałku - 5 września 2005 r. Szanowne grono grupy lubuskiej powiększyło się o nowego członka. Na świat przyszedł największy skarb Funi i Misia: HANECZKA Funia jeszcze raz Wam gratuluję Przed Wami wiele radosnych, najpiękniejszych chwil... WITAMY HANECZKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 11.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Wpadam przelotem i mielduję. Od poniedziałku - 5 września 2005 r. Szanowne grono grupy lubuskiej powiększyło się o nowego członka. Na świat przyszedł największy skarb Funi i Misia: HANECZKA Moje najszczersze gratulacje dla rodziców i całuski dla maleństwa. http://www.kwiaty.szczecin.pl/zdjecia/s108.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 11.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Gwiazdko, Wasi posadzkarze w poniedziałek przyjechali do nas " robić posadzki" Dobrze, że się znamy i mój mąz skierował ich do Was Jak dobrze mieć sąsiada Ach! Byli zakręceni do samego końca. Jak dobrze mieć sąsiada - dobrego sąsiada. A takich właśnie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 12.09.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 witam Pozdrowienia od ARiego dawno mnie tu nie było a pozatym hasła zapomniałem i czasu na klikanie niemam ostatnio wiec jak bede miał czas to napewno sie troche rozklikam Jeszcze raz pozdrawiam i powodzenia na budowie życze, widze ze jakieś spodkanie mnie omineło <hmmm> Malinko na jaka zaprawe kładli Twój klimkier musze conieco klimkieru dać na taras a pozatym szykuje sie wymurowanie trzech słupków ogrodzeniowych AHA CZY KTOŚ WIE ILE KOSZTUJE NAPĘD HERMANA DO BRAMY WIAZDOWEJ To byłem ja ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ARi Wpadaj tutaj jak najcześciej i klikaj jak najwiecej Spotkanko było, a jakże, myślę, ze nie ostatnie Pozdrowienia od Ani dla ARiego Ps nie zapomnij hasła!!! Aha, mam już strop Mąż przedłużył urlop o tydzień, myślę, że w tym tygodniu skończymy.Zostało jeszcze: wieniec, izolacje,obsypanie... Pozdrawiam Wszystkich Pozdrowionka dla sasiadów z J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 12.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Wpadam przelotem i mielduję. Od poniedziałku - 5 września 2005 r. Szanowne grono grupy lubuskiej powiększyło się o nowego członka. Na świat przyszedł największy skarb Funi i Misia: HANECZKA Wielkie gratulacje!!! Pozdrawionka dla Hani i rodziców!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 12.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Ari gdzieś ty był jak cie nie było - tęsknilismy za Tobą Co do zaprawy to nie pamiętam - wieczorkim pogadam z mężem to napiszę. A spotkanie na pewno jeszcze jakieś zrobimy tylko musimy odczekac aż Haneczka trochę podrośnie Ja mam napęd z NOVOFERM - kosztował coś około 1500zł z pilotami i montażem - podaję cenę bo to podobna półka cenowa a nawet bym powiedziała że novoferm jest droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.09.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 witam AHA CZY KTOŚ WIE ILE KOSZTUJE NAPĘD HERMANA DO BRAMY WIAZDOWEJ To byłem ja ARi Czeeeeee Ari Nie było cie 100 lat. Ja w maju za swój napęd (szyna, głowica i mikronadajnik) do 5 m bramy płaciłam 1800 zł. Kupowałam w MACu w Gorzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.09.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Wielkie gratulacje!!! Pozdrawionka dla Hani i rodziców!! Bardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts