agnes0204 28.09.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 MALINKO w kwietniu, to będą mega gratulacje Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie Nie chcę się chwalić, ale ja też jestem z kwietnia i rodzina nie narzeka I najważniejsza wiadomość tego dnia (oczywiście dla mnie) wreszcie udało nam się zakopać szambo . Problem polegał na tym, że mamy wysoko wodę gruntową i żeby podkopać już wykopaną dziurę potrzeba było czterech chłopa, koledzy z meżem się spięli i przy akompaniamencie deszczu mokrzy i zabłoceni dali radę. Także u nas też do przodu, a jeszcze tylko wspomnę, że instalatorzy też umówieni, jak nikt nie zawali to może i sylwester u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 28.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 próbowałam chyba ze sto razy i patrzcie wreszcie mi się udało http://www.empikfoto.pl/albumy3/29069/41777/previews/932398_dsc01358.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 .... No i w ten sposób domek sam sie buduje Aneczko, zdradź sposób, jak to się robi, bo nasz sam nie chce się budować Funiuś kochana, trzeba mieć takich Ktosi - Samosi agnes0204 Twój domek faktycznie na 102 Pozdróweczka Ps.Niech już jutro nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 próbowałam chyba ze sto razy i patrzcie wreszcie mi się udało http://www.empikfoto.pl/albumy3/29069/41777/previews/932398_dsc01358.jpg no ładne cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 MALINKO w kwietniu, to będą mega gratulacje Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie ps. Witamy Mareczka (a Marki to najfajniejsi faceci - przynajmniej tak sądzi mój mąż i zwykle się z nim zgadzam ) ps.2 u nas tynki umówione na 10 X Urodzilem sie 21 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Hej A co u mnie? no właśnie stan o, czyli piwnica sam sie wykańcza. Jedziemy w sobotę w celu smarowania dysperbitem, a tu mury czarne. Mój teśc jako"niewidzialna ręka" robi nam takie niespodzanki Pozostało juz tylko jeszcze raz wysmarowac dysperbitem, zabezpieczyliśmy tez strop. Wczoraj otrzymałam od sąsiadów przez telefon wiadomosć, że ktos o zmroku kręcił sie przy budowie i zagladał w okna Sąsiadł poszedł zobaczyć kto to i gośc uciekł... Pojechałam sprawdzić wieczorem co i jak, a tu.... mury dla odmiany biale... znów niespodzianka No i w ten sposób domek sam sie buduje Pozdrawiam Gwiazdko życzę powrotu do pełnego zdrowia Proponuje jakis dluzszy urlop i sprawa zalatwiona. Tez bym tak chcial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 próbowałam chyba ze sto razy i patrzcie wreszcie mi się udało http://www.empikfoto.pl/albumy3/29069/41777/previews/932398_dsc01358.jpg Cos w moim guscie. Dach jest wysoki, jest przewidziany na uzytkowe poddasze? A jaka elewacje przewidujesz, jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie Urodzilem sie 21 kwietnia Ja - 24 a mój Miś - 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 29.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Cos w moim guscie. Dach jest wysoki, jest przewidziany na uzytkowe poddasze? A jaka elewacje przewidujesz, jaki kolor? Na poddaszu chcemy dwa pokoje i łazienkę, ale to w przyszłości bo dzieciaczki na razie za małe ( 2 i 6 lat) więc będa razem na dole, a za jakieś trzy latka "wyrzucimy" ich na górkę. Co do elewacji to trwa ostra walka słowna, bo ja chcę żółtawe kolorki a moja połowa zielonkawe. Myślę, że jednak uda mi się go przeforsować, bo dziś zakładaliśmy ogrodzenie drewniane na cały przód i męska część rodziny wybrała drewnochron czy coś w podobie, w kolorze palisander czyli brąz, więc myślę że słoneczny kolorek na elewacji będzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 29.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Z kwietnia są najfajniejsi ludkowie Urodzilem sie 21 kwietnia Ja - 24 a mój Miś - 26 Ja 2-go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.09.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Hej A co u mnie? no właśnie stan o, czyli piwnica sam sie wykańcza. Jedziemy w sobotę w celu smarowania dysperbitem, a tu mury czarne. Mój teśc jako"niewidzialna ręka" robi nam takie niespodzanki Pozostało juz tylko jeszcze raz wysmarowac dysperbitem, zabezpieczyliśmy tez strop. Wczoraj otrzymałam od sąsiadów przez telefon wiadomosć, że ktos o zmroku kręcił sie przy budowie i zagladał w okna Sąsiad poszedł zobaczyć kto to i gośc uciekł... Pojechałam sprawdzić wieczorem co i jak, a tu.... mury dla odmiany biale... znów niespodzianka No i w ten sposób domek sam sie buduje Pozdrawiam Gwiazdko życzę powrotu do pełnego zdrowia Proponuje jakis dluzszy urlop i sprawa zalatwiona. Tez bym tak chcial. No tak Karol N. to jest myśl. Po powrocie z uropu chatka gotowa agnes0204 byłam dzisiaj w Twoich okolicach, ale padał deszcz więc nie wypatrzyłam Twojego domku pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 29.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 agnes0204 byłam dzisiaj w Twoich okolicach, ale padał deszcz więc nie wypatrzyłam Twojego domku pozdrówka ach, bo nasza ulica jest utajniona może trzy osoby w gminie ( poza znajomymi) wiedzą że istnieje i dlatego tak trudno nas zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Do Agnes Super kolor dachu tez marze o takim dachu i ciemnym kominie, wyglada naprawde odjazdowo. Jaki bedzie kolor elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.09.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 agnes0204 byłam dzisiaj w Twoich okolicach, ale padał deszcz więc nie wypatrzyłam Twojego domku pozdrówka ach, bo nasza ulica jest utajniona może trzy osoby w gminie ( poza znajomymi) wiedzą że istnieje i dlatego tak trudno nas zobaczyć. Ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 30.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Do Agnes Super kolor dachu tez marze o takim dachu i ciemnym kominie, wyglada naprawde odjazdowo. Jaki bedzie kolor elewacji? po wczorajszym dniu stwierdzam, że coś w odcieniu żółtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 30.09.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Najserdeczniejsze życzenia naszym kochanym mężczyznom i tym małym i tym dużym szczęścia, zdrowia, miłości, radości. http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/159/15904.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 30.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Gwiazdko dołączam się do Twoich życzeń. Panowie Duża BUŹKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Gwiazdko dołączam się do Twoich życzeń. Panowie Duża BUŹKA Na śmierć zaapomniałam. Dobrze, ze mi laseczki przypomniałyście - tak wyjdzie, ze o swoim Miśku zawsze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.10.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Do Ariegocześć widzialam twoj dom. Duży ale piekny. Dom wykonczyłes piknie to pewnie taras tez ci wyjdzie super mimo ,że robisz go pierwszy raz w zyciu. Na ogrodzie tez masz co robić-spory. Ale fajnie juz tak wykanczać wszystko i cieszyć sie ,że juz sie mieszka. pozdrowienia dla budujacych Lubuszan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianK 02.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Fajnie macie że możecie się spotkać, jednocześnie szkoda że tak mało osób jest z okolic Zielonej Góry dla mnie do Gorzowa to już kawałek bo do ZG to ja muszę dojechać ale cieszę się że Wy jesteście zadowoleni. Cześć gdzie budujesz ? Cześć Modrzyca k. Nowej Soli Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts