acca5 02.10.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Damian. Witam.Ale mimo,że z Nowej Soli to na zielonogorskiej masz najtańszą stal w całym województwie( po prawej od strony wjazdu z Z.G.) sprawdzone. Co budujesz? Nowy dom czy przeróbka, jaki projekt?Pracuję 4-6 razy w Nowej Soli na miesiąc, dojeżdżam ze Świebodzina.Pozdrowka. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianK 02.10.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Damian. Witam. Ale mimo,że z Nowej Soli to na zielonogorskiej masz najtańszą stal w całym województwie( po prawej od strony wjazdu z Z.G.) sprawdzone. Co budujesz? Nowy dom czy przeróbka, jaki projekt? Pracuję 4-6 razy w Nowej Soli na miesiąc, dojeżdżam ze Świebodzina. Pozdrowka. Hej Hey Stal, nie wiem może jest tania kupowałem rok temu i nie sprawdzałem jak jest cena w województwie (czy masz na myśli firmę Warka jeżeli tak to też tam kupowałem). Buduję dom ze Studia Atrium GL123a (oznacza odbicie lustrzane) http://www.studio-atrium.com.pl/projekt-domu-GL-123,134,61,opis.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 03.10.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 w sobote była wiecha!! Oj głowa boli Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.10.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 w sobote była wiecha!! Oj głowa boli Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 03.10.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Do Ariego cześć widzialam twoj dom. Duży ale piekny. Dom wykonczyłes piknie to pewnie taras tez ci wyjdzie super mimo ,że robisz go pierwszy raz w zyciu. Na ogrodzie tez masz co robić-spory. Ale fajnie juz tak wykanczać wszystko i cieszyć sie ,że juz sie mieszka. pozdrowienia dla budujacych Lubuszan Witam Co do tego cytatu wielkie dzieki czyli jestem obserwowany fiu fiu Pracy jeszcze sporo a czasu brak co do tarasu jeszcze nie zrobiony 50 szt klimkieru jeszcze trzeba połozyć i zafugować wszystko, ziemie wsypać tam gdzie bedą rosły krzewy noi juz w nastepnym roku mozajke żywiczną na ścianke. DZIEKI ZA ŻYCZENIA na dzień CHŁOPAKA Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t f k 03.10.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 w sobote była wiecha!! Oj głowa boli Pozdrawiam!! A oto dowód: http://www.mb.org.pl/forum/files/116784-wiecha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 07.10.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam i pozdrawiam Co nikogo niema na forummm wszyscy na budowie czy co ??? PYTANKO MOJE JEST TAKIE Czy w okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 07.10.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam i PozdrawiamCzy kto zagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 07.10.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam i pozdrawiam Czy ktoś zagląda na forum czy wszyscy na budowie ? Mam PYTANKO czy w okolicy Świebodzina mozna dostać cegłe z rozbiurki moze z 150 szt ale chodzi mi o cegłe najlepiej taka z czoła domu żeby juz miała nalot starości taki nalot ciemny chciałbym cos zrobic z tej cegły. Za jakies namiary z góry dzieki. ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 07.10.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Na forum dość sennie, ale nie dziwię się, sama mam niewiele czasu. Jednak może przy sobocie ktoś tu jeszcze coś napisze. KOCHANE KOBIETKI PILNIE POSZUKIWANI FACHOWCY OD OCIEPLENIA WEWNĄTRZ I REGIPSÓW. OCZYWIŚCIE ROZSĄDNI CENOWO. CZY MOŻECIE KOGOŚ POLECIĆ. WIEM ŻE MOŻNA NA WAS LICZYĆ Ślicznie dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 07.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Ari niestety nie umiem ci pomóc. Pochwal się co chcesz z takiej cegły wybudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 07.10.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.10.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Niestety tez nie slyszalam ostatnio o cegle rozbiorkowej, rok tamu w mostkach sprzedawali stary klinkier ale to chyba nieaktualne, moze allegro/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.10.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Na forum dość sennie, ale nie dziwię się, sama mam niewiele czasu. Jednak może przy sobocie ktoś tu jeszcze coś napisze. KOCHANE KOBIETKI PILNIE POSZUKIWANI FACHOWCY OD OCIEPLENIA WEWNĄTRZ I REGIPSÓW. OCZYWIŚCIE ROZSĄDNI CENOWO. CZY MOŻECIE KOGOŚ POLECIĆ. WIEM ŻE MOŻNA NA WAS LICZYĆ Ślicznie dziękuję za pomoc. gwiazdko czy pytanie aktualne? bo troszkę mnie nie było i nie wiem czy jeszcze te namiary są Ci potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 13.10.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 [b]***** SZAMBO *****[/b] Gdzie w lubuskiem ( najlepiej koło Gorzowa ) można kupić szambo. Podajcie proszę jakieś adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 13.10.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Na forum dość sennie, ale nie dziwię się, sama mam niewiele czasu. Jednak może przy sobocie ktoś tu jeszcze coś napisze. KOCHANE KOBIETKI PILNIE POSZUKIWANI FACHOWCY OD OCIEPLENIA WEWNĄTRZ I REGIPSÓW. OCZYWIŚCIE ROZSĄDNI CENOWO. CZY MOŻECIE KOGOŚ POLECIĆ. WIEM ŻE MOŻNA NA WAS LICZYĆ Ślicznie dziękuję za pomoc. gwiazdko czy pytanie aktualne? bo troszkę mnie nie było i nie wiem czy jeszcze te namiary są Ci potrzebne. Właśnie wczoraj już mąż dogadał z panami. Mają wejść 3 listopada. Jednak jak masz kogoś, kogo możesz polecić to bardzo chetnie. Nigdy nie wiadomo. Już raz jedni nas "zrobili w bambuko". Umówili się i ....nie przyszli Więc jak możesz to poproszę na priv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 [b]***** SZAMBO *****[/b] Gdzie w lubuskiem ( najlepiej koło Gorzowa ) można kupić szambo. Podajcie proszę jakieś adresy.jeśli gotowe betonowe, to np. PREFADOM. Gorzów, ul. Walczaka (prawie na przeciw stacji Super Tank, przy wyjeździe na Gdańsk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 13.10.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 [b]***** SZAMBO *****[/b] Gdzie w lubuskiem ( najlepiej koło Gorzowa ) można kupić szambo. Podajcie proszę jakieś adresy. Ja brałam w Prefadomie, w Gorzowie - betonowe. Są też plastikowe w Międzyrzeczu(?), ale już nie posiadam telefonu. Któraś kobietka z naszego forum podawała namiary (w maju,czerwcu),poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.10.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 tel. na szambo0957557144 lub 095-7557531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 13.10.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts