Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa lubuska

aaisaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich, a szczególnie "nowopiszących" :D :D :D

Funia, cieszę się, że odnalazłaś wymarzone drzwi :D a moze znalazłaś w międzyczasie tańsze?

Anecia, bardzo sie cieszę, ze mieszkasz już w swoim domku. Choinka bajeczna :D

Kuchnia b. ładna :D

Gwiazdko, to przykre, ze masz takie problemy :(

Pozdrawiam Wszystkich :D

ArtAnka, gdzie dokładnie się wybudujesz? Jeżeli to nie tajemnica?

tak naprawdę to narazie przymierzam się do budowania. działka świeżo nabyta :-) w drzonkowie. od poniedziałku papierologia.

ps. na razie piszę ja: Art (ur); Anka może dołączy jak się naprawdę rozkręcimy :-)

Hej Artur :D

A, czy macie wybrany projekt domku ?

no jasne że mamy ;)

ale narazie bardzo wstępnie - w kategorii marzeń, bo dopiero występujemy o warunki zabudowy.

ale i tak się pochwalę:

http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-174,192,61,opis.html

czekam na opinie: ładny-brzydki?

ps. dlaczego ,,cytaty" wyglądają u mnie tak brzydko? wybieram opcję ,,odpowiedz z cytatem" czy jakoś tak

Elwood! czyają! ja dziś tu pierwszy raz chociaż przeglądam dość często, przymierzam (y) się rozpocząć naszą "przygodę" z budowaniem na wiosne (okolice z.g.), mamy już pozwolenie!! czekamy aż miną mrozy i enea podłączy nas do siebie. wielkie dzięki aneci!!! skorzstaliśmy z Twoich namiarów na klienta od oczyszczalni (mamy projekt i badania).

szanowni lubuszanie! uprzejmie donosze!!!!!!!!!, że ogromnie się cieszę, iż piszą Ci, którzy budują w okolicach zielonej góry (również gorzowa)!!! :D Prosze podzielcie się swoimi doświadczniami, zaczynamy wiosną (takie plany - mamy nadzieje), działka kilka km od miasta (od 2 lat!) pozwolenie już mamy!!! :p budujemy w.21-12 z pracowni j.g. http://www.postawdom.pl/produkt.php?dz=01_budynki%20jednorodzinne&nazwa_projektu=W-21.12 , +kosmetyczne zmiany (likwidacja balkonu i rozciągnięcie budynku). szukam ekipy (sprawdzonej), producentów i hurtowni, narazie do stanu surowego!!!

oferta z betoniarni c cigacic b 20 219, b 15 199, b 7,5 149 wszystko w pln i netto (oczywiście) z transportem (niestety bez pompy), do stropu podajnik za 300pln co Wy na to????

Witam stałych bywalców

Jestem przyszłą inwestorką, zamierzam budować swój domek w okolicach Krosna Odrz.-działka budowlana juz jest. Bardzo proszę określcie jakie ponieśliście koszty na budowęWaszych domków. Mój domek ma być bardzo prosty w swojej bryle bez żadnych wykuszy, parterowy bez poddasza uzytkowego, z kopertowym dachem ok 100m2. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.

Pozdrawiam Wszystkich budujących Lubuszan

Małgosia