KASIA-S 25.03.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Napisałam nowy temat, bo mam nadzieję lubuszanie, że będzieMY się tu spotykać i wymieniać doświadczenia i nie tylko ZAPRASZAM WAS MOI KOCHANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Witam serdecznieNareszcie ktoś z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Spotakania w klubie tak od ranka to jak nalepsza śmietanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 25.03.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Masz rację Malina Może jak tu jesteśmy to podzielimy się info na temat co budyjemy? Ja buduję Dom w Prymulkach z firmy Archon+. W planach na 204r. stan surowy otwarty z dachem, 2005 rok reszta i wprowadzka. Buduję w oklicach Międzyrzecza a dokładniej w miejscwości czytaj wsi o nazwie Św. Wojciech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Witaj Buduję D08 przestronny z muratora. Zaczynamy w maju w Deszcznie po drodze z Międzyrzecza do Gorzowa Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Kupiłam już cegły A cieszę się jakby to były co najmniej jakieś kobiece zakupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 25.03.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 i klinkier kupiłam...... Kasiu gdzie jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 26.03.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Czołem Malinka Jestem. Zbieranie materiałów rozpoczeliśmy już w poprzednim roku. Zaczeliśmy od Siporexu (składowany ukolegi na działce - moja jeszcze nie ogrodzona), więźba dachowa (leży w zaprzyjaźnionej stodole), dachówce ceramicznej angobowanej robena (leży jeszcze w hurtowni) oraz stali na zbrojenie (leży już na działce). a propos działeczki już pojawiły się słupki metalowe zabetonowane w ziemi, w przyszłym tygodni zakończone bęzdie (mam nadzieję )ogrodzenie. No i taka tylko drobnostka , że niem mam jeszcze pozwolenia na budowę. W poniendziałek niosę projekt do Starostwa i mam WIELKĄ NADZIEJĘ, że w ciągu tygodnia się sprężą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.03.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witaj Kasiu Jesteś niesamowita wszystko kupiłaś a nie masz pozwolenia. No ładne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 26.03.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.03.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ja swoje pozowlenie załatwiałam w zeszłym roku i spieszyłam sie bardzo bo do końca roku mogłam załatwić to w gminie a teraz to w starostwie. Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 26.03.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 A jakie masz plany Malinka, kiedy wprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.03.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Zaczynam w maju i to w drugiej połowie. Wszystkim mówię, że wigilia u mnie w nowym domku. Patrzą na mnie dziwnie. Ale co nie można pomarzyć. Ja jestem wielką optmistką. Jak będzie mały poślizg to zawsze mogę powiedzieć, że nie mówiłam o którą wigilię chodzi. Ważne aby mieć jakiś cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 26.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 MALINKA tak trzymać Ja też tak bym chciała, ale niestety nie mam na działce: - prądu, - wody, - kanalizacji. Pierwsze będzie ponoć w II - II kw. br. Reszta może bęzie w rolu przyszłym. OBY, bo jak nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.03.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 KasiuMoja działka to 3,3 hektara ziemi uprawnej, na której rośnie topinambur. Zbiory planowane są jak tylko się ociepli, czyli kwiecień (mam nadzieję). Wodę mogę podłączyć dopiero jak zbiorą topinambur. Prąd przyjdą podłączyć dopiero 22 kwietnia. Ale ja jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 26.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 A cóż to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 26.03.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 topinambur to taka roślinka bulwiasta podobna do ziemniaka. Jadalna ale niezbyt znana. U nas jest uprawiana dla zwierząt leśnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 01.04.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Hej lubuszanie Fajne słoneczko mamy Kasiu budujesz się jeszcze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 02.04.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 No pewnie, w poniendziałek (mam wielką nadzieję, że w poniendziałek), jadę do Starostwa zawieźć wniosek o pozwolenie na budowę. Qrczę myślę, że w kwietniu uda mi się zacząć> A co u ciebie Malinka. A tak w ogle to lubuskie doczekało się dwóch SUPER FAJNYCH BABECZEK. PANOWIE A wY GDZIE JESTEŚCIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 02.04.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Na razie czekam i zbieram oferty na dach, więźbe i takie inne różne.... Kasiu gdzie planujesz kupować materiały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts