Gryfpc 08.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Dziadkowi zachciało sie amorów i mówi do babki:- Chodź babka do łóżka pokochamy się.Babka na to że nie ma ochoty.Dziadek zaczął głowić się jak tu babkę zaciągnąć do łóżka i wymyślił:- Chodź babka do łóżka to dam ci stówęBabka myśli stówa piechotą nie chodzi, zgodziła się, poszła do łóżka, pokochali się, dziadek dał stówę.Wtenczas babka zapala światło i mówi:- Te dziadek ale to jest stara stówa jeszcze z Waryńskim.A dziadek na to:- Stara dupa - stara stówa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Hrabia po dłuższym pobycie za granica wraca do swoich posiadłości. Na dworcu czeka na niego zaprzęg koni i wierny sługa Jan.- No i cóż tam zdarzyło się nowego we dworze podczas mojej nieobecności Janie?- Nic nowego Jaśnie Panie... no może tylko to że Azorek zdechł.- Azorek ?! Mój ulubiony pies? Jak to się stało?- Ano nażarł się końskiej padliny to i zdechł.- A skąd we dworze końska padlina?- Konie się poparzyły to zdechły.- Jak to konie się poparzyły ??... Od czego?- Od ognia Panie jak się stajnia paliła.- A kto podpalił stajnie?- Nikt od płonącego dworu się zajęła.- Na miłość boską to i dwór spłonął? Jakim sposobem?- Ano po prostu. Świeczka przy trumnie teścia Pana hrabiego się przewróciła i firany się zajęły.- Och! A czemu mój teść umarł?- Bo Jaśnie Pani uciekła z tym oficerem co się z nim od trzech lat spotykała.- Spotykała się od trzech lat?! To przecież nic nowego!- Właśnie mówiłem Jaśnie Panie że nie zdarzyło się nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Hrabia z Janem pojechali na polowanie. Po drodze na rozgrzewkę wypili strzemiennego. Widza jelenia. Hrabia wypalił i nie trafił. No to wypili jeszcze raz. Znów widza jelenia. Hrabia znów wypalił i nie trafił. Znowu wypili. Jada dalej i widza jelenia. - Hrabio, może teraz ja spróbuję? - Dobrze Janie. Jan strzelił i jeleń padł. - Jak to zrobiłeś? - Trzeba celować w środek stada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Do bacy wypasającego owieczki przyjeżdża pobliską drogą nowoczesnym samochodem ubrany w garnitur człowiek w średnim wieku. Po wyjściu z samochodu pyta:- Baco, co tu robicie? Wypasacie owce?- Tak, panocku...- A baco, jak wam powiem ile macie tych owiec dokładnie, to dacie mi taką jedną, do upieczenia?- Dobrze, panocku, domy...Przyjezdny wrócił do samochodu, wziął laptopa, telefon satelitarny, połączył się z siecią, ciągnął dane z satelity, przetworzył, popracował chwile nad programem, który mu to policzył, i mówi:- Baco, macie tu na tej łące 347 owieczek.- Dobrze panocku..., to wybierzcie sobie jedną.Przybysz wybrał sobie jedną, ładną, białą; baca mówi:- Panocku, a jak ja wom powim, kim wy jesteście, to oddacie mi ją...?- Dobrze, oddam.- No panocku, to wy jesteście konsultant Unii Europejskiej do spraw rolnictwa.- A skąd to wiecie, baco!?- Ano tak: jeździcie drogimi samochodami, pchacie się gdzie was nikt nie prosi, zabieracie biedniejszym od wos i nic nie wiecie o mojej pracy! Oddajcie mi mojego psa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 - Patrycja, po litrze to z ciebie nawet niezła laska...- Roman, ochujałeś? To ja, Bronek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Wchodzi do domu mąż o trzeciej nad ranem, a tu stoi w przedpokoju żona i zaczyna:- No wiesz, pijany i o trzeciej nad ranem wracasz do domu...On jej przerywa i mówi:- A kto powiedział o wracaniu?, po gitarę przyszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Nawalony facet wraca do domu i na podwórku zarzuciło go na drzewo rosnące przy ścieżce. Z logiką normalną dla takiego stanu, postanowił zemścić się na drzewie, czyli wyciąć je w pień. Wszedł do domu i dłuższy czas,bezskutecznie szuka piły. W końcu podchodzi do żony i pyta:- Gdzie piła?Żona wystraszona odpowiada:- U sąsiada.- A dlaczego dała sąsiadowi?Żona coraz bardziej wystraszona, odpowiada drżącym głosem:- No wiesz, pijana byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 W wojsku sierżant mówi do rekruta:- Pamiętajcie, że to jest wojsko i na każde pytanie trzeba odpowiadać "Tak jest panie sierżancie!". Zrozumiano?- Tak jest panie sierżancie!- No więc jak sie nazywacie? Kowalski?- Tak jest panie sierżancie! Kowalski!- Ile macie lat? 21?- Tak jest panie sierżancie! 21!- Skąd jesteście? Z Warszawy?- Tak jest panie sierżancie! Z Krakowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Nauczyciel kazał Jasiowi napisać 100 razy: "Nie będę mówił TY do nauczyciela". Na drugi dzień Jasio przyniósł zeszyt, w którym to zdanie było napisane 200 razy.- Dlaczego napisałeś 200 razy? Kazałem tylko 100...- Żeby ci zrobić przyjemność, bo cię lubię stary!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Nauczyciekla w szkole pyta dzieci, czy ktos zna jakies zdanie po niemiecku?Wyrywa sie Jasiu:- Ja znam!- No to powiedz!- Posztraffiam ffszystkichhh polakufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 09.07.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Mężczyzna zatrzymał się na noc w hotelu. Po godzinie przybiega zbulwersowany do recepcji i krzyczy: - Co to jest za badziewny hotel!!! Niech szlag Was trafi!!! - Co się stało? - pyta kierownik hotelu, zwabiony krzykiem. - Co się stało? I Pan się mnie pytasz, co mi się stało w Pańskim hotelu? Kiedy wszedłem do swojego pokoju, zaszedł mnie od tyłu jakiś ciemny typ z pistoletem w ręce! Przystawił mi pistolet do głowy i powiedział: "Zrób mi loda, bo inaczej Twój mózg znajdzie się na wszystkich ścianach tego pokoju!!!" - O Boże!!! - kierownik hotelu złapał się za głowę. - To jest niemożliwe!!! To się nie mogło zdarzyć w naszym hotelu!!! I co? I co Pan zrobił??? Mężczyzna poczerwieniał cały od złości i krzyczy: - I jeszcze się pan mnie pytasz co zrobiłem??? A ku*wa co, wystrzał Pan słyszałeś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 09.07.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 >> Ponizej cytuje jedno z pytan, ktore pojawilo sie na egzaminie na wydziale >> chemii NUI Maynooth (National University of Ireland) >> Odpowiedz jednego ze studentow była na tyle wyjatkowa, ze profesor >> podzielil >> się z nia ze swoimi kolegami a pozniej jej tresc przedstawil w >> internecie. >> Pytanie: >> Czy pieklo jest egzotermalne (oddaje ciepło) czy endotermalne (absorbuje >> ciepło)? >> Wiekszosc odpowiedzi oparta była na prawie Boylesa, które mowi ze w >> stałej >> temperaturze objętość danej masy gazu jest odwrotnie proporcjonalna do >> jego >> ciśnienia. >> Jeden ze studentow napisal tak: >> Najpierw musimy stwerdzic jak zmienia się masa piekla w czasie. Do tego >> potrzeba jest liczba dusz które ida do piekla i liczba dusz która pieklo >> opuszcza. Moim zdaniem, można ze sporym prawdopodobienstwem przyjac, ze >> dusze, które raz trafily do piekla nigdy go nie opuszczaja. >> Na pytanie ile dusz idzie do piekla, można spojrzec z punktu widzenia >> wielu >> istniejacych dzisiaj religii. >> Wiekszosc z nich zaklada ze do piekla idzie sie wtedy gdy nie wyznaje się >> tej wlasciwej wiary. Ponieważ religii jest wiecej niż jedna i dlatego ze >> nie >> można wyznawac kilku religii jednoczesnie, można zalozyc, ze wszystkie >> dusze >> ida do piekla. >> Patrzac na czestotiwosc narodzin i smierci można zalozyc, ze liczba dusz >> w >> piekle wzrastac bedzie logarytmicznie. >> Rozwazmy wiec pytanie o zmieniajacej się objetosci piekla. Ponieważ wg >> prawa >> Boylesa wraz ze wzrostem liczby dusz >> rozszerzac się musi powierzchnia piekla tak aby temeratura i cisnienie w >> piekle pozostaly stele istenieja dwie mozliwosci: >> 1. Jeśli pieklo rozszerza się wolniej niż liczba przychodzacych do niego >> dusz, temperatura i cisnienie w piekle będzie tak dlugo roslo az pieklo >> się >> rozpadnie. >> 2. Jeśli pieklo szybciej się rozszerza niż liczba przychodzacych tam >> dusz, >> wówczas temperatura i cisnienie w piekle będzie spadac tak dlugo az >> pieklo >> zamarznie. >> Która z tych mozliwosci jest bardziej realna? >> Jeśli wezmemy pod uwage przepowiednie Sandry, która powiedziala do mnie ' >> predzej pieklo zamarznie niż się z toba przespie ', jak również to ze >> wczoraj z nia spalem, możliwa jest tylko ta druga opcja. Dlatego tez >> jestem >> przekonany, ze pieklo jest endotermalne i musi byc już zamarzniete. Z >> uwagi >> na to ze pieklo zamarzlo, można wnioskowac, ze żadna kolejna dusza nie >> może >> trafic do piekla, a ponieważ >> pozostaje jeszcze tylko niebo dowodzi to tez istnieje Osoby Boskiej, co z >> kolei tlumaczy dlaczego Sandra caly wczorajszy wieczor krzyczala ' Oh God >> ' >> Ten student otrzymal ocene ' Bardzo dobry ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 09.07.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Panie doktorze, mój rozrusznik serca ma chyba defekt!>>> - Po czym pan tak sądzi?>>> - Jak kaszlnę to mi się brama od garażu otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dlaczego Zidane walnšł Materazzi-ego z bańki? Bo ten mu powiedział : "nie doć że wyglšdasz jak Rooney to jeszcze grasz jak Rasiak..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.07.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A teraz druga wersja: "grasz jakby cię Janas trenował..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.07.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 a trzecia wersja, będziesz Polaków trenował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Trzy etapy życia mężczyzny: 1. Przed ślubem http://images3.fotosik.pl/101/3f2ad438ca923b99med.jpg 2. Po ślubie http://images4.fotosik.pl/64/c40a429df3b1b433med.jpg 3. Po rozwodzie http://images2.fotosik.pl/101/f277a241dabe6d10.jpg Pozdrawiam Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.07.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Jakimi słowami pożegnał Benedykt XVI rodzinę Kaczyńskich po spotkaniu w PP ? Żjegnam Was ćjule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Kierowca ciężarówki pyta stojącego nad brzegiem rzeki milicjanta:- jak tu można się przedostać na drugą stronę rzeki?milicjant: - można przejechać przez rzekę, tu jest bardzo płytko.Samochód wjeżdża do rzeki i znika pod wodą.milicjant myśli sobie - jak to jest, przed chwilą przeszła tędy kaczka i było jej ledwo po pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 POLSKA ODPOWIEDŹ NA NIEMIECKIE ŻARTY - Niemieccy piłkarze są jak niemieckie jedzenie,żeby byli dobrzy muszą być przywiezieni z Polski - Ostatnio tynkowałem dom pewnego satyryka z Niemiec.Jego żona mówiła na do widzenia, że ma dzięki mnie najpiękniejszy tynk wcałym mieście,oraz pierwsze orgazmy od 5-ciu lat. - Dlaczego prostytutki na Mundial w Niemczech są importowane?Żeby Niemki nie musiały dopłacać.. - Dlaczego Niemcy nie radzą sobie z powodziami?Bo nie da się ich rozstrzelać. - Niemcy wymyślili nowa mikrofalówkę, ma 10 miejsc siedzących. - Jedźcie do Niemiec, majątek waszych dziadków już tam jest. - Jak to jest, że w Niemczech produkują tyle dobrych samochodów?Jak się ma takie żony, czymś trzeba się zająć. - Dlaczego Niemcy lubią Mercedesy?Bo mają celownik i czują się jak w Tygrysie. - Co to znaczy, gdy krowa jest ładniejsza od kobiety?Po prostu przekroczyłeś granicę na Odrze. - Jak odróżnić niemiecką kobietę od niemieckiej krowy?Po kolczykach. - Dlaczego narodowy test inteligencji Niemców wypadł tak słabo?Bo pisali ludzie, a nie krasnale ogrodowe. - Dlaczego Niemiec nie złapie AIDS?Bo nie ma przyjaciół. - Po czym poznać postępowego Niemca?Nie odwozi dziadków do domu starców tylko na zabieg eutanazji. - Dlaczego japoński sędzia nie uznał bramki Krzynówka?Bo z przyzwyczajenia na widok Niemców podniósł rękę do góry. - Gdzie leżą Niemcy? Pod Stalingradem. - Dlaczego Krzyżacy przegrali pod Grunwaldem?Bo mieli wtedy paradę równości. - Wiecie, że na 10 kobiet niemieckich 12 jest brzydkich? -Wiecie dlaczego tylu filozofów jest z Niemioec ??a widzieliscie ich kobiety ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts