pokar 22.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A teraz z branży: Majster poucza robotników. - Słuchajcie, jutro przyjeżdża komisja odbiorcza. Cokolwiek by się nie działo, udawajcie, że tak miało być. Komisja przyjeżdża, zaczyna oglądać budynek, a tu pierdut - jedna ze ścian się składa. Stojący obok robotnik patrzy na zegarek i mówi: - No tak: 10:43. Wszystko zgodnie z harmonogramem. PS. Nie życzę oczywiście nikomu takiego harmonogramu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 22.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dentysta do pacjenta podczas “prac głębinowych”:- O przepraszam, zdaje się, że naruszyłem panu nerw.- Nie szkodzi, nawet nie bardzo bolało – uspokaja pacjent – tylko niepotrzebnie pan z tego powodu wyłączył światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 > > Podanie o prace> > > > Podanie o prace skierowane do McDonalda na Florydzie> > Prawdziwe podanie o prace skierowane do McDonalda na Florydzie przez> > siedemnastolatka. [Został zatrudniony - podanie było tak słodkie i> > zabawne]> > > > NAZWISKO:> > > > Greg Bulmash> > > > PŁEĆ (ang. SEX):> > > > Jeszcze nie. Wciąż czekam na odpowiednia osobę.> > > > OCZEKIWANE STANOWISKO:> > > > Prezes albo wiceprezes. A na poważnie - jakiekolwiek. Gdybym był w> > sytuacji, ze mógłbym sobie wybierać, nie zgłaszał bym się do Was z tego> > ogłoszenia.> > > > OCZEKIWANE WYNAGRODZENIE:> > > > Rocznie $185,000 plus preferencyjne akcje plus dodatkowe świadczenia. A> > jeśli to nie jest możliwe, to możemy negocjować Wasza propozycje.> > > > WYKSZTAŁCENIE:> > > > Tak.> > > > OSTATNIO ZAJMOWANE STANOWISKO:> > > > Cel ataków kierownictwa średniego szczebla.> > > > POPRZEDNIE WYNAGRODZENIE:> > > > Mniej, niż jestem warty.> > > > NAJWIĘKSZE DOKONANIA:> > > > Niewiarygodna kolekcja ukradzionych długopisów i notatek na post-it'ach.> > > > POWÓD ZMIANY PRACY:> > > > To wciąga.> > > > MOŻLIWE GODZINY PRACY:> > > > Dowolne.> > > > PREFEROWANE GODZINY PRACY:> > > > 13:30-15:30, od poniedziałku do środy.> > > > SZCZEGÓLNE UMIEJĘTNOŚCI:> > > > Tak, lecz bardziej dopasowane do innej pracy.> > > > CZY MOŻEMY SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z AKTUALNYM PRACODAWCA:> > > > Gdybym go miał - czy pisałbym podanie do Was?> > > > CZY MOŻESZ DŹWIGAĆ WIĘCEJ NIŻ 20KG:> > > > 20kg czego?> > > > CZY MASZ SAMOCHÓD:> > > > Sadze, ze lepszym pytaniem byłoby "czy masz jeżdżący samochód".> > > > CZY ZDOBYŁEŚ JAKIEŚ SPECJALNE NAGRODY:> > > > Tak. W zdrapce.> > > > CZY PALISZ:> > > > W pracy - nie. W czasie przerw - tak.> > > > CO BYŚ CHCIAŁ ROBIĆ ZA PIEC LAT:> > > > Mieszkać na Wyspach Bahama z bajeczna, głupia i seksowna blondynka, która> > uważa, ze jestem najwspanialszy na świecie. W zasadzie, chciałby to robić> > już teraz.> > > > CZY POTWIERDZASZ, ZE TO CO NAPISAŁEŚ JEST PRAWDZIWE I PEŁNE:> > > > Tak. Absolutnie> > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 W poszukiwaniu towarzystwa http://img254.imageshack.us/img254/4667/ogloszenia11vq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanP 25.01.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jaka jest różnica między IV RP a PRL?- Za PRL-u rząd był w Londynie, a naród w Polsce….. Adam i Ewa tworzyli idealną parę:- On nie musiał wysłuchiwać, za kogo ona mogła wyjść za mąż.- Ona nie musiała wysłuchiwać jak gotowała jego matka. - Muszę powiedzieć, że moja żona jest wspaniała! – oświadcza Rozenbaum, na przyjęciu urodzinowym małżonki. Matka odciąga go na bok i mówi:- Jak mogłeś powiedzieć, ze ta twoja ruda, wredna wiedźma jest wspaniała?- Ależ mamusiu, ja nie powiedziałem, że jest wspaniała. Ja powiedziałem, że muszę tak powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 25.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 BABA http://www.igipl.ovh.org/flash/Baba.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 BABA http://www.igipl.ovh.org/flash/Baba.html REWELKA!! Jak ona to zrobiła??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 25.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 BABA http://www.igipl.ovh.org/flash/Baba.html REWELKA!! Jak ona to zrobiła??!! Pewnie nie pierwszy raz skoro nakręcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Może już było, dostałem dzisiaj: Szef do pracownika:- Panie, wolno pan chodzisz, wolno pan piszesz, wolno czytasz, czy jest coś co Pan robi szybko?- Tak, qwa, szybko się męczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 26.01.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Politycy doprowadzili już do tego, że kiedy czytam, że PREZYDENT BYŁ NA PREMIERZE, to nie wiem, czy to relacja z wydarzenia kulturalnego, czy kolejny skandal seksualny Podarować facetowi z okazji dnia mężczyzny butelkę 0,250 litra wódki to tak samo, jakby na Dzień Kobiet podarować kobiecie wibrator o dlugości 5 mm. Po co upijać się i pełzać, jak można zapalić i latać? Sekretarka mówi do szefa: -Panie dyrektorze, dostaliśmy wiadomość z naszej filii na Saharze, że brakuje im wody... -E tam! Jak zwykle przesadzają!- mówi szef. -Według mnie sytuacja jest bardzo poważna- twierdzi sekretarka- Znaczek na liście był przyczepiony spinaczem... Kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca jest nie tylko mądra, ale i piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.01.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Sport to zdrowie...http://www.tredz.co.uk/game/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 29.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Sport to zdrowie... http://www.tredz.co.uk/game/ Mały... jaki masz wynik??.... mnie sie udało...1128,9 m... trochę to wciąga...hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 30.01.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Sport to zdrowie... http://www.tredz.co.uk/game/ Mały... jaki masz wynik??.... mnie sie udało...1128,9 m... trochę to wciąga...hehehe już się poprawiłem. 1188,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Poćkej, łyknę Twojej konkurencji (balaska) i wyciągnę 1500! A co mi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 30.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Poćkej, łyknę Twojej konkurencji (balaska) i wyciągnę 1500! A co mi tam... no życzę powodzenia.... zaznaczam , nie jest łatwo przekroczyć 1.ooo a co dopiero 1.5oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 30.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 1214,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 30.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 1214,6 hmmm. jak na razie dobry wynik.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 1149,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 30.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 1317,1 yes,yes,yes...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 31.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 bogatemu wszystko wolnohttp://wiadomosci.onet.pl/1476212,69,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts