Nefer 15.04.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ale czyż nie życiowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 18.04.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 na statku mlody kapitan w swoim dziewiczym rejsie przychodzi do starego kapitana i pyta: kapitanie mam taka delikatna sprawe, bo plyniemy juz kilka miesiecy sami faceci a mi sie chce sexu. Tu tyle marynarzy i zadnej baby. jak wy wytrzymujecie takie dlugie wyprawy? my tu mamy takiego chinczyka i z nim to regulujemy. chinczyka !?!, no dobra niech juz bedzie, ale chcialbym zeby jak najmniaj marynarzy sie o tym dowiedzialo - chodzi mi o autorytet siedmiu musi wiedziec - mowi spokojnie stary kapitan siedmiu ??? pyta zaskoczony mlody no siedmiu bo: ja wiem, ty tez...no chinczyk sie dowie - to jest nas trzech a czterech musi go trzymac bo strasznie tego nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 18.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Przychodzi prawiczek do domu publicznego i mówi do burdelmamy: - Witam, chciałbym spędzić dzisiejszą noc z jedna z pani dziewczyn, tylko mam prośbę, proszę mi dać jakąś doświadczoną bo ja nie jestem jeszcze obyty w tych sprawach Na to mama: - Słuchaj koleś to jest ekskluzywny dom publiczny, przyjmujemy tylko doświadczonych klientów spadaj do lasu i ćwicz na dziuplach, możesz przyjść za 2 lata. Przychodzi po 2 latach wyrośnięty jak tarzan i mówi: - Chce kobiety, tylko nie byle jakiej. - Ja jestem wolna - mówi burdelmama. - No to idziemy na górę. Poszli do pokoju i gość mówi: - Stań w rogu pokoju. Stanęła. - Zdejmij ubranie. Zdjęła. - A teraz się pochyl. Pochyliła się . Gość wziął rozbieg i strzelił jej siarczystego kopa . - Co jest, o co ci chodzi? - pyta zszokowana mamcia. - Sprawdzam, czy nie ma szerszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 20.04.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dwie zakonnice jadą samochodem. Zabrakło im benzyny. Jedna z sióstr postanowiła iść na stację benzynową i wzięła ze sobą jedyne naczynie, jakie było dostępne - nocnik. Wróciła i z tego nocnika wlewa benzynę do baku. Obok samochodem przejeżdżają dwaj księża. Jeden mówi do drugiego: - Siła ich wiary rzuca mnie na kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 20.04.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 prosi mame: - Mamusiu, kup mi rower. - Nie synku. Rower jest bardzo drogi. Nie kupie ci. A poza tym byles niegrzeczny i nie zasluzyles. - Mamusiu to pobaw sie chociaz ze mna! - No, pobawic to sie moge. A w co chcialbys sie pobawic, Jasiu? - pyta mama. - Pobawmy sie w mamusie i tatusia. Idz do sypialni i czekaj na mnie mamo. Zaintrygowana mama przebrala sie w pizame i lezy w lózeczku. Wchodzi Jasio z rekami zalozonymi z tylu chodzi z kata w kat i w pewnym momencie mówi: - Wstawaj, stara, idziemy malemu rower kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 20.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dziadku, jak to jest? Masz 85 lat, a ciągle przychodzą do ciebie napalone laseczki. Jak ty to robisz? - A bo ja wiem... - rzekł dziadek oblizując leniwie brwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 20.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Co moze najszybciej poprawic wizerunek nowej Pierwszej Damy? - ? - Photoshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 21.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 --------Kiedy Bóg stworzył angielską rasę, szybko zorientował się jaki błąd popełnił w wyglądzie kobiety i natychmiast stworzył mgłę. -------- Szczyt głupoty: Zagłosować na PiS i zostać w kraju. -------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annaa 23.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:- No i jak było?Facet na to:- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.04.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 http://img.hotjpg.pl/2006-03/325aef30a10446eca51c2a2fcb32046c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 KAS, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 23.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Punkty 5, 7 i 10 są najlepsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariusN 01.05.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Młoda mama w parku robi sweter na drutach. Jej synek przejeżdżając obok woła:- Jadę bez rąk ! - i puszcza kierownicę roweru.Znika za zakrętem. Po kilku minutach pojawia się i oznajmia:- Mamo jadę bez zęba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 02.05.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Wpada wściekły Kubuś Puchatek do Krzysia i od progu woła:- ...że Prosiaczek kablował to rozumiem, świnia jest i tyle. Że Kłapouchy też - osioł, gamoń, dureń, to się dał wmanewrować. Ale, że kur.... Miodek, to się nie spodziewałem!!!! - wrzasnął miś rozbijając garnek o ścianę..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.05.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Młoda mama w parku robi sweter na drutach. Jej synek przejeżdżając obok woła: - Jadę bez rąk ! - i puszcza kierownicę roweru. Znika za zakrętem. Po kilku minutach pojawia się i oznajmia: - Mamo jadę bez zęba! to chyba z życia wzięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.05.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Wpada wściekły Kubuś Puchatek do Krzysia i od progu woła: - ...że Prosiaczek kablował to rozumiem, świnia jest i tyle. Że Kłapouchy też - osioł, gamoń, dureń, to się dał wmanewrować. Ale, że kur.... Miodek, to się nie spodziewałem!!!! - wrzasnął miś rozbijając garnek o ścianę..!? Zaczyna być jak w PRLu. Są aktualne dowcipy polityczne. Nie wiem tylko, czy się śmiać, czy płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 03.05.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Irish government asked 100 workers : - "Do you think that polish imigration to Ireland is a serious problem?" 30% said "Yes this is a very seroius problem" the other 70% said: "Nie imigracja Polaków do Irlandii nie jest problemem..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 03.05.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 -------- Szczyt głupoty: Zagłosować na PiS i zostać w kraju. -------- Nawiązując do tematu Co robią kaczyńscy na korcie tenisowym?? ... grają w siatkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.05.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 JAK SIĘ ROBI SAŁATKĘ Z BURAKÓW? TRZEBA WRZUCIĆ GRANAT DO BEEMKI A mega sałatkę? Większy granat do sejmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.05.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 -------- Szczyt głupoty: Zagłosować na PiS i zostać w kraju. -------- Nawiązując do tematu Co robią kaczyńscy na korcie tenisowym?? ... grają w siatkówkę Wersja II - szczyt bezczelności: Zagłosować na pis i sp... do Irlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts