joola 08.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Jedzie małżeństwo autobusem. Mąż usiłuje skasować bilety, ale okrutnie trzęsie. Autobus zatrzymał się na czerwonym. Żona woła: - Wkładaj szybko, póki stoi! * * *Facet kupił sobie fajny duży telewizor, przyniósł do domu, żona patrzy, a na pudle sporo jakichś znaczków informacyjnych. - Kochanie co oznacza ta szklanka na opakowaniu? - pyta żona. - To znaczy, że zakup trzeba opić. * * *Mąż do żony: - Już od 17 lat, co bym nie powiedział, to zawsze musisz mnie poprawiać! - Od 18 lat... * * *Mąż długo nie wraca do domu. Żona się bardzo niepokoi: - Gdzież on może być? Może sobie jakąś babę znalazł? - mówi do sąsiadki. - Ty zaraz myślisz o najgorszym - uspokaja ją sąsiadka - może po prostu wpadł pod samochód. * * *Ksiądz proboszcz został zaproszony na wesele. Obsługa żeńska jest jakoś tak niezdarna i roztrzepana, że prawie przy każdej potrawie ląduje coś na sutannie weselnego gościa. W końcu, gdy i kompot znalazł się na odzieży księżowskiej, pleban nie wytrzymał, podniósł się i oznajmił uroczystym tonem: - Ja jestem mężem Bożym i muszę się ćwiczyć w pokorze, ale może znajduje się tu jakiś przyzwoity ateista, który objaśni precyzyjnie tej niewieście co o niej myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Rano w biurze: - Stary, skąd masz takie limo pod okiem?! - A, bo jak się wczoraj wieczorem modliliśmy przy stole i właśnie mówiliśmy "ale zbaw nas ode złego", to niechcący spojrzałem na teściową... * * *Kolega dzwoni do kolegi: - Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy się!! - Ładne??? - Wypijemy, będzie ok... * * *Syn do ojca: - Tato, co to jest hossa, a co bessa?- Hossa synku, to aston-martin, szampan i piękne kobiety. A bessa? mały fiat, mineralna i twoja mama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Do knajpy wchodzi podpity facet, staje przy barze i krzyczy:- Kolejka dla wszystkich, łącznie z barmanem!Nikt nie omieszkał skorzystać z oferty, lecz gdy przyszło do płacenia - facet przyznał się barmanowi, że nie ma pieniędzy w wyniku czego barman dał mu po gębie i wyrzucił z lokalu.Dzień później sytuacja się powtarza - koleś wtacza się do knajpy i krzyczy:- Kolejka dla wszystkich! A ty - tu zwraca się bezpośrednio do barmana - nie dostaniesz, bo jak wypijesz to się robisz agresywny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2007 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 * * * Mąż do żony: - Już od 17 lat, co bym nie powiedział, to zawsze musisz mnie poprawiać! - Od 18 lat... od 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.09.2007 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Dowcip z serii rozwalający. Płyną sobie dwa śledzie. Jeden zasmucony, zamyślony, jakiś nie swój. Drugi pyta , ej, a co ci się stało? Coś nie tak z tobą? Pierwszy śledź westchnął i mówi:-wiesz bo ja takie wielkie marzenie mam. Jakie? Pyta drugi, na co pierwszy odpowiada:-Wiesz, tak straaasznie chciałbym mieć długie włosy, marzę o tym obsesyjnie!!! Drugi śledź pyta;-Ale po co ci długie włosy? Na co pierwszy z rozmarzonym wzrokiem i błogim uśmiechem odpowiada: No tak bym je sobie za uszy zakładał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 13.09.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Spotyka się dwóch kumpli w akademiku i jeden mówi do drugiego;- słuchaj stary ...... na dole na portierni są dwie dziewczyny, jedna ładna i ta będzie dla mnie, druga natomiast jest trochę niezbyt i ona będzie dla Ciebie ale nie martw się, jak sobie trochę wypijesz to na pewno Ci się spodoba. Idź na dół i zobacz. Ten drugi po chwili wraca i mówi .......... słuchaj ale tyle to ja nie wypiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 13.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.09.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Restauracja wietnamska. Klient krzyczy- Panie kelner, co tu jest, takie to dobre....- Czipsy- Panie, przeciez widze ze nie ma tu zadnych czipso.- Na przeciez mowie Czi psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Przychodzi baba do lekarza ze studentem w dupie. Lekarz pyta co pani jest. Na to baba DZIEKANAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.09.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Nie wiem tylko,czy to jest dowcip ,cholera......nie, to prawda. NO TO PRZYPOMNIJMY KŁAMCZUCHOWI TE JEGO ZASADY!! 1. Nie będę premierem,gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3.Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz,to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte...(Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Raffan, śmieszne, ale... inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 14.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.09.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dlatego proponuje skopiowac to i porozsylac droga mailowa do ludzi,a oni dalej i dalej i dalej. Moze chociaz garstce z nich otworzy to oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 14.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie otworzy. Bo juz jezdza po jakis wiochach i wmawiaja ze my to niby oligarchowie jestesmy bo swoje domy mamy. A wiadomo, ze uczciwa praca nikt na dom nie zarobi, wiec pewnie ze zlodziejstwa qrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 14.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 17.09.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Starsza, niedowidząca pani przyszła do adwokata. Udzieliwszy porady, prawnik zażyczył sobie 100 złotych. Wdowa wręczyła mu banknot, nie zauważając, że przylepił się do niego drugi, identyczny. Ale zauważył to mecenas.I stanął wówczas przed problemem etycznym: "Podzielić się ze wspólnikiem, czy nic mu nie mówić?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.09.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 do dowcipów czy gdzie? http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=239712489&rfbawp=1189764176.576 No najlepsza to jest ta lista licytujących Ale sam Calgonit to też niezły dowcip. Policz ile pralek możesz kupić za pieniądze wydane na niego przez powiedzmy 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 19.09.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Polecam ciągle na czasiehttp://kabarety.tworzymyhistorie.pl/798_kevin_aiston_koszalin.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ku przestrodze,pojdzmy i spelnijmy swoj obywatelski obowiazek. http://img442.imageshack.us/img442/8711/whatahouse1ppsfq1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.09.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Przychodzi facet do domu i odrazu strzela kobiecie z pięsci w twarz za co ? pyta kobieta --Jakbym wiedział tobym Cię kurnnia zabił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts