satinkaa 21.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Pewna para świeżo po ślubie.. Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze.- Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo.- A dokąd idziesz misiaczku? - pyta żona- Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko.- Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw.Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku.. ale w barze.. no wiesz.. te kufle..- Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu.. Proszę.Mąż blady z wrażenia nie nie daje za wygraną;- No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki.. nie będę długo obiecuję.- Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki..- Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język..- Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to kurewskie piwo, z jebanego kufla, żryj pierdolone przystawki!!!! Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie kurwa nie wyjdziesz!!! Pojąłeś skurwysynu???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 27.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 We didn't start the flame warhttp://www.collegehumor.com/video:1907543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 28.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Śnieżka siedzi z 7 krasnoludkami. Śnieżka szczebiocze:- Ale macie śliczne imiona, Gburek, Śpioch... A czemu na Gapcia mówicie Gapcio?Krasnoludki spoglądają na siebie nerwowo, wreszcie któryś duka:- No bo tyle lat, a on ciągle daje się nabrać na ten numer z mydłem pod prysznicem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 W Stumilowym lesie zapadła zima. Puchatek, jak prawdziwy niedźwiedź, spał snem zimowym ssąc palec. Prosiaczek, jak prawdziwa świnia, bezwstydnie, to wykorzystywał Tata rekin uczy synka jedzenia: -Widzisz człowieka w wodzie, to podpływasz, wystawiasz płetwę grzbietową. Okrążasz go raz. Potem okrążasz go drugi raz, potem trzeci. Na koniec okrążasz go czwarty raz i możesz go zjeść,\. -Tato! A nie można go zjeść tak od razu? -Skoro wolisz jeść z gównem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dwóch kolegów popija drinki w barze. W pewnym momencie jeden z nich zapatrzony we wnętrze swojej szklanki mówi:-Ty, stary, pierwszy raz widzę kostkę lodu z dziurką!-Stary, mało widziałęś. Ja z taką żyję od 15 lat. Kto to jest psychiatra?To człowiek, który zadaję Ci dziesiątki pytań za pieniądze...które żona zadaje Ci za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 czesc Wszystkim!!! Kto to jest ginekolog??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kazik po powrocie do domu zastał swoją żonę w łóżku z najlepszym przyjacielem.-Rysiu, ja jako mąż to muszę. Ale, że Ty tak dobrowolnie? Mąż przy śniadaniu pyta żonę:-Wczoraj w nocy, gdy się kochaliśmy, to udawałąś?-Nie -odpowiada żona-naprawdę spałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Gadaj Gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 odp człowiek który szuka problemów tam gdzie wszyscy przeważnie znajdują przujemnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Przystanek. Podjeżdża autobus. Facet w garniturzze, o inteligenckim wyglądzie, grzecznie przepuszcza wszystkich przed sobą i kiedy ma wsiadać, drzwi się zamykają, przycinając mu głowę. Autobus rusza, a facet zaczyna wrzeszczeć:-K*wa twoja jeb*na mać! Poj*bańcu pi*rdolony! Stój, k*wa ,jeb*ny w d*pę pi*rdolcu! Głowę mi k*wa uj*biesz!!!Kierowca hamuje, otwiera drzw. Facet wchodzi do autobusu w "całoścI", poprawia krawat i mówi do pasaerów:-Przepraszam. Wystraszyłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 29.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Rozmawiaja dwie kobiety:-wiesz, ja nie wiem co w dawnych czasach kobiety widziały w facetach- a wjakich dawnych czasach-pyta druga- no wtedy, kiedy nie wynaleziono jeszcze pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie.Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...- Tutaj? Jesteś nienormalny?- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...- No dawaj nie bądź taka...- Powiedziałam ci, że nie i koniec!- No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia...- Nie!W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny, w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:- Tata mówi, że juz wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię, a jak nie, to tata mówi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rekę z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w nocy do cholery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dobre satinkaa Pisze żołnierz do dziewczyny smsa "jak będę mógł to przyjadę", zaraz otrzymał odpowiedź od dziewczyny "będziesz mógł przyjeżdżaj!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Komisja wojskowa.- Nowak!- Jestem!- Majtki w dół i pochylić się!Rekrut posłusznie pochylił się i czeka.Lekarz katem oka zerknął i dalej wypełnia formularz- Podnieście jajka!Poborowy pochylony, zacisnął zęby, poczerwieniał, z pod ściany doszedł go delikatny chichot siedzących pielęgniarek.- Jajka podnieście!Zacisną pięści, aż kłykcie pobielały, zsiniał z wysiłku, i ciężko począł oddychać.- Nie mogę! - wycharczał ostatkiem sił.Lekarz popatrzył zza okularów- RĘKOMA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.07.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Pracownik do pracownika, palac papieroska :- polowa naszego zarzadu to pedaly, a druga polowa to ich partnerzy! ------------------------------------------------------ Przychodza informatycy do dzialu ksiegowej by wymienic jej stary monitor na nowy lcd, a ksiegowa na to:- hola hola panowie!! ja mam na pulpicie bardzo wazne dokumenty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 13.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Tatusiu, czy ja jestem adoptowany?Byłeś. Ale cię oddali. ------------------------ Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta:Bierze pani te tabletki na odchudzanie?Tak, biorę.A ile?Ile, ile... Aż się najem!! ------------------------ Mąż wraca późno z domu. Żona już leży w łóżku, więc mąż szybko sięrozbiera i do niej.Żona:Nie zaczynaj dzisiaj. Boli mnie głowa.Zmówiłyście się dzisiaj, czy co do jasnej cholery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Wiezie taksówkarz kobietę. Na zakończenie kursu okazuje się, że ta nie ma kasy. Taksówkarz zawraca, jedzie za miasto na piękną, zieloną łączkę. Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i rozkłada fo na trawie.- Ale proszę pana ja mam 3 dzieci... - mówi prawie płacząc kobieta.- A ja mam 11 królików, rwij trawę!!!! - odpowiada taksówkarz. - Kochanie kupiłeś mi prezent na Dzień Kobiet?- Oczywiście- Spodoba mi się?- Jeśli nie, to mi go oddasz. Cały czas marzyłem o takiej nakładce na tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 14.07.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wiezie taksówkarz kobietę. Na zakończenie kursu okazuje się, że ta nie ma kasy. Taksówkarz zawraca, jedzie za miasto na piękną, zieloną łączkę. Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i rozkłada fo na trawie. - Ale proszę pana ja mam 3 dzieci... - mówi prawie płacząc kobieta. - A ja mam 11 królików, rwij trawę!!!! - odpowiada taksówkarz. - Kochanie kupiłeś mi prezent na Dzień Kobiet? - Oczywiście - Spodoba mi się? - Jeśli nie, to mi go oddasz. Cały czas marzyłem o takiej nakładce na tłumik. No i monitor opluty.....zaje..biste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomisk 14.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 zagadka rasistowska:-Czemu czarni jak chodza to się gibają ?----Bo im niewygodnie na tylnych łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.07.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mąż długo nie wraca do domu. Żona się bardzo niepokoi:- Gdzież on może być? Może sobie jakąś babę znalazł? -mówi do sąsiadki.- Ty zaraz myślisz o najgorszym - uspokaja ją sąsiadka - może po prostu wpadł pod samochód. Rozmawiają dwie sąsiadki na wsi-To co tam Pani ta wnuczka dostała od tego Włocha co go poderwała ?-Powiada że Syfilis-A co to takiego?-Nie wiem ale chyba większe niż Mercedes-Jak to?-Bo powiada że na tym co się cała wieś przejedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts