JackD 06.09.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Rozmawia dwóch adminów: - Mój kumpel wczoraj w 5 minut uszkodził główny serwer. - Jest hakerem ? - Nie, debilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Policjant zatrzymuje blondynkę za przekroczenie szybkości.- Dzień dobry. Widzi pani co to jest? (tu pokazuje na radar)- Dzień dobry. Nie. Co to?- Suszareczka, he he he. Nie, proszę panią. To radar.I co my tu mamy?Widzi pani te cyferki?- 140. Widzę.- No właśnie. Prawo jazdy proszę i dowód rejestracyjny samochodu.- Nie mam.- Jak to pani nie ma?- No, bo widzi pan tak to wszystko się tak szybko dzisiaj działo... i ten samochód nie jest mój.- Jak to nie pani?- No tak, ukradłam go. Bo jak zabilismy tamtą kobietę, to trzeba było jakoś pozbyc się zwłok, a nie chciałam brudzić swojego, więc ukradłam ten i zapakowałam zwłoki do tego bagażnika. I teraz tak szybko jadę, abyjak najprędzej pozbyć się ciała.- To ma pani na dodatek trupa w bagazniku??? Proszę stać, ręce na maskę i nie ruszać się!Policjant dzwoni po wsparcie.- Mam tu trupa w bagażniku, kradzież samochodu i przekroczenie prędkości.Za chwilę na miejscu jest cała ekipa z ostrą bronią.Dowodzący podchodzi do kobiety.- Ma pani jakieś dokumenty?- Mam, ale w samochodzie, w skrytce. Mogę wyciągnąć? - po czym sięga do skrytki, podaje dokumenty, prawo jazdy i dowód rejestracyjny samochodu. Wszystko w największym porządku.- Jak to, to samochód nie jest kradziony?- Nie, oczywiście, że to mój samochód.- To proszę otworzyć bagażnik.Blondynka otwiera bagażnik, a tam porządek, trójkąt ostrzegawczy na miejscu, koło zapasowe itp. Dowódca zdezorientowany:- No jak to, mamy zgłoszenie, że samochód kradziony, w bagażniku trup....-...i co jeszcze naopowiadał, może, że niby predkość przekroczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.09.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Przychodzi żaba do baru w stroju roboczym.Uwalona cementem, wapnem,farbąPodchodzi do baru:- Piwko proszę.Wali całe piwo, wyciera usta i wychodzi.Facet obserwuje ją i sobie myśli:Kurde świetny materiał dla mojego kumpla, Dyrektora Cyrku.Następnym razem czekają obydwaj.Przychodzi żaba do baru w stroju roboczym.Uwalona cementem, wapnem, farbąWali piwko, a dyrektor ją woła i proponuje pracę w cyrku...Żaba: Cyrk to taki namiot z materiału?Dyrektor: Tak, Tak.Żaba: I tam są drewniane ławki?Dyrektor: TakŻaba: - Konstrukcja metalowa?Dyrektor: Tak.....Żaba: To po ch.. wam murarz ?!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Jednostka wojsk pancernych. Młodzi żołnierze stoją przy czołgu, podchodzi do nich dowódca i pyta: - Co jest najważniejsze w czołgu?- Działo - mówi jeden.- Nie, najważniejszy jest pancerz - rzuca drugi.- Radiostacja jest najważniejsza - krzyczy trzeci.- Bzdura, głupoty gadacie! Zapamiętajcie! Najważniejsze w czołgu, to nie pierdzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 07.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Lekarz zwraca się do blondynki, która chce poddać się kuracji odchudzającej:- A ile pani ważyła najmniej?- 2 kg 80 dkg panie doktorze. ................................ Facet wraca z lotniska taksówką i mówi do kierowcy:- Panie, moja stara pewnie leży teraz z gachem. Tu jest stówa, chodź pan na górę, będziesz świadkiem.Auto zajeżdża pod dom i obaj mężczyźni idą do sypialni. Tam, pod kocem, leży piękna kobieta. Mąż podbiega do łózka, ściąga koc i między nogami kobiety widzi skulonego gacha.- Mam was! - wrzeszczy facet, wyciąga pistolet i przystawia go do głowy nieszczęśnika.- Nie zabijaj go! - mówi żona - On daje mi kupę kasy. Pamiętasz nasze nowe auto? To on zapłacił. Pamiętasz nową wannę i dywan? To też on. Nasz nowy jacht to także za jego pieniądze...Facet ogląda się na taksówkarza i pyta:- Co by pan zrobił na moim miejscu?- Ja - mówi szofer - naciągnąłbym na faceta koc, bo się jeszcze przeziębi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 07.09.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Przychodzi mały Jasio do apteki i mówi do aptekarza:- Proszę mi dać coś do zapobiegania ciąży!Aptekarz się zdenerwował i reprymenduje Jasia:- Po pierwsze - to o takim czymś mówi się szeptem, a nie na cały głos,- Po drugie - to nie jest dla dzieci,- Po trzecie - niech ojciec sobie sam przyjdzie,- Po czwarte - są tego różne rozmiary.Jasiu też się w tym momencie wkurzył, więc mówi:- Po pierwsze - w przedszkolu uczyli mnie, żeby mówić głośno i wyraźnie,- Po drugie - to nie jest "nie dla dzieci", tylko przeciwko dzieciom,- Po trzecie - to nie dla ojca, tylko dla mamy,- Po czwarte - mama jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.09.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 -Tatusiu, a dlaczego u nas nad drzwiami wisi krzyżyk?-Dobrze, że go nie utopili bo byśmy musieli akwarium powiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 07.09.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Chyba już wtedy PR to była potęga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 07.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 W kinie trwa seans filmowy. Ciemno... Nagle rozlega się oburzony męski głos:-Panie, weź pan stąd ta rekę! To nie spódnica tylko sutanna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 08.09.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 żebym chociaż samochód miała, to bym na czasie zaoszczędziła bardzosamochód to jest studnia bez dnanie dość, że ropa w ch*j drogato jeszcze się psuje i trzeba dokładać służbowy. aaa to już inna sprawa wtedy to nawet jazda po dziurach to przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.09.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dla świętego spokoju postawmy pomnik (o którym się tyle mówi) - postawmy Jarka na taborecie - zalejmy go betonem Korzyści: 1. Tanio będzie 2.Szybko będzie 3. Jarka nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 09.09.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Adaś napisał.... LUBIĘ KOBIETY.....Mam 20 lat i kręcą mnie kobiety po 40. Normalne? Gość odpisał..... Nic dziwnego....40 to nie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.09.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Mąż wyjechał na kurację do sanatoriumpok koniec turnusu dowiedział sie że może przedłużyć pobyt o 5 dni za 500 złw związku z tym pisze do żony"Kochanie przyślij mi 500 zł bo chcę sobie przedłużyć"Zona:"wysyłam 1000 jeszcze sobie pogrób" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 25.09.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 - Jaro będzie pochowany na Wawelu!- No co ty? W żadnym wypadku!!!! - Ale pojutrze... - Aaaa, to w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 30.09.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Cytat z laureata nagrody Nobla w dziedzinie medycyny - brazylijskiego onkologa Drauzio Varella: "W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencję i na silikon dla kobiet, niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera. Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami i starych mężczyzn z twardymi chujami. Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć , do czego im to jest potrzebne!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.09.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 http://bash.org.pl/latest/ czego to ludzie nie piszą na ircu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 01.10.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Przychodzi pijany chłop do domu. Zamknął drzwi i na całe gardło z progu krzyczy: - Przyszedłeeeeeemm! Ostrym ruchem nogi, zrzuca lewego buta, ten ulatuje w koniec korytarza, potem, zrzuca prawego, który zostawiwszy na suficie ślad podeszwy, pada na podłogę. Silnie klnąc pod nosem, i czepiając się rękoma ścian, przechodzi do kuchni,gdzie wywraca stół, taborety i rozbija naczynia. - Kuurrwa przyszedłemmmm! Następnie, przechodzi do pokoju, zrzuca z półek wszystkie książki, wywraca telewizor, bije kryształową wazę. I znowu na całe gardło: - W domuu jestemmm! Przechodzi do sypialni, zrywa z łóżka prześcieradło, rzuca je na podłogę i depcze nogami. - Przyszedłeeemm... W domuuu jeestemmm! Nareszcie opadłszy z sił, pada plecami na łóżko i wzdycha:- Jak zajebiście być kawalerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 01.10.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dwóch pięcioletnich chłopców sika w toalecie. Jeden mówi:- Twój nie ma skórki na końcu!- Byłem obrzezany. - Co to znaczy?- To znaczy, że obcięli mi skórkę na jego końcu.- Ile miałeś lat, jak to zrobili?- Moja mam mówi, że miałem dwa dni. - Bolało?- Czy bolało?! Nie mogłem chodzić przez rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.10.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Pracuje w biurze projektowym. I ostatnio była u mnie kobieta, zebym jej dom pomógł wybrać. Lecimy jeden katalog - nic. Drugi katalog - nic. Myśle sobie kurcze ... tyle ładnych, funkcjonalnych domów, w końcu nie wytrzymałem i zapytałem: To jaki ma być ten Pani dom ? Ona tak myśli myśli i mówi: No szczerze to myślałam bardziej o czymś podpadającym pod fiolet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 10.10.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Czym sie rózni kobieta od komara??Jak komar ssie to nie trzeba go głaskac po gowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts