alibabka 22.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img3.imageshack.us/img3/6667/zagadkavth.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 15.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejściówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz:- Czemu ty mi to robisz? Dbam o dom, gotuję, sprzątam, dzieciakami się zajmuje. Czemu Ty chodzisz na te dziwki.?- Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jęczą, a Ty nie.- No a gdybym ja jęczała to nie chodziłbyś do tego burdelu?- No wtedy nie!Więc wieczorem zaczyna się gra wstępna - maż żonę całuje a ta odrywa usta od jego ust i pyta:- Mam już jęczeć?- Nie, poczekaj.Facet schodzi do parteru, napalony już jak nie wiem co.- MAM JUŻ JĘCZEĆ?- Niee, poczekaj!Kochają się wreszcie, facet dochodzi i szepcze:- No teraz... jęcz... jęcz!- Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, Marek ma dwoje z fizyki, Jola nie ma butów, nie wiem co mam jutro kupić na obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 06.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Przychodzi Pan Bóg do Adam i mówi: -Adamie daj mi jedno żebro -Nie -Adamie daj mi jedno żebro! -Nie chcę! -Adamie dlaczego nie chcesz dać mi jednego żebra? -Mam złe przeczucia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrix 10.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Pijaczek zakręcił się przypadkiem na cmentarzu. Zauważył grabarza, zajętego swoją praca i postanowił go dla żartu przestraszyć. Podszedł do niego od tylu i wrzasnął:"BUUUUAAAAAAA!!!!!!!! "Grabarz ani drgnął, nawet się nie odwrócił i kontynuował swoją pracę.Pijaczek zniesmaczony nieudanym żartem odchodzi. Kiedy wychodzi poza teren cmentarza, nagle dostaje łopatą w łeb i pada na ziemię nieprzytomny. Pochyla się nad nim grabarz i grożąc palcem mówi:"Straszymy, biegamy, skaczemy, bawimy się ... ale za bramę kur...a nie wychodzimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 20.02.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Młode małżeństwo w hotelu:- Pokój na dobę - mówi młody mąż.- Ma pani szczęście - mruga portier do żony, zwykle bierze pokój na godzinę. ------------------------- Co pan taki smutny? - pyta barman klienta.- Panie, żonę mi do wojska biorą!- Żonę?! To pana żona jest mężczyzną?- Gdzie tam mężczyzną! Przecież to jeszcze chłopak!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackout 14.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 http://static.oswieconykochanek.pl/0_0_0_1242817511_middle.jpg źródło zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.05.2015 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dopiszecie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts