Agacka1719499039 28.07.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Małżeństwo wybrało się na zakupy do olbrzymiego domu towarowego. Po jakimś czasie mężczyzna gubi z oczu swoją małżonkę, rozgląda się lekko zaniepokojony i nagle spostrzega niezwykle atrakcyjną, młodą kobietę. Nie namyślając się długo, podchodzi do niej z zalotnym uśmiechem. — Przepraszam, czy nie zechciałaby pani przez chwilę ze mną porozmawiać? — O co chodzi? — Zgubiłem gdzieś swoją małżonkę, a ona natychmiast się zjawia, gdy zaczynam rozmawiać z atrakcyjną nieznajomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.07.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Kowalski zawsze parkował swój samochód przed blokiem. Ponieważ nie miał alarmu, więc za szybą zostawiał kartkę: "Brak benzyny, silnika i akumulatora". Pewnego dnia rano przychodzi, a na kartce dopisek "To koła tez ci nie będą potrzebne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Do gabinetu dentystycznego wchodzi para. Kobieta już od progu zaczyna mówić: - Proszę o wyrwanie zęba, bez znieczulenia i to najszybciej jak to tylko możliwe. Bardzo się spieszę. Dentysta popatrzył na przybyłych: - Jest pani niezwykle odważną kobietą. Proszę mi pokazać, o który to ząb chodzi? Kobieta odwraca się w stronę mężczyzny: - Stefan, natychmiast otwórz usta i pokaż panu ten ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.07.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Rozmawiają dwaj sąsiedzi. I jeden z nich mówi:- Ja mam prawdziwego psa obronnego. Do jego budy nie można podejść.- Dlaczego, taki groźny?- Nie, tak jest zasrane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 -Kochanie, wybacz mi chwilę zapomnienia!-Ładna mi chwila! Toż ja, do stu diabłów , od pół godziny walę w drzwi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.07.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Do siedzącej pod ściana w dyskotece dziewczyny podchodzi przystojny chlopak:- Zatańczysz następny taniec?- Oczywiście!- To świetnie, nareszcie będę miał gdzie usiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Kupił sobie Icek nowe buty. Postanowił pochwalić się Salcie. Wchodzi więc nagi, tylko w butach, do sypialni, i mówi:- Salcie! Ty popatrz na mnie!Salcie odpowiada:- Ja patrze. Jak wisiał tak wisi...- Salcie! On nie wisi! On sie patrzy na moje nowe buty!- Oj Icek! Ty sobie lepiej kup nowy kapelusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 29.07.2003 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Krasnoludki idą przez las. W pewnej chwili widzą, jak wilk napada na Czerwonego Kapturka.- Pomóżmy tej dziewczynce! - mówi jeden z nich.- Dlaczego? Przecież nie jesteśmy z tej bajki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.07.2003 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 29.07.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 To jeszcze raz Caerwony KapturekIdzie Czerowny Kapturek przez las. Zobaczył ją wilk i woła zza krzaków:- O, idzie głupia dziwka!- Wilku nie mów tak na mnie. Ja jestem Czerwony Kapturek! Mam przecież czerwoną czapeczkę, czerwoną bluzeczkę, czerwoną spódniczkę, czerwone buciki... O, cholera!... Ja rzeczywiście wyglądam, jak głupia dziwka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.07.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 - Czym się rożni niewiedza od ignorancji?- Nie wiem i mam to gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 29.07.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Zaraz po narodzinach lekarz wychodzi z zawinietym bobasem na rękach do szcześliwego ojca. Już ma mu przekazać bobaska, gdy nagle spuszcza niemowlaka na podlogę. Podnosząc zawadził jego główką o parapet, a nastepnie huknął nozka o drzwi. Ojciec w szoku. A na to lekarz:- Żartowałem, dziecko zmarlo przy porodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.07.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 8-letni chłopiec pyta mamy: - Mamusiu, skąd się wziąłem?Bóg cię przysłał kochanie.A ciebie? - Też.A tatę?Też kochanie. Odpowiada mama lekko znużona pytaniamiA babcię i dziadka?Matka wzdycha - też.A ich rodziców też?Tak, ich rodziców też! Odpowiada poirytowana mama.Mamo, chcesz mi powiedzieć, że w tej rodzinie nikt nieuprawiał seksu od 200 lat? Nic dziwnego, że każdy taki wkurzony chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.07.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Elektryk (robiąc znak krzyża )Katoda,Anoda,Uziemienie,Faza- no i siup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 29.07.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Dzieci przechwalają się w piaskownicy:- Nas jest troje i każdy ma swój pokój.- A nas jest czwórka i każdy ma własny rower.- A nas jest pięcioro i każdy ma innego tatusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.07.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Przychodzi chlopak do spowiedzi:- Prosze ksiedza uprawialem sex oralny.- O ciezki grzech. A z kim?- Nie moge ksiedzu powiedziec.- Moze z Kryska od Zarebow?- Nie- A moze z Kaska od Kowali?- Nie- Powiedz bo rozgrzeszenia nie dostaniesz!- No naprawde nie moge prosze ksiedza.- To moze z Zoska od Graboszy?- Nie- Idz nie dam Ci rozgrzeszenia.Wychodzi chlopak z kosciola, czekaja na niego kumple:- I co? Dostales rozgrzeszenie?- Nie. Ale namiarow pare mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 29.07.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 To jest naprawdę zagadkowe! 1. Otwórz 'Worda' 2. Wpisz: =rand(200,99) (nie zapomnij o znaku równosci) 3. Nacisnij 'Enter' 4. Poczekaj ... (nawet w Microsofcie nie wiedza czemu tak jest... Wow! Niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.07.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Przetestowałem od 100,01 do 199,01 też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 30.07.2003 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 W piątą rocznicę ożenku Kowalski przegląda zdjęcia ze ślubu i zastanawia się: Nigdy nie zrozumiem, z czego ja się wtedy tak cieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.07.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Dwóch sędziwych Żydów stoi w kolejce, bo chcą się zapisać do marynarki wojennej. Bosman spisał personalia, ale mówi:- No i sprawa najważniejsza, czy Panowie umiecie pływać?Na co jeden Żyd zwraca się do drugiego mówi:- Abram, ty chodź, oni zdaje się w ogóle okrętów nie mają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts