empi 14.06.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Polak wyjeżdzający na Zachód to WESTmanA zostający w kraju TUman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 15.06.2004 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield139.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.06.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Blokowisko ,rodzina Kowalskich mieszka z synem w kawalerce. Kowalskiego zebrało na amory.-Jasiu podejdź do okna i zobacz co się dzieje u sąsiadów.Jasiu podszedł do okna .-Adamska sprząta relacjonuje Jasiu-Zawadzka robi pranie ,a Nowakowie się kochają.-Skąd wiesz pyta ojciec?-Andrzej też stoi w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 15.06.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Żona budzi się w środku nocy i widzi męża chodzącego po pokoju, tam z powrotem.Co ci jest ? - pyta żonaChce mi się seksu - odpowiada mążTo chodź - mówi żona To chodzę - odpowiada mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 15.06.2004 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield175.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.06.2004 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield200.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.06.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Chłopak pyta dziewczynę: - Wyszłabyś za bogatego idiotę? - Trudno powiedzieć... A ile masz pieniędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.06.2004 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Garfield na dziś:http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield256.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Spotykają się trzy bociany, stary, średni i bardzo młody i rozmawiają o tym jak spędzały ostatni tydzień.- Ja uszczęśliwiałem staruszków w Krakowie - mówi stary.- Ja uszczęśliwiałem trzydziestolatków w Warszawie - mówi średni.A najmłodszy - A ja straszyłem studentów w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.06.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Co kobiety myślą o mężczyznach..... Kiedy kobiety będą naprawdę równe mężczyznom?Dopiero wtedy, gdy idąc ulicą, grube i kompletnie łyse, będąmyśleć sobie: "Uch... Wyglądam tak super, że każdy facet chciałby mnie przelecieć." *** Dlaczego mężczyźni mają takie duże dziurki w nosie?Zobacz, jakie mają palce! *** Dlaczego mężczyźni są jak delfiny?Mówi się, że są inteligentni, ale nikt tego nigdy nie udowodnił. *** Dlaczego do zapłodnienia jednego jaja potrzeba miliona plemników?A widziałaś kiedyś faceta, który pyta o drogę? *** Dlaczego mężczyźni są wyżsi od kobiet?W naturze chwasty też są większe od kwiatów. *** Co mają wspólnego: kobiece gusta, toaleta i łechtaczka?Mężczyźni zawsze trafiają obok. *** Skąd wiadomo, że facet ma ochotę na seks?Mówi: Podaj mi piwo... proszę. *** Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny?Ostrym nożem przez klatkę piersiową. *** Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa?- Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu *** Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna?- Pół godziny błagania. *** Czym różni się penis od żarówki?- Niczym, i to i to można zastąpić świecą. **** Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru?- A kto to wie? Czy to kiedykolwiek się zdarzyło? *** - Dlaczego Bóg stworzył pierwszego mężczyznę?- Musiał zacząć od zera. - A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił?- Bo wreszcie stworzył coś doskonałego! *** Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzozgrabne nogi.On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkim tyłku?Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy... *** Mężczyzna 1/3 życia spędza na spaniu.Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania się z nim. *** Jaki jest najszybszy sposób na pozbycie się 90 kilogramówwstrętnego, niepotrzebnego tłuszczu?Rozwód. *** Dlaczego tyle kobiet udaje orgazm?- Bo tylu facetów udaje grę wstępną *** Jakie słowa potrafią zepsuć kobiecie najlepszy seks?- Kochanie! Wróciłem! *** Dlaczego żonaty i kawaler zazdroszczą sobie nawzajem?Obaj myślą, że ten drugi częściej się bzyka. *** Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a szympansem?Jeden jest owłosiony, śmierdzi i ciągle drapie się po tyłku, a drugi.... jest szympansem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Być może poczucie humoru mnie zawodzi, ale te ostatnie "dowcipy" Ewusi wyjątkowo nie przystają do poziomu Forum Muratora. A może się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Waniuszka wybrał się z siostrą na maliny, ale cały czas podczas zbierania nerwowo rozglądał się na wszystkie strony.- Co się z tobą dzieje????- zapytała siostra- No co?? Patrzę tylko czy czasem nie nadchodzi to ścierwo Balladyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam No właśnie Maksiu - one nie są ostre, one są głupie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam No właśnie Maksiu - one nie są ostre, one są głupie ! Jaro przeciez to czysta zabawa na poprawę humoru...nie powinieneś tego odbierać do siebie...choć ciekawe czemu to akutat Cię ubodło...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.06.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam No właśnie Maksiu - one nie są ostre, one są głupie ! Jaro przeciez to czysta zabawa na poprawę humoru...nie powinieneś tego odbierać do siebie...choć ciekawe czemu to akutat Cię ubodło...? jaro - wiesz, są dowcipy które śmieszą wszystkich i takie które śmieszą tylko jedną płeć. Ja, mimo że jestem facetem, uśmiechnołem się gdy je czytałem A teraz dowcip, który mnie zawsze śmieszy: Idzie facet przez łąkę. Na łące rośnie wieżba. Na wieżbę wdrapuje się krowa. Facet do krowy: Po co wchodzisz na to drzewo? Krowa: Bo chcę zjeść gruszki. Facet: Ale to jest wieżba ! Na niej nie rosną gruszki ?! Krowa: Nie szkodzi, gruszki mam ze sobą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 17.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Z autobusu miejskiego (niestety prawdziwe): Kierowca po raz kolejny wykonał gwałtowny manewr, pasażerowie powpadali na siebie i jeden z nich krzyczy:- Panie, k..., świnie pan wieziesz?!Na co kierowca::- A co, ryj przycięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 17.06.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 No to dla równowagi i żeby nie było, że sie ciągle drapię w tyłek (w końcu klepię w tę klawiaturę - no nie?) Kiedy pięcioletnia córeczka zaczęła wypytywać mamę o to skąd się wzięła na świecie, ta delikatnie jej opowiedziała. Po paru dniach dziewczynka dalej zafascynowana nowo zdobyta wiedzą pyta mamę : - A więc nasionko tatusia zapładnia jajeczko u mamy i mama nosi dziecko w brzuszku ? - Właśnie tak to jest, kochanie - odpowiada mama. - Ale jak nasionko dostaje się tam ? - pyta córeczka - Czy mamusia je połyka ? Mama odpowiada: - Tylko wtedy gdy chcę nową sukienkę... Uff. Jak to dobrze że nie mam dzieci:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam No właśnie Maksiu - one nie są ostre, one są głupie ! najmądrzejsze to są "przyszła baba do lekarza....." i o " blondynce klikającej myszką" niekoniecznie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 17.06.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield285.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts