dlugi rufus 24.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ostatnio zacząłem rozglądać sie za ekipami od wykończeniówkiMam już pierwszą wycenę za szpachlowanie 12 zł za m2 bez malowaniai układanie glazury 35 zł za m2 + różne dodatki dodatkowo płatneekipa z polecenia podobno dobrazastanawiam się jakie są teraz ceny i czy lepiej zgadzać się za całośc czy na metrymoże macie jakieś sprawdzone ekipy od wykończeniówkibyłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy_r 25.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Dzięki za namiary dlugi rufusTeż myślałem o Śniadowie. Mieli do tej pory dobry towar za rozsądną cenę.Oczywiście i oni jak wszyscy podnieśli cenę, ale to i tak taniej niż YTONG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 25.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 To ja pytam: Czy ktoś z was kupował beton komórkowy i jakiej firmy? Widziałem w Leroy merlin promocje na beton komórkowy, nie znam ceny ale może warto sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 27.03.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 KOCHANI - WIOSNA Byłem na budowie - i aż chce się żyć. Ściany rosną, słonko świeci, ptaszki śpiewają - SUPER Pozdrawiam WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 27.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja w końcu dostałem wspominiane wcześniej warunki zabudowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 28.03.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ale wam zazdroszczę - parapety, kominki, bloczki... a ja jeszcze czekam na pozwolenie. szybciej, szybciej!!! Ale za tydzień bede już w Polsce! Wtedy czekaja mnie zakupy budowlane. Okaże się, czy bede miała z czego budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 28.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 (...)czekaja mnie zakupy budowlane. Okaże się, czy bede miała z czego budować... Nie chcę Cie pocieszać Mikazuu ale to co piszesz jest wielce pradopodobne. Chociaż głowa do góry ja też się wkurzam, ale nakie nerwy są chyba wkalkulowane w budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 No proszę! Wszystkim się dobrze układa CoolaTT dostał warunki, u RobSto budowa nie tylko idzie ale wręcz mknie a w przyszłym tygodniu na budowlane łowy wyrusza Mikazuu A i u mnie, nie powiem, wszystko OK Wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy_r 30.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 (...)czekaja mnie zakupy budowlane. Okaże się, czy bede miała z czego budować... Nie chcę Cie pocieszać Mikazuu ale to co piszesz jest wielce pradopodobne. Chociaż głowa do góry ja też się wkurzam, ale nakie nerwy są chyba wkalkulowane w budowę. E, nie jest tak żle. Trzeba tylko trochę wcześniej się rozejrzec za materiałem. Ja też zacząłem się troche niepokoic i na wszelki wypadek swój beton komórkowy zamówiłem u poducenta. Co prawda nie wiem za ile go kupię i będzie dopiero w polowie lipca, ale moja budowa zaczyna się w sierpniu. Do tego czasu jak coś znajdę korzystniejszego to najwyżej zrezygnuje z zamówienia. Moja kolezanka też zaczęła panikowac i chciała już sprowadzac bk z Pruszkowa, ale na szczęście znalazła w Białymstoku i to praktycznie od reki. I tu ciekawa rzecz: to co ona kupuje to depozyt innych klientów, których budowy zaczynaja się dopiero w drugiej połowie roku i kiedy przyjdzie na nich kolej, dostaną towar z najnowszej produkcji. Tak więc to my sami trochę napedzamy te galopujące ceny zamawiając na zapas, ale z drugiej strony jak nie zamówisz to możesz zostac bez bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.03.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Cisza zapadła na Grupie Podlaskiej...Czyżby wszyscy tak zapracowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Cisza zapadła na Grupie Podlaskiej...Czyżby wszyscy tak zapracowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.03.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Cisza zapadła na Grupie Podlaskiej...Czyżby wszyscy tak zapracowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Cisza zapadła na Grupie Podlaskiej...Czyżby wszyscy tak zapracowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Cisza zapadła na Grupie Podlaskiej...Czyżby wszyscy tak zapracowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Cisza zapadła na Grupie Podlaskiej...Czyżby wszyscy tak zapracowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 31.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Zapracowani, zabieganiA tak na marginesie potrzebuję ok. 90 m2 płyty OSB grubość 15mm wymiar 1250x2500mm na pióro wpust! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 31.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 CoolaTTJa kupowałem OSB 15mm jak się jedzie na giełdę samochodowąJest sklep z płytami na samym skrzyzowaniu (giełda prosto ,WORD w lewo)Tam mają różne rozmiary ,ale nie zawsze jest od rękiTel nie znam , ale na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 31.03.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Ja też ale już u nich nie kupię. Przywieźli mi ostatnio i znalazłem 2 uszkodzone jak powiedziałem, że są uszkodzone to powiedzieli żebym spierda....bo jak nie chcę, to mogą zabrać i zwrócić mi kasę, a ja sobie będę szukał. Komuna mi się przypomniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 01.04.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 To ładnie ,ale teraz chyba wszędzie tak jestMateriałów mało chętnych dużo i wszyscy sprzedawcy cwaniakująNie chcesz nie kupuj ,kupi kto innyJeszcze będą przepraszać ,dwa ,trzy lata ,koniunktura się skończy i wtedy zobaczymyTylko co z tego jak ja już się nie będę budowałJa już to przerabiałem ,różne rzeczy się działy, ale nie ma co się obrażać jak pilnie trzeba to nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 01.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jedno trzeba przyznać - kochani pogoda nam dopisuje Mimo że ceny rosną, trudno wyrwać materiały, sprzedawcy wymyślają - nasze marzenia powstają. Uszy do góry - przetrzymamy Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts