dlugi rufus 17.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 u mnie zastój, fachowcy przesuwają terminy i nie mam sie o czym rozpisywać skąd ja to znam? ach tak, "moja" ekipa od dachu juz 3 dzien z rzędu wzięła wolne. mówili coś tam o weselu, ale żeby 3 dni to trwało?! A ja się muszę pochwalić, że moja ekipa od dachu siedzi tam prawie bez przerwy od 4 tygodni. Zastanawiam się czy im gniazda nie założyć, jak boćkom:D Ludki miłe, mam dylemat odnośnie tynku zewnętrznego. Ktoś doradzi jaki najlepiej wybrać i może zna jakieś namiary na tanią siatkę podtynkową, klej i całą resztę potrzebną do tego?? Pozdrawiam Spróbuj się skontaktować z Robinem ,ostatnio przerabiał ten temat .Pewnie zna też aktualne ceny tynku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 17.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A ja dziś odpaliłem piec - grzejniczki już gorące A na co masz piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 17.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A na co masz piec? Piecyk mam na ekogroszek, wszystko poszło cacy, poza podłogówką, zapowietrzyła sie biedulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 18.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam wszystkich RobSto jak już przetestujesz Swój piecyk daj znać jak sprawuje się...cały czas waham się miedzy ekogoszkiem ,a ogrzewaniem na gaz ziemny ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 18.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ludki miłe, mam dylemat odnośnie tynku zewnętrznego. Ktoś doradzi jaki najlepiej wybrać i może zna jakieś namiary na tanią siatkę podtynkową, klej i całą resztę potrzebną do tego?? Pozdrawiam Polecam hurtownię "TAK" w Grabówce, przy stacji diagnostycznej. Nie wiem jak u nich tynki, bo to raczej na wiosnę, ale siatkę, pianki itp. mają w mało atrakcyjnych cenach, chyba że dają duże rabaty, ale to dopiero w sobotę jak wrócę do Białego:( Pozdrawiam z deszczowych Tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 18.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Hallo hallo! Wróciłem na chwilke bo jeszcze nie mam internetu i ciągle "z doskoku" gdzieś sie loguje... Chyba wpadne na dłużej do Bernadetki Mikazuu, mieszka sie r e w e l a c y j n i e !!! Jeżeli ktoś ma ochote mnie odwiedzić- wpadajcie koniecznie, choćby bez zapowiedzi, zawsze coć tam się znajdzie na półeczce obok TV... Pracy- moc, ciągle jest coś jeszcze do zrobienia ale już wkrótce będę miał i ogrodzenie i podjazd. Hmm...tak więc... jak mawia Pan Józek, słynny hodowca kurczaków: "co tu dalej ęsić kęsić" - chyba nadszedł czas parapetówki ! Kto ma ochotę? Zapraszam Grupe do siebie Proponuje najblizszą niedzielę, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 18.10.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 siemka Robin Fajowo że jesteś zadowolony...gratulacje jeszcze raz..zabrakło Ciebie..podlasie zamarło Nawet jutro przyjeżdzaj...jestem od 15 w cafe...zawsze będziesz mile widziany...jak i inni forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 20.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 uuu...co to się porobiło... zapraszam wszystkich chętnych na parapetówkę i jedynie Urszulla odpowiada pozytywnie? Oj niedobrze, niedobrze... Duch w narodzie zanika... W takim razie odezwę się na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 20.10.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witam wszystkich z Grupy podlaskiej mazena, witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 20.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 witam witam robin2codziennie śledzę wasz wątek, pewnie nie jeden raz będziemy potrzebowali waszej rady, na razie ciągle czekamy na różne papierzyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 21.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 mazena pytaj, pytaj, kto nie pyta - robi błędy do uniknięcia. Chyba zima idzie, rano trzeba było szybki odszraniać Cisza na forum, chyba wszyscy głosują, i stosują się do ciszy wyborczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 23.10.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Mam nadzieję, że zima jeszcze trochę poczeka, bo mam jeszcze troszkę prac na świerzym powietrzu. Pozdrawiam całą grupę, która zapadła w sen zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ja również witam wszystkich cieplutko w ten zimny czas...ja bym z chęcią zapadła w sen zimowy, nie cierpię tej pory roku brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EpoPS 24.10.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 witam, ostatnio skarżyłem się na zastój na budowie, ale to się zmieniło. Właśnie skończyłem układanie płytek w kotłowni Mimo iż z glazurnictwem mam niewiele wspólnego musiałem robić sam bo hydraulik chce montować piec, a glazurnik ma czas w listopadzie. Ale nie jest tak źle jak myślałem że będzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 25.10.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam, Właśnie skończyłem układanie płytek w kotłowni Mimo iż z glazurnictwem mam niewiele wspólnego musiałem robić sam bo hydraulik chce montować piec, a glazurnik ma czas w listopadzie. No proszę, świat się zmienia. Dzisiejsze realia uwidaczniają nasze talenty. Sami kładziemy glazury, wstawiamy parapety, i robimy dziesiątki innych rzeczy. Za jakiś czas sami będziemy budować od podstaw bo na majstra się nie doczekamy. Chcę wkleić lustro w łazience, glazurnik się nie podejmuje wklejania - bo mu zawsze pęka. U szklarza lustro dostanę w ciągu 2 dni, ale montaż za miesiąc Świat się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 25.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Heyah Grupo!!! mnie tez dawno tu nie było, ale tym razem to nie z powodów budowlanych. w kazdym razie, efekt jest ten sam - cierpię na chroniczny brak czasu no i spokojnie czekam na dekarza... oby tylko nie spadł śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STYPUŁ 25.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Drodzy Forumowicze!Czy ktoś ma może namiary na ludzi od studni? No i szambo przydałoby się zrobić? Jeżeli macie kogoś do polecenia to ja poproszę. z góry dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 25.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Drodzy Forumowicze! Czy ktoś ma może namiary na ludzi od studni? ... Jeżeli macie kogoś do polecenia to ja poproszę. z góry dziękuję pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 27.10.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 witajcie oj nie było mnie tu sto lat , a moze i dłużej , witam nowo i staro budujacych , wpadłam tylko na chwile podzielic sie moja radościa ze dom mi sie własnie buduje , czekałam na to trzy miesiące , no powiedzmy dwa , ale narszcie sie buduje uuuufffff, kto chętny to zapraszam do mojego dziennika zdjątka poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 29.10.2007 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Drodzy Forumowicze! Czy ktoś ma może namiary na ludzi od studni? No i szambo przydałoby się zrobić? Jeżeli macie kogoś do polecenia to ja poproszę. z góry dziękuję pozdrawiam Witam Grupę Podlaską, Podobnie, jak parę osób z Waszej grupy, planujemy wraz z mężem budowę domu w 2008 roku. Wydaje mi się, że większość formalności mamy załatwionych, bądź są w trakcie załatwiania ale co rusz pojawiają się nowe. Chcemy częściowo podpiwniczyć nasz dom dlatego też poszukujemy geologa. Może znacie jakiegoś konkretnego. Namiary na ludzi od studni i szamba też mile widziane, bo to kolejny nasz krok. Pozdrawiam wszyskich jona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts