mariolapoplawska 26.01.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam. Jestem Nowa na forum ale fajnych rzeczy mozna tu poczytać. Ja właściwie z pytaniem odnośnie rekuperatorów, chcemy taki sobie zainstalowac tylko nie bardzo z mężem wiemy jaką firme wybrać. Czy może ktoś się pochwalić dobrze działającym i dobrze wykonaną instalacją. prosze o opinie. Dzieki bardzo. P.s Ja w zamian moge podać namiar na Glazurnika, z którego pracy jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 28.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A co tu tak cicho nikt nie buduje na podlasiu? Zapraszam do działu Wykonawca doskonały ....... do grupy "Wykonawcy Podlasia" wpisujcie swoje dobre i niedobre wrażenia z ekipami.Kogo polecacie a kogo unikać. Pozdrowienia dla Podlasian budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 29.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam wszystkichGratuluję zamieszkałym, dobrej pogody budującym:DCzekam na odpowiedni moment żeby ruszyć dalej.Zapowiadają jeszcze mrozy w lutym, mam nadzieję że później pogoda ustabilizuje się.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 01.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam Co prawda projekty jeszcze w starostwie(od 17 grudnia)ale już czas zapoznać się z ofertą hurtowni i składów budowlanych.Potrzebuję namiary na:- bloczki betonowe(znalazłem po 3,6 za 37x24x12 z transportem na plac ale wyładunek z wywrotki)-ceramikę Poro lub coś podobnego(najtańszy znaleziony Keraterm po 6 zł a Poroterm po 6,50)-drewno na więżbę (najniższa oferta to tartak w Strabli po 580 m3 )-dachówkę(chyba braas?)Jak myślicie -czy już czas na zakupy?Piszcie,polecajcie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 03.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 witam - może ktos potrzebuje pustak stropowy Porotherm 19/62,5 5 palet do sprzedania - cena 2zł brutto/pustak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 04.02.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mam do zbycia po wykończeniu prawie 6m2 alabastrino 45x45 i troche hariona (różne płytki, trochę mozaiki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 05.02.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 mam do zbycia po wykończeniu prawie 6m2 alabastrino 45x45 i troche hariona (różne płytki, trochę mozaiki) A nie możesz tego zwrócić? U mnie Consus przyjmował bez problemu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamsa 06.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam, potrzebuję elektryka który wykona przyłącze od skrzynki którą ZE postawił na granicy działki do domu, przyłącze tymczasowe. Teren budowy Grabówka. Jak macie kogoś to dajcie. Dziś mi skrzynkę postawili A ile to kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frydzia 06.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam, potrzebuję elektryka który wykona przyłącze od skrzynki którą ZE postawił na granicy działki do domu, przyłącze tymczasowe. Teren budowy Grabówka. Jak macie kogoś to dajcie. Dziś mi skrzynkę postawili A ile to kosztuje?? Witam. Ja również buduję się w Grabówce, ale na razie jestem na etapie zamykania stanu surowego. W związku z tym mam pytanie dotyczące okien i drzwi wejściowych. Gdzie można kupić dobre okna i drzwi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigorios 06.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam wszystkich Szukam ekipy godnej polecenia do budowy w stanie surowym. Planuję budować w Ytongu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellilla 09.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 witam, potrzebuję elektryka który wykona przyłącze od skrzynki którą ZE postawił na granicy działki do domu, przyłącze tymczasowe. Teren budowy Grabówka. Jak macie kogoś to dajcie. Dziś mi skrzynkę postawili \Moje przyłącze( skrzynkę) w Grabówce wykonywał Pan , który ma umowę z ZE, nie wiem tylko czy mogę tak podawać namiar na Niego więc odezwij się na mojego e-maila : [email protected]Powodzenia , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 09.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mam do zbycia po wykończeniu prawie 6m2 alabastrino 45x45 i troche hariona (różne płytki, trochę mozaiki) A nie możesz tego zwrócić? U mnie Consus przyjmował bez problemu. Pozdrawiam. moge moge. ale moze kto potrzebuje to wspomoge symbolicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 09.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam. Ja również buduję się w Grabówce, ale na razie jestem na etapie zamykania stanu surowego. W związku z tym mam pytanie dotyczące okien i drzwi wejściowych. Gdzie można kupić dobre okna i drzwi? Pozdrawiam ejże czyżby przy wiśniowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 10.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam Co prawda projekty jeszcze w starostwie(od 17 grudnia)ale już czas zapoznać się z ofertą hurtowni i składów budowlanych.Potrzebuję namiary na: - bloczki betonowe(znalazłem po 3,6 za 37x24x12 z transportem na plac ale wyładunek z wywrotki) -ceramikę Poro lub coś podobnego(najtańszy znaleziony Keraterm po 6 zł a Poroterm po 6,50) -drewno na więżbę (najniższa oferta to tartak w Strabli po 580 m3 ) -dachówkę(chyba braas?) Jak myślicie -czy już czas na zakupy? Piszcie,polecajcie. Pozdrawiam. Mam krótkie pytanie: cena więźby to nettoczy brutto i jakieś dokładniejsze namiary. Też się zastanawiamy czy już wszystko kupować i póki co zdecydowaliśmy się na zakup cegieł Poroterm bo ponoć tylko w tym m-cu zeszli z ceny i dali upusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 10.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Potrzebuję 250 szt.stempli 3,00m . Może ma ktoś do sprzedania!! Pilne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 11.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Też się zastanawiamy czy już wszystko kupować i póki co zdecydowaliśmy się na zakup cegieł Poroterm bo ponoć tylko w tym m-cu zeszli z ceny i dali upusty. Kryzys-> zwolnienia-> brak zamówień ->niższa cena Dodam tylko że według mnie u nas kryzys się tak na dobre jeszcze nie zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 12.02.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 hej forumowicze potrzebuję pomocy jeżeli chodzi o kominy systemowe, podajcie namiary na firmy gdzie warto ich szukać, chodzi a cały komplet interesują mnie Schiedla, IBF, Presto itp. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frydzia 13.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Polecam hurtownię na ul.Dojlidy Fabryczne, mają teraz naprawdę dobre promocje i schiedla też mają Ja podpisałam z nimi umowę na dostawę materiałów na cały dom i dostałam super rabaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Grupa wrocławska wita grupę podhalańską. Dostałam konkurencyjną ofertę na wykonanie kuchni od stolarza z Waszego regionu. Mimo odległości i tak się chyba opłaca. Stolarz nazywa się Franciszek Wrzaszczak. Mam pytanko, czy słyszał ktoś coś o nim i czy możecie go polecić? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 14.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 KRYSIAX, masz juz te stemple? Ba jak nie, to ja mam na zbyciu. Pisz na priv, to dam namiary, ale to nie w Białymstoku. Musiałabyś mieć transport. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts