wm78 18.03.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 witam, pytanie mam, może ktoś wie, gdzie kupię w dobrej cenie i w dobrej jakości miał workowany węglą kamiennego - chciałbym spróbować, czy daje radę w moim piecu, coby zamówić na następny sezon (ekogroszek w tym sezonie był grany pozdrawiam i dzięki za namiary WM p.s. gdyby kogoś interesowała nie działka, a stan surowy otwarty/zamknięty/deweloperski (do dogadania - jest jeszcze kilka w stanie surowym) w Olmontach na osiedlu domków (około 40 sztuk nowych, większość sprzedanych, część zamieszkanych) (działka około 800 m2) to służę namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 19.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 p.s. gdyby kogoś interesowała nie działka, a stan surowy otwarty/zamknięty/deweloperski (do dogadania - jest jeszcze kilka w stanie surowym) w Olmontach na osiedlu domków (około 40 sztuk nowych, większość sprzedanych, część zamieszkanych) (działka około 800 m2) to służę namiarami Dawaj namiary mój znajomy szuka czegoś to mu podrzucę, a jak masz mniej więcej ceny to też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikusia 19.03.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ja raczej wolę działkę. Po pierwsze mąż jest budowlańcem więc budować będziemy sami - nawet po opłaceniu pomocników wyjdzie nam to taniej. Po drugie chcemy domek malutki, parterowy a zazwyczaj stany surowe dotyczą nieco większych i z użytkowym poddaszem. No ale myślę, że każdy namiar komuś może się przydać Jak nie nam to może kolejnym nowym przyszłym podlaskim inwestorom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 23.03.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dzieku budek835, to gdzies na starym wysypisku, kierunek na Ciasne? Jeszcze prosba o namiary na sprawdzonych ukladaczy polbruku. Gdzie w okolicach Bialegostoku najtaniej mozna kupic polbruk?Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek835 24.03.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dzieku budek835, to gdzies na starym wysypisku, kierunek na Ciasne? Jeszcze prosba o namiary na sprawdzonych ukladaczy polbruku. Gdzie w okolicach Bialegostoku najtaniej mozna kupic polbruk? Dziekuje za pomoc. Na dużym zakręcie w prawo przed Grabówką skręcasz w pierwszą w lewo. Druga jest chyba na Ciasne, ale nie jestem pewny. Jadąc z 27 lipca masz drogę na Sowlany mijasz ją, jakieś dwa kilometry dalej jest ten zakręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek835 24.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A ja po raz kolejny ponawiam swoją prośbę.Szukam kogoś solidnego do wykonania drenażu opaskowego domu jednorodzinnego, może macie kogoś do polecenia.Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny za mb z materiałem. Z góry dziękujęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kambier 24.03.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A ja po raz kolejny ponawiam swoją prośbę. Szukam kogoś solidnego do wykonania drenażu opaskowego domu jednorodzinnego, może macie kogoś do polecenia. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny za mb z materiałem. Z góry dziękuję Pozdrawiam Siema. Osobiście nie korzystałem, ale u sąsiada drenaż wraz z POŚ robił koleś z Ekopromu. Nie wiem jaka cena, ale drenaż działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek835 25.03.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Siema. Osobiście nie korzystałem, ale u sąsiada drenaż wraz z POŚ robił koleś z Ekopromu. Nie wiem jaka cena, ale drenaż działa ok. Dzięki za info. Widziałem już ich stronkę, ale oni chyba robią tylko do POŚ. W poniedziałek zadzwonię i się dowiem. A z drugiej strony tyle osób w grupie podlaskiej i nikt nie robił drenażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 26.03.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam wszystkich, Czy miał ktoś może do czynienia z firmą http://www.aquapomp.pl/kontakt.html i jest w stanie coś o nich powiedzieć? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 27.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Szanowna Grupo, a może znacie kogoś kto robi nawodnienia?? Bo chyba poszukuję kogoś takiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 28.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Szanowna Grupo, a może znacie kogoś kto robi nawodnienia?? Bo chyba poszukuję kogoś takiego:) U siebie zrobiłem ja własnoręcznie i własnonożnie ale majstra nie polecam bo bierze zbyt dużo .A tak na poważnie to mam wrażenie że ciężko znaleźć uczciwą firmę.Wiem że takie rzeczy robi Gwoździej z Egzolandu ale na dzień dobry zaśpiewał mi kilkanaście tysięcy a moja inwestycja zakończy się na kilku dwóch ,trzech na trzy tysiące metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 28.03.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Sama filozofia zrobienie nie jest zbyt wielka. Wiem jak to zrobić, tylko po prostu nie bardzo w tym roku mam czas. Na jesieni być może będzie go więcej. Ale teraz zwyczajnie nie mam kiedy. Mogę pracować tylko w soboty, a co za tym idzie będę to robił około 3 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 30.03.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 A ja po raz kolejny ponawiam swoją prośbę. Szukam kogoś solidnego do wykonania drenażu opaskowego domu jednorodzinnego, może macie kogoś do polecenia. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny za mb z materiałem. Pozdrawiam Robiłem drenaż w 2009 r to za robociznę zapłaciłem 3tys znajomemu hydraulikowi, 60m długości. Największy problem to wykopanie rowów, teraz nikomu nie chce się kopać za małe pieniądze. Ja bym wynajął kogoś do kopania albo sam bym wykopał a hydraulik dokonałby tylko wstawienia i połączenia rur, montaż studzienki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 30.03.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam wszystkich, Czy miał ktoś może do czynienia z firmą http://www.aquapomp.pl/kontakt.html i jest w stanie coś o nich powiedzieć? Z góry dziękuję za odpowiedzi Witaj! Nie wiercili mi studni, ale w zeszłym roku rozmawiałem ad oferty i mieli najdroższą ofertę fi160 za 250 pln za metr. Kasowali też jak nie ma wody (50% a max 3 tys). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 31.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam Grupę wiosennie! Dawno mnie tu nie było, więc tak tylko wpadłam na chwilę, bo widzę że sami Panowie się ostatnio udzielają budek835, spytam znajomych o kontakt w spr.drenażu, bo ktoś im to robił jesienią, jeżeli oczywiście dalej poszukujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 31.03.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dzien dobry, ponawiam prosbe o namiary na ekipe ukladajaca polbruk i doloze jeszcze, prosze o namiary na ekipe robaca ogrodzenia lub same fundamenty pod ogrodzenia.Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 31.03.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witaj! Nie wiercili mi studni, ale w zeszłym roku rozmawiałem ad oferty i mieli najdroższą ofertę fi160 za 250 pln za metr. Kasowali też jak nie ma wody (50% a max 3 tys). Jaką w takim razie wybrałeś firmę? Brałem ich pod uwagę również pod kątem wykonania badania gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 31.03.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam, Czy ktoś z grupy ma może zainstalowaną PC lub się nią interesuje.Poszukuję firmy z tzw. "polecenia" z którą można by było porozmawiać na temat PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 31.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam, Czy ktoś z grupy ma może zainstalowaną PC lub się nią interesuje. Poszukuję firmy z tzw. "polecenia" z którą można by było porozmawiać na temat PC Ja mam zainstalowaną PC u siebie. Jak chcesz namiary to wyślę Ci na Priv (firma jest naprawdę godna polecenia). Co do studni to wierciła u mnie (od Białymstokiem) firma z Wyszkowa (spróbuję poszukać namiarów). Stawka w zeszłym roku 130 pln i jeśli wody nie ma to nic nie płaciłem. Jeśli znajdę namiar to wrzucę Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolombek 31.03.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Już za chwileczkę, już za momencik zacznie się kręcić.... moja budowa Czy ktoś juz robił, tej wiosny, wywiad w cenach stali zbrojeniowej? Gdzie najtaniej i ile to tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts