voyagerek 27.04.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Proponuje zobaczyć http://www.instalator3.pl/index.php U mnie robili wode/kanalizacje/ogrzewanie wiem, że zajmują się też centralkami do uzdatniania wody. W żadnym wypadku nie korzystajcie z usług tego partacza, właścicielem firmy instalator3 jest Janusz Butrym, partacz jakich mało. Sprawdźcie opinię w internecie na jego temat, ma fatalne opinie, ja się nabrałem na jego fachowość i bardzo tego żałuję.U mnie robili wszystko co związane z wodą, praktycznie wszystko spartaczone, kominek - cud że nie wybuchł, kotłownia - do totalnej przeróbki, uszkodzona pompa ciepła, rekuperacja - pomieszane nawiewy z wyciągami. Przedstawiciel producenta złapał się za głowę gdy zobaczył jak wszystko jest zrobione totalnie źle. Ostrzegam, nie korzystajcie z jego usług, TOTALNA PORAŻKA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrix 30.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dach skończony pogoda dopisała a ekipa się świetnie spisała. Jeszcze tylko okna, elektryka, tynki, hydraulika, studnia, posadzki, drzwi, elewacja, ocieplanie, malowanie, schody, podłogi, jeszcze kilka rzeczy... i można zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 06.05.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam!RĘCE OPADAJĄ! Czy ktoś mi pomoże znaleźć uczciwego wykonawcę do budowy niewielkiego domu, który podpisze umowę i wykona pracę porządnie za rozsądne wynagrodzenie i bez znieważania inwestora?!!! Praca za Suwałkami, proszę wieści na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saanka 07.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A może mógłby ktoś podzielić się namiarem na dobrego taniego, elektryka do obsługi budowy domku w Choroszczy? Będę wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sznurka 09.05.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam budujących w regionie!Ktoś może potrzebuje dysperbidu? Zostało mi 5 dużych wiader - 20 kg, tanio oddam. Będę też miała stemple, jutro policzę ile i jakiej długości, też niedrogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyagerek 10.05.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam.Chętnie kupię w dobrej cenie kilka wywrotek humusu. Proszę o kontakt. 501-379-606 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sznurka 12.05.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jak kształtują się u nas w regionie ceny elewacji (styropian i tynk)ceny płotu z siatki - murowany słupek tylko, bez podmurówki oraz ceny za 1 m2 polbruku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikusia 24.05.2012 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Może ktoś ma namiary na niedrogą firmę wiercącą studnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jak kształtują się u nas w regionie ceny elewacji (styropian i tynk) oraz ceny za 1 m2 polbruku? elewacja - za robocizne mialam cene od 35 do 70zl, ostatecznie majac swoj styropian beda mi robic za 90zl na gotowo polbrok - ceny za robocizne sa od 22 do 50zl w zaleznosci czy to firma czy "pan Kaziu" robiacy hobbystycznie my za starobruk z robocizna i calym materialem placimy 75zl/m2 i nie interesuje nas czego ile potrzeba czy 30zl za mb za robocizne podbitki to przyzwoita cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 24.05.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 pumpaluna jakie firmy polbruk bierzesz? Też chyba wezmę starobruk tylko nie wiem jakiej firmy: w Superbruku 44-50 złm2, w sklepie IMBUS firmy Wipro czy Wibro (nie pamiętam) 30-35zł m2, a w Probecie ( jadąc na Fasty) 33-35zł m2, czy warto zajechać gdzieś jeszcze i czy dobre są jakościowe te wymienone przeze mnie polbruki? Jednak około 10 zł na m2 taniej. Jeśli ktoś może doradzić to bardzo proszę.Odnośnie czarnoziemu też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 24.05.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Drodzy Forumowicze...Czy możecie mi polecić kogoś sprawdzonego do wykonania drzwi wewnętrznych nietypowych (zlicowanych ze ścianą). Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magii25 25.05.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Szukam osób ,które korzystały z usług firmy budowlanej z Pogorzałek .Nie piszę nazwy bo nie chcę robić reklamy.Chodzi mi jak układała się współpraca.O odpowiedzi proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolski1408 27.05.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie. To mój pierwszy wpis. Zamierzam rozpocząć budowę domku. Czy ktoś może mi polecić solidną ekipę budowlaną (od fundamentów do więźby dachowej). Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 27.05.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie. To mój pierwszy wpis. Zamierzam rozpocząć budowę domku. Czy ktoś może mi polecić solidną ekipę budowlaną (od fundamentów do więźby dachowej). Dziękuję. Ja też dołączam się do tego pytania. Również poszukuję takiej firmy- osoby, konkretnej, rzetelnej i niedrogiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 27.05.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 No i jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś może podpowiedzieć jak wyliczyć stal potrzebną do budowy domu? Liczył ktoś sobie? Mam projekt indywidualny, ale bez tych wyliczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBF 01.06.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Gogi25, chyba najlepiej jak ten co będzie fundamenty ewentulanie strop wylewał Ci wyliczy. Z drugiej strony towar łatwo dostępny, na zapas chyba nie warto brać. Ja zamawiałem 2x. 1x mniej więcej, ale nie za dużo, 2x - tyle ile brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maromaro84 05.06.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 firma StarsBud prowadzona przez Marka Sadowskiego to oszust !!! Kto miał z nim do czynienia niech pisze na priv. Ja sam zostałem wyr... w dup... bez masła na ładne pare tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDariuszK 06.06.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam budujących w regionie! Ktoś może potrzebuje dysperbidu? Zostało mi 5 dużych wiader - 20 kg, tanio oddam. Będę też miała stemple, jutro policzę ile i jakiej długości, też niedrogo! Witaj. Jak sytuacja z dysperbitem i stemplami? Z jakiej miejscowości? W jakiej cenie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 10.06.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Też jestem zainteresowana. Czekam na info. Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 14.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Może macie namiar na drewno kominkowe w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts