pawka001 01.02.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ja poproszę na schody drewniane z balustradą i drzwi wewnętrzne. Dziękuję, pozdrawiam! Witam, dopiero zaczynam, więc proszę o kontakty. Pewnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 01.02.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 He, witam wszystkich forumowiczów podlaskich. Zaczynam i ja budowę domu. Dokładnie w Solniczkach pod Białymstokiem. Jestem na etapie projektowania. Potrzebuję już teraz kilku spraw, więc proszę o pomoc. Muszę wykonać ogrodzenie, przygotować projekt rekuperacji i wykonawcę gruntowego wymiennika ciepła (rurowego). Ma ktoś może fachowców - sprawdzonych w powyższych kwestiach. Mam też zamiar zakupić pustaki myślę o porothermie. Wiecie gdzie kupić najkorzystniej? ja wybrałem Lewkowo zawsze taniej Rekuperacje robi Bartosz, gwc-dodatkowy koszt ale czy warto? materiały budowlane? ogłoś casting tj. powysyłaj mail-e do większych hurtowni z ilością potrzebnych materiałów i czekaj na oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawka001 02.02.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 02.02.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 07.02.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Szanowni Podlasianie Poszukuję poleconych ekip do następujących prac: -posadzki -tynki -szpachlowanie -glazura terakota -wentylacja mechaniczna Prace w przypadku surowej zimy od kwietnia 2015, a w przypadku słabej od marca 2015 zapraszam do kontaktu 692796235 nasz film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.02.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Poszukuję ekipy od wykończeniówki. Oczywiście godnej polecenia, a nie z łapanki...saperem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 21.02.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Poszukuję ekipy od wykończeniówki. Oczywiście godnej polecenia, a nie z łapanki...saperem nie jestem Co dokładnie chcesz robić ? mam godnego polecenia do łazienek szpachlowania + malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.02.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Co dokładnie chcesz robić ? mam godnego polecenia do łazienek szpachlowania + malowania Wystarczy.. jeszcze mam tylko sufit podwieszany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 22.02.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ja wybrałem Lewkowo zawsze taniej Rekuperacje robi Bartosz, gwc-dodatkowy koszt ale czy warto? materiały budowlane? ogłoś casting tj. powysyłaj mail-e do większych hurtowni z ilością potrzebnych materiałów i czekaj na oferty Lewkowo jest wytrzymalsze i tańsze. Zamiast Bartosza polecam Nikola, którego używam od jesieni jest rewelacyjny i czasem można kupić przez firmę z innego miasta taniej (jak tak zrobiłem). Wentylację mech. najlepiej położyć samemu, jest oszczdność kasy i łatwizna w wykonaniu. Mogę podpowiedzieć co nie co i dać namiary na dobrych budowlańców, tynkarzy, posadzkarzy, hydraulika i szpachlarza z łazienkami. P.S. Wykańczam się w Sobolewie. Przy dobrym rekuperatorze GWC nie jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 22.02.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Poszukuję ekipy od wykończeniówki. Oczywiście godnej polecenia, a nie z łapanki...saperem nie jestem Ja mogę podpowiedzieć! wysyłam na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 27.02.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 to dawaj Ja mogę podpowiedzieć! wysyłam na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 28.02.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 to dawaj Wysłałam Ci prywatną wiadomość, sprawdź pocztę na muratorze. Wysyłam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 02.03.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam, buduję dom w okolicach Suwałk i chętnie dołączę do Waszej grupy Można się dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 02.03.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 śmiałoNawet Suwałki są w Podlaskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwams 02.03.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Lewkowo jest wytrzymalsze i tańsze. Zamiast Bartosza polecam Nikola, którego używam od jesieni jest rewelacyjny i czasem można kupić przez firmę z innego miasta taniej (jak tak zrobiłem). Wentylację mech. najlepiej położyć samemu, jest oszczdność kasy i łatwizna w wykonaniu. Mogę podpowiedzieć co nie co i dać namiary na dobrych budowlańców, tynkarzy, posadzkarzy, hydraulika i szpachlarza z łazienkami. P.S. Wykańczam się w Sobolewie. Przy dobrym rekuperatorze GWC nie jest potrzebne. Witam sąsiada My też zaczynamy "wykańczać się" w Sobolewie . Mamy, można powiedzieć, stan surowy zamknięty... teraz prąd, rurki, podłogi i cała reszta, więc poproszę o kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.03.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam, czy ktoś będzie wstawiał alarm w domu? Jakieś polecone systemy. firmy? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.03.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam, czy ktoś korzystał z pomocy architekta wnętrz? Możecie kogoś polecić? Warto? Jak to wygląda cenowo? Witam, ja właśnie korzystam - u nas to jest koszt 80zł/m2 minus 10% rabatu przy projekcie całego domu. Jestem bardzo zadowolona - dziewczyny są bardzo kreatywne, z super wyczuciem stylu, podpowiedziały nam kilka naprawdę fajnych rozwiązań. Korzystamy z usług Pani Zuli Kozicz z biura Open z Suwałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.03.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG FIRMy: Rutkowski Okna i Drzwi z Olecka ZNAJOMI CZEKAJĄ JUŻ 7 MIESIĘCY NA WYRÓB A FIRMA Rutkowski Drzwi Pasywne NIE ODBIERA TELEFONÓW I CHOWA GŁOWĘ W PIASEK. ZALICZKA WPŁACONA W LUTYM !!! UWAŻAJCIE PROSZĘ NA TĄ FIRMĘ Dziekuje za ten komentarz, gdyż mąż właśnie się zastanawiał nad drzwiami od tego Pana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.03.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Słuchajcie, a jest tu ktoś bliżej Suwałk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 03.03.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Dziekuje za ten komentarz, gdyż mąż właśnie się zastanawiał nad drzwiami od tego Pana.. Broń Boże !!! 2 dni temu pisała do mnie kobieta z Giżycka, która była podobnie oszukana do mnie i paru innych osób z których znalazłem w necie. Niech mąż pozdrowi Pana Rutkowskiego ok klienta z Kościuk pod Białymstokiem i mu PODZIĘKUJE ZA WSPÓŁPRACĘ ....!! Cieszę się, że wpisem na FM mogłem komuś pomóc PZDR P.S. Pochodzę z Suwałk, powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts