rmg82 29.11.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 hej ja tynkowalem w lutym przy ok 5 stopniach ale tynkarzy nie polece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisDeValnor 30.11.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Hej. Nie , nie śpieszy mi się. Poczekam do wiosny. Myślę nad tynkami gipsowymi utwardzonymi .Znajomy zrobił w całym domu i bardzo sobie chwali. Podobno są twarde i wytrzymałe jak tradycyjne. Niestety mało popularne wśród tynkarzy w naszym regionie. rmg82 możesz mi napisać na priw. kto Ci robił i dlaczego nie polecisz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 30.11.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Przy tej prognozie pogody to możesz śmiało robić. Ja mam tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 30.11.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Hydraulik przekłada terminy, a tu pogoda w sam raz na wylewki Może ktoś poleci kogoś solidnego i sprawdzonego?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz pm 15.01.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Witam wszystkich, jestem aktualnie na etapie szpachlowania wraz z malowaniem, następnym etapem będą schody, mam prośbę czy mógłby ktoś z was polecić mi kogoś kto wykonuje schody ażurowe. Nie ukrywam, że zależy mi na dobrej jakości wykonania oraz dobrej cenie. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 06.02.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Szukam kogoś zaufanego, godnego polecenia do sufitów podwieszanych, kg na poddaszu. Piszcie na prv, z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiaks 06.02.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Witam, chetnie przyjme namiary na sprawdzonego hydraulika oraz elektryka. Kogo do WM polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 16.02.2016 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 hej No i jak nikt nikogo na te studnie nie ma? Jakiś czas temu szukałam namiaru? Nadal szukam Do tego dorzucam poszukiwanie namiaru na ekipę budowlaną? SSO? Jeśli macie kogoś do polecenia piszcie na priv. Chcemy w końcu na poważnie ruszyć z budową. Z góry dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Kochani pomocy... Mam do Was bardzo prośbę....moja ciotka bedzie jechała jutro z Grodna - starsza wystraszona kobieta..w Białymstoku będzie o 23...i wymyśliła sobie że spedzi noc na dworcu...bo pociąg do Szczecina ma 5.40 rano....problem w tym że dworzec jest zamykany od północy do 3,30 i ona ma zamiar stać cę noc przed dworcem- kobieta po 60.... Czy pomógłby mi ktoś żeby ją gdzieś przetrzymać na noc??? oczywiscie bym zapłąciła ...proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ianb 19.04.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Potrzebuję ok.100-150 stempli budowlanych. Jeśli będą świerkowe - będzie idealnie.Biorę i sosnowe. Bobry szaleją w Horodniance i muszę trochę wspomóc brzegi. Z góry dziekuję za wiadomości na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariel1961 25.04.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 mam pytanie jak zakonczyła sie sprawa z tym panem bo mam podobny temat i tez rozważam spotkanie w sądzie z tym Panem. prosze o kontakt GEO-WIERTY ZAMIEROWSKI WOJCIECH TO LENIWY PARTACZ 1. Wykonanie 12 metrów odwiertu zajęło mu tydzień. Codziennie przyjazd około 9.30 i wyjazd przed godz. 14. Ruchy wyjątkowo powolne. 2. Zakończył wiercenie w wodach gruntowych pomimo mojej sugestii, żeby wiercił głębiej. 3. Nie dowiercił się do pokładów wodonośnych. (To podobno łatwo określić na obserwując tzw. „urobek”) 4. Nie wykonał próby wydajności studni, bo on nie ma swojej pompy 5. Nie obsypał żwirem rury z zewnątrz. (to ma działać, jako dodatkowy filtr) Zapłaciłem mu, bo zapewniał, że wykonana studnia będzie miała wydajność minimum 1, 5 m 3 na godzinę. W tej chwili studnia może dać na godzinę max 300 litrów mętnej wody (takiej o mlecznym zabarwieniu) Pan Wojtek od 2 miesięcznie odbiera mojego telefonu no i nie oddaje pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariel1961 29.04.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 mam pytanie jak zakonczyła sie sprawa z tym panem bo mam podobny temat i tez rozważam spotkanie w sądzie z tym Panem. prosze o kontakt Dzień dobry. Mam z panem Zamierowskim taki sam problem. Wynikł on pośrednio z faktu, iż na jego stronie (http://www.gowork.pl/opinie_firma,1207719) nie znalazłem żadnej opinii o tym panu. Więc zleciłem mu wykonanie pracy. W moim przypadku wywiercił 12 m i stwierdził, że dalej to byłoby tylko naciąganie mnie na koszta (potem się okazało, że wydajność studni wyniosła max 300 litrów na godzinę, woda ciągle o mlecznym zabarwieniu, a więc niezdatna do spożycia) Dobrze byłoby umieszczać opinie o tym panu na stronce 1,. http://www.gowork.pl/opinie_firma,1207719 2, http://wyszukiwarka-krs.pl/nip-5422620070-geo-wiert-wojciech-zamierowski-c1d4adaf52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 18.06.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Ale cisza..... Taka fajna pogoda na budowanie a tu nic...A ja potrzebuję namiary na dobrą ekipę do ocieplenia poddasza- wełną. Może coś- ktoś????Może ktoś tu zajrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 28.06.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Dobrej ekipy do ocieplenia poddasza wełną to powodzenia życzę w szukaniu Sam to wykonaj, będziesz miał pewność. Ekipy to Ci t wykonają tylko "szybko". Albo stój nad nimi i patrz na ręce non stop. Po dwóch dniach prawdopodobnie będziesz musiał szukać innej ekipy. Cała ta nasza budowlanka to taka "byle jakoś" zgarnąć kasę i lecieć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 02.07.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 ja gdybym robił dziś to zastanowiłbym się nad pianką zamiast wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 11.08.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 witam szukam sprawdzonych fachowców do zrobienia i montażu bramy przesuwnej. pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 20.02.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ale cisza.... zima się kończy to może ruszymy się trochę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 26.02.2017 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 hej Tak tak ruszmy się z rok mnie tu nie było ale teraz już będę zaglądała regularnie. Mamy stan surowy otwarty. Budujemy dom Alabaster II z domowych klimatów. Teraz etap szukania okien. Czy ktoś coś może polecić? Elektryk, hydraulik, tynkarze, ktoś od posadzek wszystko mile widziane. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 05.03.2017 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Tu dalej cisza? Taka piękna pogoda, ruszajmy. My zamówiliśmy łaty dach i czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 21.03.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 hej Tak tak ruszmy się z rok mnie tu nie było ale teraz już będę zaglądała regularnie. Mamy stan surowy otwarty. Budujemy dom Alabaster II z domowych klimatów. Teraz etap szukania okien. Czy ktoś coś może polecić? Elektryk, hydraulik, tynkarze, ktoś od posadzek wszystko mile widziane. Pozdrawiam serdecznie Frezjaa ja mam okna z Vetrexu z ciepłym parapetem. Jestem zadowolona. Nie mieszkam jeszcze w swoim domku, ale jestem w nim kilka razy dziennie, więc okna są ok. Hydraulik- pan Jarosław Dziekoński KOOI. Bardzo konkretny człowiek. Wszystko wyjaśnia, rozrysowuje, tłumaczy do upadłego. Mamy zrobioną przez niego podłogówkę w całym domu, teraz w maju wstawia nam piec i zamontuje stelaże podtynkowe. Ocieplenie poddasza Szekbud- super ekipa, ekstra wykonanie. Ocieplaliśmy wełną. Robią też tynki- chyba... Ja mam już zrobione, ale tej ekipy nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts