andrzejka 08.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Hej Podlascy Budowlańcy: A ja dla odmiany korzystając z możliwości wyjazdu na długi weekend, siedzę sobie nad jeziorkiem i stąd wszystkich pozdrawiam. Ale ci fajnie jest I my cię pozdrawiamy odpoczywaj , odpoczywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 09.06.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 CoolaTT napisał: Hej Podlascy Budowlańcy: A ja dla odmiany korzystając z możliwości wyjazdu na długi weekend, siedzę sobie nad jeziorkiem i stąd wszystkich pozdrawiam. Ale ci fajnie jest I my cię pozdrawiamy odpoczywaj , odpoczywaj. I ja sie przyłączam do pozdrowień a odpocznij i za mnie dzis ide na ostateczna rozmowę z wykonawca i juz z nerwow nie mam sily na nic -nawet na odpoczynek wiec bede wdzieczna milego relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 09.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 W Boże Ciało ktoś uprzejmy zrobił mi kuku. Wszedł w nocy do mojego domu i ukradł pompy CO i jeszcze parę drobiazgów. 3 tys w plecy. Znajomy, zgodnie z włoskim zwyczajem życzył złodziejowi, żeby wszystko wydał w aptece. Mam nadzieję, że zyczenia się spełnią, zdrowia mu nie życzę. Uważajcie na swoje budowy, to bardzo przykre uczucie odkryć, że ktoś niszczy to, w co wkładamy serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoslaw 09.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Ja już odebrałem pozwolenie na budowę, teraz czekam na uprawomocnienie. Szukam teraz tartaku, który zrobi mi więźbę na początek października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 09.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 W Boże Ciało ktoś uprzejmy zrobił mi kuku. Wszedł w nocy do mojego domu i ukradł pompy CO i jeszcze parę drobiazgów. 3 tys w plecy. Współczuję koleżko, trudno uwierzyć że tak można robić ludziom, którzy się pozadłużali w bankach by spęłniać marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 10.06.2007 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Przykra sprawa Robin2 współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 10.06.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Może ktoś wie gdzie jest do sprzedania siedlisko?Takie około hektara,z drewnianą chałupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 W Boże Ciało ktoś uprzejmy zrobił mi kuku. Wszedł w nocy do mojego domu i ukradł pompy CO i jeszcze parę drobiazgów. 3 tys w plecy. Znajomy, zgodnie z włoskim zwyczajem życzył złodziejowi, żeby wszystko wydał w aptece. Mam nadzieję, że zyczenia się spełnią, zdrowia mu nie życzę. Uważajcie na swoje budowy, to bardzo przykre uczucie odkryć, że ktoś niszczy to, w co wkładamy serce. O rany Robin Ludziska są jednak czasmi straszne Widziałam na fotkach, że masz sąsiadów juz cyba mieszkającyh , nie pomogło to złodzija odstraszyć Współczuję bo wiem jaka to złośc człeka bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Może ktoś wie gdzie jest do sprzedania siedlisko? Takie około hektara,z drewnianą chałupą. Ale pewnie chcesz blisko Białegostoku Czy nie koniecznie Jakby interesowały cie moje okolice mogę popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STYPUŁ 10.06.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Potrzebuję piachu do zasypania fundamentów. Na okolicznych budowach w mieście już się skończyło a przeraża mnie wizja zapłacenia za wywrotkę 250zł. A dodam, że będę potrzebował ok 10-15 takich kursów. Nie bardzo pasuje mi wizja zapłacenia za piach 3500zł. Obłęd.Może macie jakieś namiary? Aha i jeszcze może na instalatorów, potrzebuję przy fundamentach parę rurek położyć. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 10.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Stypuł, moze to głupio zabrzmi ale sprawdź w gazecie, ja tak znalazłem gościa do transportu czarnoziemu, okazał sie tańszy niż polecony. Co do instalatorów- chodzi o Wod-kan? Wyślę Ci info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 10.06.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 W Boże Ciało ktoś uprzejmy zrobił mi kuku. Wszedł w nocy do mojego domu i ukradł pompy CO i jeszcze parę drobiazgów. 3 tys w plecy. Znajomy, zgodnie z włoskim zwyczajem życzył złodziejowi, żeby wszystko wydał w aptece. Mam nadzieję, że zyczenia się spełnią, zdrowia mu nie życzę. Uważajcie na swoje budowy, to bardzo przykre uczucie odkryć, że ktoś niszczy to, w co wkładamy serce. Kurcze Robin2 ty to jestes święty człowiek ja to bym takiemu- nie tylko zdrowia nie życzyła ale porostu takie bydle i świnia na dwóch nogach nie powinna chodzić po tym pięknym świecie noooooo nie mogę nie dość ze włazi to to na czyjs skrawek raju i juz tym po prostu zasługuje na kulkę ale cham jeszcze w dodatku kradnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to nie wiele pomysłów amerykańskich popieram ale ten to by sie tu nam przydał przy każdym wkroczeniu na teren własności prywatnej powinien sie liczyć jeden z drugim złodziej paskudny ze dostanie kulke jak nie w łeb to dupsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 11.06.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 u mnie też złodziej był , jednak pokradł trochę stali i stemple budowlane, -ale 700zł też piechotą nie chodzi, a właśnie jeśli ktoś chce tomam stal pozostałości po budowie , stemple budowalne - dowiozę jeśli trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 11.06.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Robin2, wspólczuje. Kiedy moim rodzice budowali dom, 3 razy było włamanie do składziku. Z innych okolicznych placów budowy też ginęły narzędzia a nawet złodzieje wymontowali grzejniki ze ścian! Po skargach Policja wzięła sie do pracy i "unieruchomiła" jednego lokalnego amatora cudzej własności. Od tamtej pory jest spokój. Czy ktoś z was był na Targach Budownictwa w ten weekend pod teatrem w Białym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 11.06.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 STYPUŁ, tez szukałam taniego piachu do zasypania i .... jest cięzko. Ostatecznie staneło na cenie 210zl/wywrotka. Podesle ci na priva namiar - moze skorzystasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Pozdrawiam podlaską. Czekam cierpliwie, aż Wasze domy dorosną do wykończeniówki, wtedy i ja z Wami pogadam Robin 2, nie myślałeś, żeby się do systemu ochrony podłączyć? Ja nie miałam innego wyjścia i odpukać, na razie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 11.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 tola PostWysłany: Pon, 11 Czerwiec 2007 11:58 Temat postu: Pozdrawiam podlaską. Czekam cierpliwie, aż Wasze domy dorosną do wykończeniówki, wtedy i ja z Wami pogadam co znaczy ze wtedy pogadasz a teraz nie mozesz? np. ja jestem w fazie budowlano -wykonczeniowej wlasnie szukam sprawdzonych ludzi ktorzy mi zrobia grneralny remont za nie generalne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 wlasnie szukam sprawdzonych ludzi ktorzy mi zrobia grneralny remont za nie generalne pieniądze to jak szukać igły w stogu siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 12.06.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Robin 2, nie myślałeś, żeby się do systemu ochrony podłączyć? Ja nie miałam innego wyjścia i odpukać, na razie spokój. Elektryk juz w fazie instalacji mnie do tego namawiał ale ..jakos się nie zdecydowałem a teraz żałuję. Ale wiesz, jak to jest, to kolejne kilkaset złotych a wtedy tempo wydawania kasy było takie zawrotne że po prostu pożałowałem... No nic, mądry Polak po szkodzie. Tak na marginesie- dziękuję wszystkim za słowa współczucia ale ja nie dlatego napisałem o tej kradzieży Zaczałem się raczej zastanawiac, jakim źródłem informacji dla złodziei są nasze Dzienniki... Mój złodziej wszedł wiedząc, czego szukać. Zabrał tylko to, co mieściło się w torbę i przyniósł ze sobą odpowiednie klucze. Czy aby przypadkiem nie był uwaznym czytelnikiem zapisków? Hmm... ta myśl nie daje mi spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 13.06.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Mój złodziej wszedł wiedząc, czego szukać. Zabrał tylko to, co mieściło się w torbę i przyniósł ze sobą odpowiednie klucze. Czy aby przypadkiem nie był uwaznym czytelnikiem zapisków? Hmm... ta myśl nie daje mi spokoju... A ja miałem założyć dziennik z chwilą uzyskania pozwolenia na budowę. Może to i przypadek ale teraz nikt mnie nie przekona! P.s Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts