empi 31.10.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ja mam qbekMoże być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 31.10.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Pewnie, że może być. Wychodzi na to, że ja tylko niem prezentu, ale nieszkodzi. Będę z gazetą Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 31.10.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 nie mam, oczywiście k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 03.11.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 to tylko trzy nasz bedzie a ArtMedia gdzie? napisze do niego na priva! bo tu pewnie dawno niezagladał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 06.11.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 No i co?Będzie ArtMedia? karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.11.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Właśnie gdzie ArtMedia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.11.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 No moi kochani.. tak jest na Podlasiu http://www.digest.com.pl/opisy/images/atlas_polski/002.jpghttp://www.urlaub-polen.de/mazowsze/hajnowka/zabytkowa_zagroda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 06.11.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Bo na Podlasiu generalnie jest ślicznie !!! k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 MADZIU a TY gdzie zniknęłaś???? zapomniałas o mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Madzia????? nie zaglądasz tutaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 12.11.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Tesia ja niezapomniałam o Tobie.... tylko mi się wydaje że Ty o mnie zapomniałaś....A przy okazjii zapraszamy na spotkanie Podlaskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 14.11.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 To co, do zobaczenia w niedzielę o 15 przy Ratuszu Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.11.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Jest mi bardzo przykro.. przepraszam za wczoraj.. ale naprawdę niechciałam żeby tak to wyszło.. umawiałam się i niebyło mnie.. Przepraszam. Mam nadzieję że się niegniewacie na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 17.11.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Rozumiem, że masz poważne usprawiedliwienie, bo wpadka ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 25.11.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 No i co tak raptem cicho się zrobiło? emems, następnym razem Ty stawiasz Jak tam postępy? Empi, byłam u ciebie w sobotę, ale tylko samochód stał pzred domem karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 26.11.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Jeśli był samochód to musiałem być i ja, chyba że akurat byłem na obiedzie w białym domu nieco bliżej Zalesia (po tej samej stronie co budowa) Szkoda, że się minęliśmy, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby podjąc kolejne próby - zapraszamy. Być może w niedzielę przyjedziemy na inspekcję do Was. A emems - postawisz cóś i będziemy kwita Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 26.11.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 To pewnie byłes na obiedzie, generalnie wpadliśmy w porze obiadowej, bo Pik-a też nie było - był na obiedzie Zapraszam na inspekcję, może do niedzieli posadzimy wierzbę, bo "przyszła". Jakbyś dał znać, o której będziecie, to byśmy tez przyjechali. Już wiem, dlaczego nie było emems: pewnie Teska nam ją "podebrała" k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 05.12.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Przepraszam, ze tak późno ale w pracy taki młyn, że nie było czasu. W ubiegłą niedzielę wpadliśmy przy okazji na Waszą budowę, znowu przepraszam - nie dałem znać bo wyszło przy okazji. Obiecuję się poprawić przy następnej okazji. U nas zapadła decyzja - jutro przeprowadzka. ememsŻe Teska może być bardziej atrakcyjna to jestem w stanie zrozumieć ale, że nie próbujesz nadrobić zaległości - nie pojmuję.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 05.12.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 No to powodzenia życzę przy przeprowadzce. Czas najwyższy Na działkę zapraszam w każdej chwili. Ale na razie nic tam się nie będzie zmieniało. Chłopcy mam nadzieję, ze w końcu skończą dach, bo pzrekładają dachówki - trochę krzywo poukładali, sieroty. I w tym roku na dachu zakończymy. pozdrawiam k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.12.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Witam witam i o zdrowie pytam. Właśnie wróciłam z urlopu .. było cudowniście. no i zaraz święta... A cio do stawiania i odstawiania to prosze o szczegły cio to ma być , kiedy i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts