Robin2 09.08.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam Podlaską nie zatonęliście? ta poranna ulewa to ponoć dopiero początek wielkiego deszczu Mam nadzieję, że nam domy nie popłyną Witaj Tolu! Ta poranna ulewa dotarła w południe aż do Makowa Mazowieckiego A Ty co myslisz o spotkaniu? Chyba już czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 09.08.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Mikazuu myśle sobie, że gdyby fachowcami do remontów itp były kobiety, duzo rzeczy szło by łatwiej. ja bardzo często od Panów fachmanów słysze "tego sie nie da zrobić", "to nie przejdzie" itp zgadzam sie z tobą w 200% wciąż jest b. duzo "fachowców " co jak widza czy slysza kobietę to gadaja jakby mieli kluchy w ustach a patrzą na mnie nieraz jakbym byla trzy letnim dzieckiem coz ale gdy rzucę pare fachowych tekstów to dopiero wowczas zaczynają myśleć jak o potencjalnym klijecie coz a w dobie emigracji finansowej mężczyzn powinni sie raczej przyzwyczajać ze często beda mieli do czynienia z kobietami bo tylko kobieta da rade pociągnąć budowę i jeszcze zajmować sie domem i wychowaniem dzieci a co poniektóre to jeszcze pracują zarobkowo po prostu mistrzostwo świata ale jestem samochwała coz ile dobrego moze zrobic pare slow wsparcia Mikazuu dziekuje dlatego elzinia nic sie nie martw! tylko rób foty, bo potem sama nie uwierzysz, jak kupiony klocek zmienił sie w Twój dom i znow masz racje , a ja w tym szale remontowym to calkiem zapomnialam o zawodnosci ludzkiej pamieci a przecież tak to juz jest, ze b. szybko zapominamy to co jest przykre, i tu pojawia sie maly problem,bo kamere video to ja mam ale cyfrowki to juz nie no ale moze jakoś zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 09.08.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Taaa ulewa byla ze az milo liczac od rana to trzy razy tak "subtelnie "padalo a straz jezdzila w kolo Bialego odpompowujac nadmiar wod u mnie przybudowka to chyba poplynela lub utonela zobacze jutro a co do kawki to ja chętnie o ile przez moje gadulstwo bede zaproszona a póki co to stawiam wirtualna \_/> \_/> \_/> \_/> \_/> \_/> \_/> \_/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 09.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 a ja w tym szale remontowym to calkiem zapomnialam o zawodnosci ludzkiej pamieci a przecież tak to juz jest, ze b. szybko zapominamy to co jest przykre, i tu pojawia sie maly problem,bo kamere video to ja mam ale cyfrowki to juz nie no ale moze jakoś zorganizuje a ja wprost przeciwnie , wszystko co sie da fotografuje, choć czasami myśle sobie , po co mi to ...Ale juz teraz jest miło , bo mam zdjęcie pustej działki a teraz w tym miejscu juz stoi fundament i gdyby nie zdjęcie to pewnobym zapomniała jak wyglądał kiedyś moja działka . Trochę to zawiłe ale ma sens. Takie zdjęcia sa też dobre dla przyszłych pokoleń , tak sobie myśle ze kiedyś miom dzieciom powiem , "widzisz tak to wygladało jak nie było domu" ... heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 09.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Mikazuu a ja w tym szale remontowym to calkiem zapomnialam o zawodnosci ludzkiej pamieci a przecież tak to juz jest, ze b. szybko zapominamy to co jest przykre, i tu pojawia sie maly problem,bo kamere video to ja mam ale cyfrowki to juz nie no ale moze jakoś zorganizuje cos mi sie cytat rozmazał , miało być jak powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 10.08.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No no Urszulla - chyba Ci się udało trafić z pogodną na zalanie chudziaka na stan zero. To ja Twoich majstrów zapraszam od jutra do siebie - niech kończą moje kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 10.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Piękne słońce , mam nadziej ze chociaż do 15 poświeci , żeby mi beton zastygł, bo jak bedzie tak jak wczoraj to uuuuu.... strach sie bac Grupo Podlaska trzymajcie kciuki za pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Droga Podlasko, co prawda ten temat już się przewijał ale teraz podejmę go bardziej konkretnie: czy zechcecie wybrac się na spotkanie Grupy w najbliższy piatek, późnym popołudniem? Jeżeli tak- proszę o info na priv. Robin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 11.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witami mam pilne pytanie czy moze ktos cos slyszal o dwoch panach jeden starszy ok.50-ki z lekkim brzuszkiem siwawy podajacy sie za inzyniera z uprawnieniami-ojciecdrugi mlodszy szczuply,nerwowy,jakis taki dziwny-wiem ze to glupie okreslenie ale inaczej nie moge go opisac-synnazywaja sie Laskowscypodjeli sie zrobienia przybudowki i stropu nad nia i po obejrzeniu roboty gdzie wszyscy inni fachowcy ciagle cos stekaja i dumaja i widza problemyPan starszy-ojciec powiedział ze prosta robota i od razu okreslił cene niby wszystko OK. ale kurcze intuicja mówi mi ze cos tu nie gra ale ze mamy XXI wi intuicja to zaden argument to prosze o pomoc moze cos ktos slyszal o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 13.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Nie znam tych panów, ale jak masz jakieś obiekcje to przede wszystkim spisz umowę i nie dawaj zaliczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 13.08.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam,próbowałam znaleźć odpowiedź na forum ale jednoznacznej nie znalazłam Może sie orientujecie ile kosztuje w okolicach Białegostoku rozgraniczenie działki? Dokładnie to chodzi mi o to żeby wznowić granice, i w sumie nie wiem czy to lepiej zrobić formalnie z wzywaniem sąsiadów czy tylko dla siebie żeby wiedzieć gdzie te granice. I właśnie jaki to koszt może być, bo znajomy geodeta powiedział mi że rozgraniczenie to 2000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 13.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam, próbowałam znaleźć odpowiedź na forum ale jednoznacznej nie znalazłam Może sie orientujecie ile kosztuje w okolicach Białegostoku rozgraniczenie działki? Dokładnie to chodzi mi o to żeby wznowić granice, i w sumie nie wiem czy to lepiej zrobić formalnie z wzywaniem sąsiadów czy tylko dla siebie żeby wiedzieć gdzie te granice. I właśnie jaki to koszt może być, bo znajomy geodeta powiedział mi że rozgraniczenie to 2000zł. W moim przekonaniu nie więcej niż 400-500 pln. Chyba że chcesz działkę wydzielać, to wtedy troszkę więcej.A odnowienie granic to nic innego jak wzynacyenie linni ogrodyenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 13.08.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A może znacie jakiegoś geodetę godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 13.08.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Orientowałem się początek roku- ok 1700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 13.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Rachela Wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 13.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dziękuje rufus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 13.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A może znacie jakiegoś geodetę godnego polecenia? Również na Priv poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 13.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dziękuję raz jeszcze Namiary na pewno sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 13.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Rachela, witaj na Podlaskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Czy w końcu skończy się jesień tego lata?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts