dlugi rufus 14.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Podobno od następnego tygodnia ma być gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 14.08.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dziękuję za miłe powitanie Robin Jak już się zacznę budować to będę męczyć pytaniami częściej, na razie jesteśmy na etapie kupowania działki we wsi Rynki, niedaleko Doktorc No i zastanawiamy się właśnie czy budować dom drewniany czy murowany. Dylematy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dziękuję za miłe powitanie Robin Jak już się zacznę budować to będę męczyć pytaniami częściej, na razie jesteśmy na etapie kupowania działki we wsi Rynki, niedaleko Doktorc No i zastanawiamy się właśnie czy budować dom drewniany czy murowany. Dylematy. Pozdrawiam serdecznie. Szkieletówke proponuję. Będzie cieplej i taniej. A jeżeli drewniany to poszukaj może czegoś z rozbiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 14.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Rachela, a może wpadniesz/ wpadniecie na spotkanie Grupy Podlaskiej? Będzie okazja w większym gronie podyskutować nad wyższością domu ..... * nad domem .....* * tutaj wstaw - według preferencji- "drewniany" lub "murowany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 15.08.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Robin my bardzo chętnie bysmy wpadli na takie spotkanie, ale niestety jesteśmy na weekend poza białymstokiem nie damy rady w ten piątek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy_r 15.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Hurra! dostałem wreszcie pozwolenie na budowę. Oj, teraz się zacznie Macie może sprawdzonych kierowników budowy, takich, co to naprawdę kierowniczą i pilnują, a nie tylko podpisują papierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 15.08.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 No pięknie - dziś szpachlarz porzucuił u mnie robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 15.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 No pięknie - dziś szpachlarz porzucuił u mnie robotę A to czemu jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 15.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Był wolny strzelec - teraz znalazł stałą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 15.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Hurra! dostałem wreszcie pozwolenie na budowę. Oj, teraz się zacznie Macie może sprawdzonych kierowników budowy, takich, co to naprawdę kierowniczą i pilnują, a nie tylko podpisują papierki? Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem pilnowania ,ale ja miałem takiego ,że na te najważniejsze etapy budowy przyjeżdżał i sprawdzał , ogólnie jestem zadowolony ,właśnie w piątek zakończyłem z nim współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 15.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Był wolny strzelec - teraz znalazł stałą robotę To co RobSto będziesz szukał nowego czy masz kogoś w zapasie,jak chcesz to jutro moge zapytać sąsiada ,własnie u niego kończą .Co prawda nie wiem jak z ich jakością ,ale mogę zrobić mały wywiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 15.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Był wolny strzelec - teraz znalazł stałą robotę To co RobSto będziesz szukał nowego czy masz kogoś w zapasie,jak chcesz to jutro moge zapytać sąsiada ,własnie u niego kończą .Co prawda nie wiem jak z ich jakością ,ale mogę zrobić mały wywiad. DZIĘKI kolego - zapytaj sąsiada o jakość - a ekipę o cenę i termin od kiedy mogą zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy_r 16.08.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Hurra! dostałem wreszcie pozwolenie na budowę. Oj, teraz się zacznie Macie może sprawdzonych kierowników budowy, takich, co to naprawdę kierowniczą i pilnują, a nie tylko podpisują papierki? Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem pilnowania ,ale ja miałem takiego ,że na te najważniejsze etapy budowy przyjeżdżał i sprawdzał , ogólnie jestem zadowolony ,właśnie w piątek zakończyłem z nim współpracę. Właśnie o takie pilnowanie mi chodzi. Będę wdzięczny za telefon do niego. I ile kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 16.08.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Hurra! dostałem wreszcie pozwolenie na budowę. Oj, teraz się zacznie Macie może sprawdzonych kierowników budowy, takich, co to naprawdę kierowniczą i pilnują, a nie tylko podpisują papierki? Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem pilnowania ,ale ja miałem takiego ,że na te najważniejsze etapy budowy przyjeżdżał i sprawdzał , ogólnie jestem zadowolony ,właśnie w piątek zakończyłem z nim współpracę. Właśnie o takie pilnowanie mi chodzi. Będę wdzięczny za telefon do niego. I ile kosztował. Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.08.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Proponuje jednak pilnować samemu. Ot tak bywa /z praktyki/ że kierownicy budowy bardzo szybko dogadują się z robotnikami. I wtedy wilk systy i owca cała, a właściciel poszkodowany... serio mówię. Chyba że w ogóle nie macie możliwości ażeby zaglądać na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 No chyba nie bedę na spotkaniu Grupy Podlaskiej u Toli - powód grypa i gorączka - dzisiaj wieczorem mam 38 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 16.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Oj, niedobrze, niedobrze... CoolaTT, wracaj do zdrowia,, A resztę prosze o kontakt jutro przed spotkaniem, telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 No chyba nie bedę na spotkaniu Grupy Podlaskiej u Toli - powód grypa i gorączka - dzisiaj wieczorem mam 38 stopni. CoolaTT, bądź dzielny i przyjedź, na gorączkę na pewno coś się znajdzie, postawimy Cię na nogi raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 17.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Tak oto wypełniły się obietnice i odbyło sie pierwsze w tym sezonie spotkanie Grupy.Honory Gospodarzy pełnili Tola i jej mąż, gościli na jej działce:Długi Rufus wraz z małzonką oraz ich pociechą, Urszulla wraz z mężem, moja żona i ja. Dziękuję wszystkim przybyłym! Wirtualnie był z nami RobSto, niestety obowiązki nie pozwoliły mu się z nami spotkać.Z powodu L4 nie dotarł CoolaTT- jest usprawiedliwiony ale reszta oczekiwanego towarzystwa- niestety zostanie wezwana na dywanik do dyrektora.Hmmm... może nawet do Ojca Dyrektora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 17.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Nareszcie ze świata wirtualnego przeszliśmy do rzeczywistego Tola gratuluję wspaniałego ogródka Dzieki za spotkanie i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts