shrekus 05.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 HEJ SHREKUS Czy możesz jeszcze raz podesłać namiar na architekta? Nie dostałam od Ciebie wiadomości. Wyślij na pocztę muratora, czyli tutejszą. Gocha No właśnie wysłałem Ci prywatną wiadomość tutaj w muratorze, więc poszukaj:) A jakby coś to daj znać i podeślę jeszcze raz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 06.09.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Shrekus wysląląm Tobie maila na priv nie nie dostalam Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.09.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ale dziś ładna pogoda! Idealna na budowanie. U mnie wczoraj zakończyły sie prace betonowe, ufffff. 6 podciągów zostało zalanych i teraz czas na cieslę. shrekus, a jaką dachówke wybrałeś? a może zdradzisz cenę? jeśli to nie tajemnica inwestora długi rufus, byłam dziś na Ryskiej. fajny sklep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 06.09.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ale dziś ładna pogoda! Idealna na budowanie. U mnie wczoraj zakończyły sie prace betonowe, ufffff. 6 podciągów zostało zalanych i teraz czas na cieslę. shrekus, a jaką dachówke wybrałeś? a może zdradzisz cenę? jeśli to nie tajemnica inwestora długi rufus, byłam dziś na Ryskiej. fajny sklep! Mam cementową Braasa, a jeśli chodzi o cenę to zdradzę jak wrócę do domu (czyli za kilka dni:( ) U mnie prace strasznie nabrały tempa. Mieliśmy już zakończyć na ten rok, a tu nagle elektrycy, tynkarze, gość ocieplający dach, no i sam dekarz... Jak oni się wszyscy pomieszczą?? A mówiłem, ze trzeba większy dom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.09.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mam cementową Braasa, a jeśli chodzi o cenę to zdradzę jak wrócę do domu (czyli za kilka dni:( ) U mnie prace strasznie nabrały tempa. Mieliśmy już zakończyć na ten rok, a tu nagle elektrycy, tynkarze, gość ocieplający dach, no i sam dekarz... Jak oni się wszyscy pomieszczą?? A mówiłem, ze trzeba większy dom:D Ok, poczekam cierpliwie, bo ten temat jest u mnie ciągle gorrrący. A może Twój dekarz ma wolne terminy? Spytam jeszcze o komin. Czy częsc ponad dachem jest u ciebie z pełnego klinkieru czy dziurawki? Jeżeli oczywiście komny z klinkieru, a nie np tynkowane. Szukałam pełnej cegły klinkierowej, bo taka na kominy podobno powinna byc. A tu klops! Wszędzie dziurawka i sprzedawcy mówią coś w stylu: ...pani!!! z takiej cegły ten komin stoi tu 15, 20 lat i nic mu nie dolega!... Ni o co ja mam mysleć? Co wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaroAug 06.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czy możecie mi polecić ekipę do stanu surowego godną zaufania oraz przediał kosztów z jakimi muszę się liczyć. Budowa w okolicach Augustowa. Dom około 160 m. Będę wdzięczny za każdy namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 06.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mikazuu A spróbuj tylko zrobić swój komin z cegły dziurawki to przyjdę i sam Ci go rozwalę .Tylko pełna cegła żadna inna, szukaj do tej pory aż znajdziesz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.09.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mikazuu A spróbuj tylko zrobić swój komin z cegły dziurawki to przyjdę i sam Ci go rozwalę .Tylko pełna cegła żadna inna, szukaj do tej pory aż znajdziesz , CZŁOWIEK DEMOLKA! Fakt, będziesz miał blisko na moją budowe, wiec mozesz przyjść. Aż się boję, co jeszcze może Ci się nie spodobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 06.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mam cementową Braasa, a jeśli chodzi o cenę to zdradzę jak wrócę do domu (czyli za kilka dni:( ) U mnie prace strasznie nabrały tempa. Mieliśmy już zakończyć na ten rok, a tu nagle elektrycy, tynkarze, gość ocieplający dach, no i sam dekarz... Jak oni się wszyscy pomieszczą?? A mówiłem, ze trzeba większy dom:D Ok, poczekam cierpliwie, bo ten temat jest u mnie ciągle gorrrący. A może Twój dekarz ma wolne terminy? Zarobiony jak cholera (podobno), ale u mnie wchodzi tydzień przed czasem. Ale mogę Ci podać namiar na niego i sprawdź, bo referencje ma naprawdę prima sort:) Ale uprzedzam, że dodzwonić się do niego to jak wygrać w totka (no prawie, bo mi się udało). Zresztą od poniedziałku będzie u mnie na dachu to przynajmniej wiem, gdzie go szukać Spytam jeszcze o komin. Czy częsc ponad dachem jest u ciebie z pełnego klinkieru czy dziurawki? Jeżeli oczywiście komny z klinkieru, a nie np tynkowane. Szukałam pełnej cegły klinkierowej, bo taka na kominy podobno powinna byc. A tu klops! Wszędzie dziurawka i sprzedawcy mówią coś w stylu: ...pani!!! z takiej cegły ten komin stoi tu 15, 20 lat i nic mu nie dolega!... Ni o co ja mam mysleć? Co wybrac? Ja mam z dziurawki. Znaczy mam komin Schiedla, a ta cegła to już chyba właściwie ozdoba, ale nie wiem czy dobrze robię się przyznając bo dlugi rufus krąży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ... nie wiem czy dobrze robię się przyznając bo dlugi rufus krąży:) Dzięki raz jeszcze za info. Poproszę na priv namiary na dekarza, moze mi sie uda i odbierze telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 06.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czy możecie mi polecić ekipę do stanu surowego godną zaufania oraz przediał kosztów z jakimi muszę się liczyć. Budowa w okolicach Augustowa. Dom około 160 m. Będę wdzięczny za każdy namiar. Maro, witaj w Podlaskiej o ile pamietam, na Forum naszej grupy pojawiał się Swimmer, mieszkał i budował w Augustowie- pogadaj z nim, bedzie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 06.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A spróbuj tylko zrobić swój komin z cegły dziurawki to przyjdę i sam Ci go rozwalę .Tylko pełna cegła żadna inna, szukaj do tej pory aż znajdziesz , o kurcze... o kurcze...co ja zrobiłem...chyba pozalepiam dziury, bedzie jak pełna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hejo, sorry że dziś nie w temat ale może znacie dobrego mechanika samochodowego w bialym? niestety auto niedomaga i potrzebuje na gwałt takowego fachowca, przede wszystkim solidnego, znającego się na ropniakach, a jakby przy tym nie był najdroższy byłoby super jeszcze raz sorry za O.T. ale potrzeba naciska a nie wiem gdzie się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 edde, poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 06.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ooo to i ja sie podłącze do tematu mechanika , tez szukam w Białym dobrego fachowca tylko od terenówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 06.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A spróbuj tylko zrobić swój komin z cegły dziurawki to przyjdę i sam Ci go rozwalę .Tylko pełna cegła żadna inna, szukaj do tej pory aż znajdziesz , o kurcze... o kurcze...co ja zrobiłem...chyba pozalepiam dziury, bedzie jak pełna... Śmiej się śmiej Robin2 - jak Ci później będzie ciekło przez te dziury to nie będzie Ci do śmiechu (mam taki jeden komin który cieknie) . Przynajmniej ta część, która przechodzi przez dach powinna być wymurowana z cegły pełnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 06.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ooo to i ja sie podłącze do tematu mechanika , tez szukam w Białym dobrego fachowca tylko od terenówek Jak się zaczną deszcze to też będę potrzebował terenówki, żeby do domku dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 06.09.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 polecam jak najbardziej , nie straszne mi błoto i wyboje ,a jak i zasypie to sie przepchnie, heheh. Ma tylko jedna dużą wadę , pali jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 06.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 polecam jak najbardziej , nie straszne mi błoto i wyboje ,a jak i zasypie to sie przepchnie, heheh. Ma tylko jedna dużą wadę , pali jak cholera To ja wolę swój... mój w ogóle nie pali... chyba. Służbowy to chyba nie pali, nie?? A mi się marzy quad... ach, gdyby nie ten dom i kredyt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 06.09.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 oj mnie chyba tez czeka wziecie kredytu , narazie ciągniemy bez ale, juz widze ze kasy zabraknie , choć jak wyliczaliśmy w styczniu wstępny plan finansowy to teoretycznie powinno wystarczyć, tylko ze na fundament miało pójść 14 tys a poszło 25 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts