Mikazuu 10.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 A tak na marginesie szkoda że nikt nie zauważył moich nowych zdjęć czekam na jakiś odzew a tu nic... Ja zauważyłam. Szkoda, że mojej budowie nie widać takich "milowych kroków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No pewnie wszyscy zauważyli te kolory u RobSto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 mazena i mbied1 witajcie w Podlaskiej. Mam nadzieję, że będziecie tu często zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 11.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Doberek wszystkim:DRzecz jasna zauważyłam malunki...czekam na więcej...Gratulacje wielkie ,jesteś bliżej niż dalej > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 11.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 W moim przypadku zaglądam często, jednak w niewielkim stopniu się udzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 11.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dzięki wszystkim za zaintersowanie, nawet nie myślałem że wzbudzę taką falę postów. Po raz kolejny zachęcam wszystkich aktywnych tego forum, do założenia swojej księgi wspomnień - czyli dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 12.10.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No to ja spróbuję podbić w górę. Co tak przycichło na podlaskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
777 12.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a kto mi doradzi co mam teraz zrobicwynajełam panów zeby postawili mi "altankę"niestety nie miałam mozliwości "przypilnowania" i postawili mi ja nawet nie na bloczkach a na cegłach i to tylko na rogach - co teraz mam zrobic - czy jest sens "podkopac troche i wylać niewielki fundamencik czy podłożyć po całości cegły i podsypac piachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 12.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 A może zdjęcie jakieś czy rysunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 13.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Czy ktoś ma pożyczyć mi fachowca do układania glazury?, mój zadzownił i oznajmił, że wypadły mu ważne sprawy rodzinne i wszystkie zlecenia odwołał do grudia:( więc szukam pomocy . z góry będę wdzięczna za jakąkolwiek pomocEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 13.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Co tak przycichło na podlaskiej?? Hmmm, może każdy łapie każdy dzień dobrej pogody i na maksa buduje/remontuje/urządza (wybrać właściwe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 13.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Mam nadzieję, że ta pogoda na dłużej w Białymstoku zagościła, bo ja wracam dopiero we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 15.10.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Coś przycichło na PODLASKIEJ, to chyba brak Robina, chyba, że wszyscy są tak zapracowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 15.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Coś przycichło na PODLASKIEJ, to chyba brak Robina, chyba, że wszyscy są tak zapracowani Ja dzisiaj pół dnia nosiłem deski na budowie, żeby plac wyglądał jako tako. Ale była śliczna pogoda to i nie narzekam:) Jak skończę budować to się chyba upiję (a łatwo nie będzie, bo jestem abstynentem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EpoPS 16.10.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Coś przycichło na PODLASKIEJ, to chyba brak Robina, chyba, że wszyscy są tak zapracowani u mnie zastój, fachowcy przesuwają terminy i nie mam sie o czym rozpisywać ale mam nadzieję że niedługo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 16.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 u mnie zastój, fachowcy przesuwają terminy i nie mam sie o czym rozpisywać skąd ja to znam? ach tak, "moja" ekipa od dachu juz 3 dzien z rzędu wzięła wolne. mówili coś tam o weselu, ale żeby 3 dni to trwało?! ps. podam do publicznej wiadomosci naszej grupy wieści z pierwszej ręki (znaczy mojej): długi rufus ma sie dobrze w nowym domku moze niedługo sam to na forum potwierdzi? ciekawe jak śpi Robin na nowych pokojach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.10.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Pewnie sie jeszcze nacieszyć nie zdążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 16.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A ja dziś odpaliłem piec - grzejniczki już gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 16.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 u mnie zastój, fachowcy przesuwają terminy i nie mam sie o czym rozpisywać skąd ja to znam? ach tak, "moja" ekipa od dachu juz 3 dzien z rzędu wzięła wolne. mówili coś tam o weselu, ale żeby 3 dni to trwało?! A ja się muszę pochwalić, że moja ekipa od dachu siedzi tam prawie bez przerwy od 4 tygodni. Zastanawiam się czy im gniazda nie założyć, jak boćkom:D Ludki miłe, mam dylemat odnośnie tynku zewnętrznego. Ktoś doradzi jaki najlepiej wybrać i może zna jakieś namiary na tanią siatkę podtynkową, klej i całą resztę potrzebną do tego?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 17.10.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ludki miłe, mam dylemat odnośnie tynku zewnętrznego. Ktoś doradzi jaki najlepiej wybrać i może zna jakieś namiary na tanią siatkę podtynkową, klej i całą resztę potrzebną do tego?? Pozdrawiam Polecam hurtownię "TAK" w Grabówce, przy stacji diagnostycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts