RobSto 30.12.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 GRUPIE PODLASKIEJ http://images23.fotosik.pl/132/778c79bcd7992d02.jpg Udanego SYLWESTRA samych radości, spełnienia marzeń budowlanych i nie tylko, w NOWYM 2008 roku, życzy Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 30.12.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://images30.fotosik.pl/133/6f68d9f2c381799a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yiarek 30.12.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Wiele szczęścia i miłości, sukcesów i pomyślności, niech Wam zdrowie dopisuje, a gotówki nie brakuje ! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 31.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Dawno się nie odzywałem, ale jestem z Wami. Życzę Wam przede wszystkim zdrowia i jeszcze raz zdrowia, bo bez zdrowia nie ma pracy, a bez pracy nie ma kasy, a co za tym idzie domu...pozdrawiam jeszcze raz. swimmer[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 01.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 niech nam szczęście sprzyja w 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Zdrowia i zrealizowania zamierzeń, planów, niech przyjaciele nie zapominają, bliscy kochają, fortuna sprzyja, a marzenia te wielkie i te małe spełniają, dając miejsce nowym, nawet najbardziej szalonym. Pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 02.01.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Coola TT - ja juz jestem na tym forum . Ale z przyczym rodzinnych byłem mało aktywny . teraz to sie zmieni. A wszystkim życze w 2008 roku samych sukcesów i duuuuuuuuuuuużo zdrówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 03.01.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Nowy rok, nowe wyzwania i dylematy. U mnie na warsztacie sa okna. Trochę czytałam w temacie, troche pytałam, oglądałam, słuchałam handlowców. I wiem jedno: NIE WIEM CO MAM WYBRAĆ!!! Może pomożecie? Wiekszość z Was ma to juz za sobą.... Co tak naprawdę jest ważne przy zakupie okien? Czym sie kierować, a co sobie darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 03.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Mikazuu a czego tu jeszcze nie wiedzieć , wybierasz kilka ofert na okna , które Ci się podobają, sprawdzasz co na ten temat myślą specjaliści na forum( np. jareko,pchełek) okno to profil ,szyba i okucia ,sprawdzasz po koleji co na czym kto robi ( szybę możesz odrzucić) ,chodzi głównie o profil szukasz czy ma pozytywne opinie i wybierasz odrzucasz skrajne oferty ,następnie rzucasz kostką i już gotowe Mikazuu jeśli zależy Ci na jakości to naprawdę wybór nie jest za duży .Wybierz te bardziej znane i polecane przez znawców na forum ,a na pewno technicznie będą dobre ,pozostaje kwestia gustu,a ty wiesz sama co najlepiej chcesz. Cieszę się ,że moglem pomóc Powodzenia PS . Jak tam sobie radzicie z mrozami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yiarek 04.01.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam,dom 170 m2 z garażem i poddaszem użytkowym, dach dwuspadowy, 2 lukarny, 2 kominy - 180 tys za stan surowy otwarty i więźba (robocizna+materiał) . Ekipa polecana, pewna. Myślicie że to dobra cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 04.01.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Mikazuu a czego tu jeszcze nie wiedzieć , wybierasz kilka ofert na okna , które Ci się podobają, sprawdzasz co na ten temat myślą specjaliści na forum( np. jareko,pchełek) okno to profil ,szyba i okucia ,sprawdzasz po koleji co na czym kto robi ( szybę możesz odrzucić) ,chodzi głównie o profil szukasz czy ma pozytywne opinie i wybierasz odrzucasz skrajne oferty ,następnie rzucasz kostką i już gotowe echhhh, rufus żeby to było takie proste!!! zrobiłam 3 wyceny (m.in. w DMD). ceny sa lekko rozbieżne. okucia Maco, Roto i Kamerling (tak to sie pisze?), czyli raczej dobre. profil to Gealan i jakies inne mniej znane. ale! z tego co juz wyczytałam, to równie ważny jest montaz i regulacja. to podobno 60% sukcesu. mam juz swojego faworyta, (zrobią mi nawet okno typu skandynawskiego!) ale mam mało opini na jego temat. a może ktoś z Was kupował okna z firmy "Bertrand"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 04.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 PS . Jak tam sobie radzicie z mrozami ? mrozy jak mrozy, trzeba nosić czapke, pić gorącą herbate lub grzańca przed kominkiem. ale śniegu to mogłoby byc wiecej, bo bedzie susza na wiosnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 04.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam, dom 170 m2 z garażem i poddaszem użytkowym, dach dwuspadowy, 2 lukarny, 2 kominy - 180 tys za stan surowy otwarty i więźba (robocizna+materiał) . Ekipa polecana, pewna. Myślicie że to dobra cena ? Generalnie, nie jest bardzo wysoka, ale ja bym się potargowała o kilka tysięcy. Wtedy można brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 04.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 PS . Jak tam sobie radzicie z mrozami ? mrozy jak mrozy, trzeba nosić czapke, pić gorącą herbate lub grzańca przed kominkiem. ale śniegu to mogłoby byc wiecej, bo bedzie susza na wiosnę.... ja sobie radzę gripexem, bo niestety nieźle mnie złapało, a dziś jeszcze dwie godziny rano na -15 bo musiałem przypilnować rozładunku suporka na domek ale z tym śniegiem to bym nie przesadzał, bo wczesną wiosną dużą dziurę na piwnice muszę kopać a wody z roztopów widzieć bym nie chciał no chyba że się z P.Śniegiem dogadam że przyjdzie teraz i pójdzie sobie na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.01.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Hallo Grupa! chyba odżyłem. Obiecuję byc częściej. Mrozy znoszę dzielnie bo drewna mam jeszcze jako taki zapas tylko ten wiatr... głowę urywa! Wszystkim życzę udanego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Hallo Grupa! chyba odżyłem. Obiecuję byc częściej. Mrozy znoszę dzielnie bo drewna mam jeszcze jako taki zapas tylko ten wiatr... głowę urywa! Wszystkim życzę udanego roku! A net w końcu na nowym metrażu masz?? Witaj po naprawdę długiej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 06.01.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Nie wiem jak tam u was ,ale dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem centralne i wiem już na pewno ,że nie ma nic piękniejszego niż ciepło płynące z grzejników ,a szczegółnie z podłogi . Widzę teraz ,że kominek to tylko zabawka w porównaniu z mocą jaka drzemie w c.o załadowanym wodą. Parę chwil i grzejniki gorące ,coś pięknego . P.S. Mam nadzieję ,że mój zachwyt nie skończy się wraz z pierwszym odczytem licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam, dom 170 m2 z garażem i poddaszem użytkowym, dach dwuspadowy, 2 lukarny, 2 kominy - 180 tys za stan surowy otwarty i więźba (robocizna+materiał) . Ekipa polecana, pewna. Myślicie że to dobra cena ? Generalnie, nie jest bardzo wysoka, ale ja bym się potargowała o kilka tysięcy. Wtedy można brać. A w moim odczuciu to dużo. Przeciez nie ma w tej cenie krycia dachu, ocieplenia itp. Chyba ze zarabiasz w zaleznosci od czasu który poswiecasz na prace czyli im wiecej bedziesz pracowal to zarobisz wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Nie wiem jak tam u was ,ale dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem centralne i wiem już na pewno ,że nie ma nic piękniejszego niż ciepło płynące z grzejników ,a szczegółnie z podłogi . Widzę teraz ,że kominek to tylko zabawka w porównaniu z mocą jaka drzemie w c.o załadowanym wodą. Parę chwil i grzejniki gorące ,coś pięknego . P.S. Mam nadzieję ,że mój zachwyt nie skończy się wraz z pierwszym odczytem licznika Nie przejmuj sie najwieksze mrozy dopiero przed nami (pewnie gdzies w polowie lutego) Wtedy Twoj licznik moze troche przyspieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 06.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A net w końcu na nowym metrażu masz?? Witaj po naprawdę długiej przerwie. Niestety, nie mam... Ale jakoś sobie radzę, trochę u sąsiadów, trochę u znajomych a często też u Bernadetki w kafejce. Net ma być w kwietniu-maju, tak obiecuje TP SA ale może to tylko... "baju baju bedziem w raju" Zobaczymy, jestem dobrej myśli Rufus, jestem zaskoczony- dopiero odpaliłeś C.O.??? U mnie kominek to raczej ozdoba choć, nie powiem, dziś rozpaliłem i takie błogie ciepełko rozeszło się po kościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts