Mikazuu 15.01.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam , a co powiecie odnośnie okien pcv i bram garażowych w ciemniejszych kolorkach od strony południowej? A dlaczego tak chcesz zrobić? Ja kupiłam swoje okna w firmie "Bertrand". I brame garażową też. Maja dobra obsługę, duzy wybór wzorów okien (także piekne drewniane!). Ceny rynkowe. Wybrałam okna PVC, 6-komorowe, okucia Maco, profil Gealan. Razem z montażem. Na tym etapie jestem zadowolona. Zobaczymy co będzie, jak dojdzie pora montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 15.01.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Szukam ekipy do tynków gipsowych. Czy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wildek 15.01.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzien dobry, kolejna prosba do tych co juz to maja za soba.Jezeli to nie tajemnica to wdzieczny bym byl za namiary na dekarzy godnych polecenia, ktorzy robili lub robia Wam dachy (dachowka).Prosze o przesylanie na maila. Dziekuje za pomoc ps. dziekuje CoolaTT za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxl36 15.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Mikazzu , gdzie ta firma mieści się ?Jak masz telefon ,to też mnie interesuje.Cały czas na tapecie oknaaaaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 16.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mikazzu , gdzie ta firma mieści się ? Jak masz telefon ,to też mnie interesuje.Cały czas na tapecie oknaaaa Pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 17.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Noi z tego co zapowiadali to jeszcze tylko przyszły tydzień bez zimy, a od 27 grozi nam -25. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 17.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 czy ja wiem, zajrzałem tu: http://www.twojapogoda.pli nie wygląda to najgorzej jeśli im wierzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 17.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Latałem dzisiaj z żoną wybierać glazurę. Normalnie jak praca w kamieniołomach:) P.S. Strasze pokolenie, znaczy teściowe, umrą jak zobaczą co wybraliśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 17.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Latałem dzisiaj z żoną wybierać glazurę. Normalnie jak praca w kamieniołomach:) P.S. Strasze pokolenie, znaczy teściowe, umrą jak zobaczą co wybraliśmy:D A odnośnie pogody na najbliższe dni to podobno ma być... wiosna. http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=452204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 18.01.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Latałem dzisiaj z żoną wybierać glazurę. Normalnie jak praca w kamieniołomach:) P.S. Strasze pokolenie, znaczy teściowe, umrą jak zobaczą co wybraliśmy:D Jeśli jeszcze nie jesteście do końca pewni wyboru, polecam stronę: http://www.consus.com.pl/ W samym sklepie mają miejsce na ekspozycję 30% towaru. Reszta jest w magazynie lub na zamówienie. Ogrom wyboru i można się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 18.01.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Latałem dzisiaj z żoną wybierać glazurę. Normalnie jak praca w kamieniołomach:) P.S. Strasze pokolenie, znaczy teściowe, umrą jak zobaczą co wybraliśmy:D Jeśli jeszcze nie jesteście do końca pewni wyboru, polecam stronę: http://www.consus.com.pl/ W samym sklepie mają miejsce na ekspozycję 30% towaru. Reszta jest w magazynie lub na zamówienie. Ogrom wyboru i można się targować No właśnie tam najwięcej wybrałem i to tych najodważniejszych:D A nie wiesz przypadkiem na jakie upusty można u nich liczyć?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wildek 18.01.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dziekuje "shrekus" I dalsze prosby do bardziej zaawansowanych.1. Uczciwy, w rozsadnej cenie kierownik bud.2. Tani Pan operujacy Fadromą wraz ze sprzetem4. Rozsadny w cenie jak i umiejetnościach hydraulik5. Tartak z dobrymi cenami i jakością wykonaniaDziekuje wszystkim za dotychczasową pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 21.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Latałem dzisiaj z żoną wybierać glazurę. Normalnie jak praca w kamieniołomach:) P.S. Strasze pokolenie, znaczy teściowe, umrą jak zobaczą co wybraliśmy:D Jeśli jeszcze nie jesteście do końca pewni wyboru, polecam stronę: http://www.consus.com.pl/ W samym sklepie mają miejsce na ekspozycję 30% towaru. Reszta jest w magazynie lub na zamówienie. Ogrom wyboru i można się targować No właśnie tam najwięcej wybrałem i to tych najodważniejszych:D A nie wiesz przypadkiem na jakie upusty można u nich liczyć?? Pozdrawiam Niestety nie pamiętam - kupowałem ponad pół roku temu ale wielkość upustu zależy od ilości metrów zakupawanych, jeśli kupisz tam wszystko do domu - napewno dostaniesz maxa (jeśli mnie pamięć nie myli coś w granicach 10-12%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 21.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam Zastanawiamy sie właśnie nad przydomową oczyszczalnią ścieków. I mam pytanie, od strony formalnej jak sie to załatwia u nas zeby najsprawniej sie udalo zalatwic Chodzi mi o to czy na etapie projektu budowlanego mam dodać jakieś dokumenty dotyczące tej oczyszczalni, czy potrzebny jest projekt zrobiony przez projektanta z uprawnieniami, czy wystarczy cos sciagnac ze strony producenta i dolaczyc? Czy potrzebne sa badania geotechniczne? Moze ktos sie orientuje, bardzo prosze o informacje. Pozdrawiam serdecznie, Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 24.01.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 witam grupę. trochę z wami pobędę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 24.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witaj kor_nik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 24.01.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witamy w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yiarek 24.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mam być może trywialne pytanie, ale jak technicznie wygląda doprowadzenie energii elektrycznej na budowę ? Mam warunki przyłączenia do sieci elektroenergetycznej (przyłącze napowietrzne od najbliższego słupa do szafki pomiarowej). Czy musi to zrobić ekipa z ZEB ? Ile czasu trwa od złożenia zamówienia do realizacji ? Czy płaci się ryczałtem czy z licznika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yiarek 24.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witaj kor_nik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 24.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 kor_nick witaj na Podlaskiej. A tym, że troche tu pobędziesz to straszysz czy obiecujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts