remomech 28.01.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 bardzo ubogo jeszcze:dopiero powstał plan i chcemy zaczynacale narazie to prawdziwa gehenna z poszukiwaniami działkico do technologii to jak narazie w koncepcji 2-warstwowa max + steropianpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_071 29.01.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 ... ale narazie to prawdziwa gehenna z poszukiwaniami działki.... Wiataj, a gdzie szukasz, jakie okolice ? Ja też jestem zainteresowany działką. Może na na priv , aby tu nie zaśmiecać grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 remomech to samo najlepsze przed Wami.... ... mmm kiedy to ja z mężem wybierałam projekt.. kiedy to było? Artur.. prawilno! zimno u nas trza w kominku forumowym napalić i jak się cieplej zrobi to może zanucą nam żuberki jak w puszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Witam wszystkich z rana Postanowiłem dzis poleniuchować z rana więc mogę spróbować odpowoedzieć na pytania antenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 No to mamy dehę na antenie !!!! Może jakieś słuchowisko zorganizujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Miło mi, co prawda na radiowca się chyba nie nadaję, ale słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Na radiowca każdy się nadaje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Na radiowca każdy się nadaje ! Takiego na forum to napewno (bo go nie słychać, conajwyżej widać....................błędy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 czasem każdemu się zdarzy.... zabłądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_071 29.01.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 czasem każdemu się zdarzy.... zabłądzić A Ty sie przeniosłaś z NIBY- do CZEKO-LANDI, co się stało, tak zamiana adresu, a raczej apetytu ? Pytanie od Dehy: Kabel antenowy leży normalne na połaci dachowej i wchodzi pod blachę przy kołnierzu okna, czy szlag go nie trafi za prędko, czy powiniem być może w jakiejś osłonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 bo w Nibylandii jest wszystko na Niby a w Czekolandii wszystko takie słodkie Właśnie z z tymi przewodami to czy mógłbyś pokrótce opisać jak należy je rozprowadzać .. ja mam domek szkieletowy i planujemy w wiekszości pokojów porobić gniazda antenowo radiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 29.01.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 dehajak już wcześniej pisałem dom stoi 3 km od przekaźnika w Krynicach i z 10 km od Białegostoku. Instalacja antenowa częściowo gwiazda i reszta szerg. Da się to jakoś sensownie zestroić czy jednak najpierw wydać trzeba majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Właśnie z z tymi przewodami to czy mógłbyś pokrótce opisać jak należy je rozprowadzać .. ja mam domek szkieletowy i planujemy w wiekszości pokojów porobić gniazda antenowo radiowe Mogę opisać jeden uniwersalny sposób rozprowadzenia przewód Do kazdego gniazdka z jednego punktu (z zasilanie 220v i dodatkowym wyłącznikiem) należy ułożyć po 2 przewódy antenowe(tylko błagam b. dobrej jakości) i jeden przewód UTP(skrętka), na zewnątrz budynku (tan gdzie satelita )2 przewody i tam gdzie antena naziemna 1 przewód . To jest rozwiązanie uniwersalne Natomiast każdą instalacje należy traktować indywidualnie i można zastosować inne rozwiązanie np. tanio dołączyć obserwację posesji kamerą w TV(koszt 500/600PLN),jeśli piesek sąsiada zaszczeka lub boimy się wyjść nocą na zewnątrz i popatrzeć co się dzieje to wystarczy włączyć TV na kanał np 0 i obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 deha jak już wcześniej pisałem dom stoi 3 km od przekaźnika w Krynicach i z 10 km od Białegostoku. Instalacja antenowa częściowo gwiazda i reszta szerg. Da się to jakoś sensownie zestroić czy jednak najpierw wydać trzeba majątek. Musiałbym poznać więcej szczegółów.Proszę na GADU 4543709. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Lub o kontakt w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Lub na forum, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 deha.. u mnie to tylko można bobry i łosie obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 deha.. u mnie to tylko można bobry i łosie obserwować Może warto? Obecnie muszę popracować, ale zapraszam do rozmowy wieczorem lub w innym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.01.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Taaaaa domuś mój drewniany trzeba chronić przed zubami bobra... Trza mi barykadować!!!! (że też wcześniej niepomyślałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.01.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 raczej już za późno szkodniki wzięły namiar i ...przepadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts