KRYSIAX 29.07.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić przyczepę na budowę, niedrogą, może ktoś ma do odsprzedania po swojej budowie, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 29.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Jeżeli chodzi o okna to mógłbym coś pomóc w tematcie okien drewnianych. Oczywiście jeżeli ktoś jest zainteresowany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 31.07.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 witampo 10 miesiącach wreszcie mamy pozwolenie, hurra(śmiech przez łzy) ale dobrze że chociaż już ten etap mam za sobądrodzy forumowicze potrzebuję solidnych a może i niedrogich kierbudówpozdrawiammazena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 31.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 witam po 10 miesiącach wreszcie mamy pozwolenie, hurra(śmiech przez łzy) ale dobrze że chociaż już ten etap mam za sobą drodzy forumowicze potrzebuję solidnych a może i niedrogich kierbudów pozdrawiam mazena Spełniający obydwa warunki chyba nie istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 31.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 ja np. mam niedrogiego, jak większość pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 31.07.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 nikt mi nie doradzi co polozyc pod panel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 31.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 nikt mi nie doradzi co polozyc pod panel?? Mnie też niedługo czeka taki problem jak Ciebie, dlatego z niecierpliwością czekam na opdpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.08.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jeszcze raz zapytam: CZY KTOŚ BUDOWAŁ KOLIBĘ ARCHETONU? Szlag mnie trafi. Ja chcę ja nieco ruszyc i dopasować do naszych potrzeb a Ta sie uparła na nowy projekt. Chcę zapytac o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 01.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Szlag mnie trafi. Ja chcę ja nieco ruszyc i dopasować do naszych potrzeb a Ta sie uparła na nowy projekt. Chcę zapytac o opinie Niezależnie jaki projekt wybierzesz, po wybudowaniu i tak pewnie stwierdzisz, że drugi raz zrobiłbym inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 04.08.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witajcie!Mam już dość tej gminy Supraśl.Wniosek o WZ złożyłem na początku lutego.Któryś z forumowiczów napisał, że ta gmina wolno działa i czekał 6 miesięcy na swoje WZ, ale miałem nadzieję, że mnie to ominie.Pierwszy termin to 31 maja.Później był 30 czerwca.Później był 31 lipca.Zadzowniłem pod koniec lipca do gminy i otrzymałem informacje, żebym czekał i się cieszył bo u mnie jest już projekt zagospodarowania.A dziś przyszło kolejne przesunięcie terminu na 30 września.Przecież tak naprawdę budować się nie da. Już o rozpoczęciu budowy w tym roku to zapomniałem, ale że też na takie przesunięcia terminów prawo pozwala.Zrobiłbym już dawno tam raban, ale niestety jest to działka rolna i wolę nie ryzykować.Pozdrawiam wszystkich cierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.08.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witajcie! Mam już dość tej gminy Supraśl. Wniosek o WZ złożyłem na początku lutego. Któryś z forumowiczów napisał, że ta gmina wolno działa i czekał 6 miesięcy na swoje WZ, ale miałem nadzieję, że mnie to ominie. Pierwszy termin to 31 maja. Później był 30 czerwca. Później był 31 lipca. Zadzowniłem pod koniec lipca do gminy i otrzymałem informacje, żebym czekał i się cieszył bo u mnie jest już projekt zagospodarowania. A dziś przyszło kolejne przesunięcie terminu na 30 września. Przecież tak naprawdę budować się nie da. Już o rozpoczęciu budowy w tym roku to zapomniałem, ale że też na takie przesunięcia terminów prawo pozwala. Zrobiłbym już dawno tam raban, ale niestety jest to działka rolna i wolę nie ryzykować. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych Ależ cierpliwiec z Ciebie JurkuM Chyba powinnam Bogu dziękować, ze tak szybko poszło mi z papierami (co prawda w innej gminie:)) pozdrawiam i życzę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.08.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Gmina ma to do siebie, że nie wolno w niej czekać. Czasami trzeba zadzwonić, czasami zajechać i wtedy urzędnik wie, że się interesujemy. Czasmi można mu obrzydnąć i wyda warunki po to żeby Nas więcej nie widać. Także budowniczowie podlasie, troszkę więcej nacisku na urzędników i nie powinno być źle. Pozdrawiam. Ps. A tak na marginesie to coś mimo usilnych próśb Robina nie widać tych dzienników budowy. Czy wszyscy budujecie schrony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No i może ktoś ma na oku dobry (sprawdzony - nie koniecznie tani) ekogroszek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 06.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ps. A tak na marginesie to coś mimo usilnych próśb Robina nie widać tych dzienników budowy. Czy wszyscy budujecie schrony?? Ja chyba nie mam siły na dziennik budowy niestety. Ale budowa posuwa sie powoli do przodu, w tym tygodniu w koncu konczymy fundament i będzie stan zero.. (mam nadzieje..) Pozdrawiam moja ukochana grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 06.08.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Czy ktoś ma namiary na niedrogiego i dobrego kierownika budowy w Białymstoku??? Nie chodzi o stały nadzór nad wszystkim wiadomo. Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ps. A tak na marginesie to coś mimo usilnych próśb Robina nie widać tych dzienników budowy. Czy wszyscy budujecie schrony?? He, he, he:) U mnie budowa jeszcze się nie rozpoczęła, więc chyba jestem usprawiedliwiona . Jak tylko zacznie sie coś dziać, na pewno wszyskich WAS poinformuję.....A tak przy okazji kogo polecacie w Białym do wykonania dachu ???? Mam już jedna ofertę, ale wypadałoby porównac ją u konkurencji....Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczak 06.08.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ps. A tak na marginesie to coś mimo usilnych próśb Robina nie widać tych dzienników budowy. Czy wszyscy budujecie schrony?? He, he, he:) U mnie budowa jeszcze się nie rozpoczęła, więc chyba jestem usprawiedliwiona . Jak tylko zacznie sie coś dziać, na pewno wszyskich WAS poinformuję.....A tak przy okazji kogo polecacie w Białym do wykonania dachu ???? Mam już jedna ofertę, ale wypadałoby porównac ją u konkurencji....Z góry dziękuję Poszło na priv - producent blach to BudMat - szwedzkie i austriackie blachy no i oczywiście Pruszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczak 06.08.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Czy ktoś ma namiary na niedrogiego i dobrego kierownika budowy w Białymstoku??? Nie chodzi o stały nadzór nad wszystkim wiadomo. Dziękuję za info Czy taki kierownik za 800-1000zł za całość być może? - całkiem do rzeczy Pan na emeryturze Jak tylko znajdę kontakt wyślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ps. A tak na marginesie to coś mimo usilnych próśb Robina nie widać tych dzienników budowy. Czy wszyscy budujecie schrony?? He, he, he:) U mnie budowa jeszcze się nie rozpoczęła, więc chyba jestem usprawiedliwiona . Jak tylko zacznie sie coś dziać, na pewno wszyskich WAS poinformuję.....A tak przy okazji kogo polecacie w Białym do wykonania dachu ???? Mam już jedna ofertę, ale wypadałoby porównac ją u konkurencji....Z góry dziękuję Poszło na priv - producent blach to BudMat - szwedzkie i austriackie blachy no i oczywiście Pruszyński Nic nie dostałam na priv Czy ta firma wykonuje też dachy z dachówki, bo taki ma własnie byc...??? dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 06.08.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 hmmmm pytałam o kierbuda i nie dostałam odpowiedzi, czyli nikt z Was nie jest zadowolony ze swojego kierownika!!!! to może ktoś budował z łotewskiego gazobetonu aeroc i ma jakieś wyrobione zdanie na temat tego materiału pozdr [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts