eldorado 15.09.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam serdecznie! Kochani poradzcie gdzie mogę dostać ziemię. Muszę nawieźć na działkę około 100 wywrotek. Nie mam pojęcia jakie są ceny i skad to wziąć. Ostatnio, to przerabiałem, ale z piaskiem...Dobra cena to 200 zł za wywrotkę 15tonową. Najlepiej dać ogłoszenie, że przyjmiesz ziemię z wykopów za 100 zł i czekać..... Może akurakt trafisz, że ktoś ma ziemię z wykopów i Ci od razu przywiezie.. Najlepiej poszukaj w swojej okolicy jakiegoś żwirowiska, pojedź tam i dogadaj się, bo transport sporo kosztuje, a może taniej Ci przywiozą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 15.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam serdecznie! Kochani poradzcie gdzie mogę dostać ziemię. Muszę nawieźć na działkę około 100 wywrotek. Nie mam pojęcia jakie są ceny i skad to wziąć. poszło na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZKA1 15.09.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Bernadetka dziękuję bardo za namiary. Na pewno będę kontaktowała się. Czy ktoś na jeszcze ceny jakie chodą za ziemię z wykopów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik20081 15.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam serdecznie! Kochani poradzcie gdzie mogę dostać ziemię. Muszę nawieźć na działkę około 100 wywrotek. Nie mam pojęcia jakie są ceny i skad to wziąć. szkoda, że mieszkasz tak daleko, prawdopodobnie bede miała ze swojego wykopu...ale gdzież taki kawał drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 15.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam serdecznie! Kochani poradzcie gdzie mogę dostać ziemię. Muszę nawieźć na działkę około 100 wywrotek. Nie mam pojęcia jakie są ceny i skad to wziąć. Możesz podpytać też firmy, które układają polbruk a raczej kierowników budów. Zanim zaczną roboty to muszą przygotować teren. Z tego co wiem czasami mają problem co zrobić z ziemią. Najlepiej , żeby budowa była niedaleko Ciebie wówczas nieb będziesz musiała płacić za transport. Powodzenia jona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 15.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kto z Was instalował bądź zamierza zainstalować odkurzacz centralny. Interesuje mnie wszystko na ten temat POZDRAWIAM Ps Ale pogoda skiepściła się.Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STYPUŁ 16.09.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam, Czy ktoś może posłużyć rada jak obudował swoją studnię głębinową? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 16.09.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam, Czy ktoś może posłużyć rada jak obudował swoją studnię głębinową? pozdrawiam, Ja mogę służyć Wkopaliśmy na 1,5m 3 kręgi betonowe średnicy chyba 120cm, na to betonowa pokrywa plus jakiś właz, którego jeszcze nie mamy. Hydraulik zamontował nam pompę i wszystkie duperele w tej studni, po czym ja zasypiemy i pewnie zasiejemy trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 16.09.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam, Czy ktoś może posłużyć rada jak obudował swoją studnię głębinową? pozdrawiam, Ja mogę służyć Wkopaliśmy na 1,5m 3 kręgi betonowe średnicy chyba 120cm, na to betonowa pokrywa plus jakiś właz, którego jeszcze nie mamy. Hydraulik zamontował nam pompę i wszystkie duperele w tej studni, po czym ja zasypiemy i pewnie zasiejemy trawę. My też tak zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik20081 16.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Hej, a po jakiego grzyba jest taka studnia? Może ja też powinnam takową mieć i nic o tym nie wiem?pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 17.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Hej, a po jakiego grzyba jest taka studnia? Może ja też powinnam takową mieć i nic o tym nie wiem? pozdrówka Kasik taka studnia jest po takiego grzyba, że u mnie koszt przyłączenia do wodociągu we wsi jest sporo większy niż zrobienie tejże studni. Więc żeby mieć wodę wybrałam studnię głębinową. Teraz będę miała wodę za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczak 17.09.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam, Czy ktoś może posłużyć rada jak obudował swoją studnię głębinową? pozdrawiam, Witam Co prawda jeszcze nie zrobiłem tego, ale plan jest następujący: - w studni pompa elektryczna, - na kręgach betonowych pokrywa takaż, a na niej elegancka artezyjka, - całość obłożna kamieniami i zielskiem. Ot taka wizualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik20081 17.09.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Hej, a po jakiego grzyba jest taka studnia? Może ja też powinnam takową mieć i nic o tym nie wiem? pozdrówka Kasik taka studnia jest po takiego grzyba, że u mnie koszt przyłączenia do wodociągu we wsi jest sporo większy niż zrobienie tejże studni. Więc żeby mieć wodę wybrałam studnię głębinową. Teraz będę miała wodę za darmo Dzięi za wyjaśnionko, więc nie muszę jej mieć Ale wiesz Rachela, wolałabym mieszkać na wsi ze studnią głębinową tak jak Ty, niż w miescie z wodociągiem tak jak ja Ale lepsze to niż blok...może kiedyś na stare lata i ja zamieszkam na wsi...to jest moje marzenie ... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 17.09.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Czy ktoś mógłby mi napisać gdzie teraz mogę dostać w dobrej cenie stal? jak nie teraz to kto wcześniej miał dobre ceny? Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczak 18.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Czy ktoś mógłby mi napisać gdzie teraz mogę dostać w dobrej cenie stal? jak nie teraz to kto wcześniej miał dobre ceny? Dzięki!! Z uporem polecem Bodeko na Octowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 18.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a ile w bodeko kosztuje teraz kg fi 12 np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.09.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witam silną grupę! Jak po grudzie (chodzi o formalności) ale idzie. Dom to Opałek 2G a miejsce przy granicyz Białymstokiem. Jestem na etapie wybierania ekipy. Mam pytanie do Was o sprawdzoną ekipę. Proszę o informacje! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik68681.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczak 18.09.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a ile w bodeko kosztuje teraz kg fi 12 np? Nie wiem jaka cena. Proponuję zadzwonić: (085) 742-08-08 i przy zamawianiu osobistym trochę się potargować i wynegocjować transport gratis. Mi się udało taki gratis do Juchnowca - coć to poza B-stokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 18.09.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a ile w bodeko kosztuje teraz kg fi 12 np? Nie wiem jaka cena. Proponuję zadzwonić: (085) 742-08-08 i przy zamawianiu osobistym trochę się potargować i wynegocjować transport gratis. Mi się udało taki gratis do Juchnowca - coć to poza B-stokiem Cena w Bodeko za fi12 dzisiaj 2,81 zł.brutto za transport doliczają poza miastem 70-80 zł. ale i tak ceny mają najniższe póki co Podajcie jakieś namiary na stal jak macie korzystne ceny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 18.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 No to widzę że grupa się rozruszała. Nie było mnie kilka dni, ale zaległoścci odrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts