KRYSIAX 18.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat jakości betonu B20 z Rakbud-u bo słyszałam złe opinie. Ceny mają dość dobre ale ponoć nie idzie to w parze z jakością? Czy ktoś może to potwierdzić?? Odezwijcie się proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 18.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat jakości betonu B20 z Rakbud-u bo słyszałam złe opinie. Ceny mają dość dobre ale ponoć nie idzie to w parze z jakością? Czy ktoś może to potwierdzić?? Odezwijcie się proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się mogę wypowiedzieć. Kupowałem wszystko w Rakbudzie i jeżeli chodzi o jakość to jakoś nie mogę narzekać. Musiałem w jednym miejscu odkuć i powiem, że nie należało to do najłatwiejszych rzeczy. A po drugie to nie sądzę, ażeby jakość betonu w różnych betoniarniach różniła się od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 18.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Też tak myślę, że beton jak każdy inny beton. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 18.09.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat jakości betonu B20 z Rakbud-u bo słyszałam złe opinie. Ceny mają dość dobre ale ponoć nie idzie to w parze z jakością? Czy ktoś może to potwierdzić? To tzw. "czarny PR". Pewnie takie ploty rozsiewa o RakBudzie konkurencja albo niezadowoleni klienci. Ja także brałam od nich beton na swoja budowe i wszystko jest ok. Wprawdzie do zadowolonych klientów nie należę, ale to raczej z powodu obsługi, niż złej jakości towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 18.09.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Czy ktos wie, gdzie w Białymstoku szukać napędów do bram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 18.09.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 wszyscy pytają to zapytam i ja : gdzie najtaniej kupić trzy okna dachowe fakro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 19.09.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 wszyscy pytają to zapytam i ja : gdzie najtaniej kupić trzy okna dachowe fakro? Poszło na Prive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczak 19.09.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 KochaniZ prośbą: czy ktoś z Was może pożyczyć 50 szt lub więcej stempli o długości 2,8 lub 3,0 m. Mojej ekipie zabrakło - przeliczyli się ze stempelkami.Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 19.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Gdzie można kupić oczywiście względnie tanio sztachety olchowe . 1.1 wysokości 9 cm szerokości . Wdzięczny będe na namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 19.09.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 I ja mam pytanie. Jakie okna macie zamontowane w domach, interesują mnie drewniane, jaką firmę polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 19.09.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 I ja mam pytanie. Jakie okna macie zamontowane w domach, interesują mnie drewniane, jaką firmę polecicie? Rachela poszukaj sobie czegoś na stronach http://www.stolbud.pl, a ja Ci sie postaram załatwić nienajgorsza cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STYPUŁ 19.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam, Czy ktoś może posłużyć rada jak obudował swoją studnię głębinową? pozdrawiam, Ja mogę służyć Wkopaliśmy na 1,5m 3 kręgi betonowe średnicy chyba 120cm, na to betonowa pokrywa plus jakiś właz, którego jeszcze nie mamy. Hydraulik zamontował nam pompę i wszystkie duperele w tej studni, po czym ja zasypiemy i pewnie zasiejemy trawę. A powiedzcie mi jeszcze gdzie najlepiej udac sie po kręgi betonowe do studni? Gdzie sprzedają coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 20.09.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam, Czy ktoś może posłużyć rada jak obudował swoją studnię głębinową? pozdrawiam, Ja mogę służyć Wkopaliśmy na 1,5m 3 kręgi betonowe średnicy chyba 120cm, na to betonowa pokrywa plus jakiś właz, którego jeszcze nie mamy. Hydraulik zamontował nam pompę i wszystkie duperele w tej studni, po czym ja zasypiemy i pewnie zasiejemy trawę. A powiedzcie mi jeszcze gdzie najlepiej udac sie po kręgi betonowe do studni? Gdzie sprzedają coś takiego? Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bozenawas 20.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Krysiax wdzięczny bym był za namiary na kręgi. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 20.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Podaję wszystkim zainteresowanym namiary na gościa, który sam robi kręgi w dobrej cenie po 100zł., w sklepie kosztują najmniejsze 160zł., ma transport też niedrogo. Kręgi betonowe, Fi 500, 800, 1000, 1200, 1400, 1800, pokrywy betonowe, bloczki betonowe, pierścienie odciążające betonowe Dane kontaktowe:512861107Zaścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 20.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Czy ktos wie, gdzie w Białymstoku szukać napędów do bram? Jak szukałem napędu do swojej bramy to jeżdziłem po sklepach , w których montują bramy.Byłem na hetmańskiej ,na sienkiewicza,na dojlidach w pobliżu patkaru,nie pamiętam dokładnie nazw firm.Generalnie nie było różnicy w cenie napędu.Mikazuu byle był firmowy to będzie chodził .Ja mam akurat nice ,ale wykonawcę miałem do kitu i trochę to trwało zanim wszystko dograliśmy. Teraz to bym kupił od razu z montażem i byłby święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 20.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat jakości betonu B20 z Rakbud-u bo słyszałam złe opinie. Ceny mają dość dobre ale ponoć nie idzie to w parze z jakością? Czy ktoś może to potwierdzić? To tzw. "czarny PR". Pewnie takie ploty rozsiewa o RakBudzie konkurencja albo niezadowoleni klienci. Ja także brałam od nich beton na swoja budowe i wszystko jest ok. Wprawdzie do zadowolonych klientów nie należę, ale to raczej z powodu obsługi, niż złej jakości towaru. Faktycznie z obsługą jest u nich różnie,też mam różne wspomnienia. Swoją drogą sami częściowo jesteśmy sobie winni bo skoro można kupić taniej to czemu nie ,ale skąd co i jak to już nikt się nie zastanawia.Sam też nie jestem bez winy,dlatego spuszczę zasłonę milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 20.09.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Kto z Was instalował bądź zamierza zainstalować odkurzacz centralny. Interesuje mnie wszystko na ten temat POZDRAWIAM Ps Ale pogoda skiepściła się.Trzymajcie się ciepło Wszystko już było na forum ,wystaczy przeczytać, a tak od siebie to : -rzadziej opróżnia się worek ,raz na parę miesięcy zaglądam tam z ciekawości i przy okazji czyszczę filtr, -mam wrażenie ,że jest mocniejsza siła ciągu,ale mam słabe porównanie bo w poprzednim mieszkaniu rzadko odkurzałem -bardzo mi się przydaje szufelka przy kominku,po każdym podłożeniu dwa ruchy zmiotką i śmieci lądują w odkurzaczu, -generalnie wygodniej się odkurza jakby szybciej mimo ,że rura ma 9 m dł , jednak patrz punkt 2, -cały kurz ląduje na zewnątrz budynku, -nie mam schodów ,nie wiem czy to dobrze, -oglądać tv można ,ale słyszeć nie do końca,szum powietrza, z grubszego tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 20.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 a o najważniejszym zapomniałem ,fajnie się odkurza auto w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wobor 21.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 do zaprojektowania domu i jego otoczenia na przepięknej,12 arowej leśnej (starodrzew) działce w okolicach Białegostoku. Szukam kreatywnych, odważnych projektantów z doświadczeniem w realizacji nietypowych ale nie nazbyt futurystycznych pomysłów. Zamierzam zacząć budowę w I poł. 2009. Potrzebuję usługi kompleksowej, od koncepcji do realizacji.Mile widziane referencje i zrealizowane projekty.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts