Ar2r 22.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No niby tak ale aby otrzymać warunki zabudowy to muszą być spełnione warunki , w moim przypadku chodziło o odległość do najbliższego sąsiada.Projekt też musiałem dostosować do warunków jakie mi gmina przedstawiła,ale to Dobrzyniewo tak więc w innych gminach może być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 22.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No niby tak ale aby otrzymać warunki zabudowy to muszą być spełnione warunki , w moim przypadku chodziło o odległość do najbliższego sąsiada.Projekt też musiałem dostosować do warunków jakie mi gmina przedstawiła,ale to Dobrzyniewo tak więc w innych gminach może być inaczej. Witaj Jeśli Dobrzyniewo,to powiem Ci że to przyjazna gmina.Mi wiele pomogli.Odnośnie odralniania zbyt wiele nie pomogę, ja łączyłam działkę z sąsiada działką ,potem robiłam podział.Samo odrolnienie to było kilkaset metrów pod dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 22.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No kurcze a ja w gminie Dobrzyniewo nic nie musiałem odralniać,ale coś mi świta że chyba jakieś pismo w związku z odrolnieniem otrzymałem.Może odrolnili "automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 23.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Grunty o klasyfikacji RV i RVI nie potrzeba odralniać ( chyba że są pochodzenia organicznego). Wyłączenie z produkcji rolnej tych gruntów następuje z chwilą rozpoczęcia innego niż rolnicze użytkowanie gruntów, bez potrzeby prowadzenia w tej sprawie stosownego postępowania administracyjnego.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kina69 24.03.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam gorąco w tę paskudna pogodę Jestem z Zambrowa. Razem z moja drugą połówką i roczna córeczka bedziemy zaczynać budowę domu Działkę już mamy, teraz przekonujemy się wzajemnie do swoich ulubionych projektów. Ostatnio staneło na Lubczyku z projektowni Dom na 5. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 24.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam gorąco w tę paskudna pogodę Jestem z Zambrowa. Razem z moja drugą połówką i roczna córeczka bedziemy zaczynać budowę domu Działkę już mamy, teraz przekonujemy się wzajemnie do swoich ulubionych projektów. Ostatnio staneło na Lubczyku z projektowni Dom na 5. Miłego dnia! Witaj Bardzo optymistyczne nastawienie...mam nadzieje że do końca budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 24.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witaj kina69 i powodzeniaBernadetka Jakie będziesz miała stemple na zbyciu i ile sztuk?a może i dechy chcesz sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 24.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witaj kina69 i powodzenia Bernadetka Jakie będziesz miała stemple na zbyciu i ile sztuk?a może i dechy chcesz sprzedać? Witaj Stemple wys. około290 cm-jakieś 150 szt. wys. 350 cm- 75 szt. dechy ..być może mam ich kilka ładnych metrów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 24.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kurcze a może na Podlaskiej pojawią się jakieś dzienniki budowy, bo mój już chyba trochę archaiczny, a poza tym fotosik mi konto zablokował. CoolaTT przenieś swoje foty na http://picasaweb.google.com bezpłatne i za pomocą programu Picasa bardzo proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 25.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No CoolaTT szkoda że zdjęcia wcięło Ci, często wracam do Twojego dziennika się ponapawać skończoną budową .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kina69 25.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Bernadetka moj optymizm jest tak kruchy ze Twoj post przyprawił mnie o bol brzucha Boję się wszystkiego: że projekt bedzie lipny, ekipa do d.., pieniedzy nie starczy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 25.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Bernadetka moj optymizm jest tak kruchy ze Twoj post przyprawił mnie o bol brzucha Boję się wszystkiego: że projekt bedzie lipny, ekipa do d.., pieniedzy nie starczy itd No cóż takie są własnie uroki budownia Ja też tak miałam na poczatku, ale potem minęło z wiatrem Witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 25.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kochani potrzebuję namiary na osoby wylewające posadzki - odwdzięczę się innymi kontaktami. Pozdrawiamjona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 26.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Boję się wszystkiego: że projekt bedzie lipny, ekipa do d.., pieniedzy nie starczy itd EEEE czyli norma hehehe Mi papierologia dodała trochę siwych włosów...a reszta....jak na razie sama przyjemność <fachowcy super> a kasa...jakby nie była to i tak będzie za mała Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 26.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Drodzy forumowicze! Jak sobie poradziliście z utwardzeniem drogi wew. do domu, jeżeli ktoś miał taki problem? Najlepszy chyba byłby żużel ale skąd go pozyskać? W elektrowni zbywają i nie chcą dać bądź odsprzedać. Czy ktoś ma jakiś dobry pomysł???? Liczę na was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 gruz betonowy jest dobry, może i lepszy od żużluna niekorzystny grunt ludzie dają geowłókninę żeby się grunt z wykonywaną podbudową nie mieszał (z własnego doświadczenia powiem, ze żużel po pewnym czasie "znika"), na to warstwa gruz betonowy (widziałem też duży kamień), zasypany piachem czy pospółką sobie podjazd pod garażem na glinie zrobiłem gruzem i piachem, od jesieni jest ok, gorzej na drodze gminnej, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 27.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kochani potrzebuję namiary na osoby wylewające posadzki Pozdrawiam jona poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 28.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Moi mili, wybieram sie do Białegostoku pooglądać płytki wszelkiej maści. Polećcie, proszę, jakieś sklepy, cobyśmy nie błąkali sie bez celu. Chciałabym gres na cały dół, więc przede mną poważna decyzja. A jak pomyślę o dwóch łazienkach i kuchni, to trochę siwieję. Pozdrawiam. Rzadko tu piszę, bo jakoś w grupie podlaskiej same okolice Białegostoku ale ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 28.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 polecam Akcess na Radzymińskiej, mają ogromny wybór a jak się dużo u nich kupuje to trzeba prosić o rabat to udzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 28.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Moi mili, wybieram sie do Białegostoku pooglądać płytki wszelkiej maści. Polećcie, proszę, jakieś sklepy, cobyśmy nie błąkali sie bez celu. Chciałabym gres na cały dół, więc przede mną poważna decyzja. A jak pomyślę o dwóch łazienkach i kuchni, to trochę siwieję. Pozdrawiam. Rzadko tu piszę, bo jakoś w grupie podlaskiej same okolice Białegostoku ale ja też, ja też Consus na Elewatroskiej. Największa hurtownia w regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts